Şimdi Ara

SAMSUNG YP-P2_İPHONE TOUCHA RAKİP ÇIKTI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung güzel bi ürün çıkarmış arkadaşlar hem ufak hem de çok ince ve 3 inch dokunmatik ekrana sahip.. sizce nası.. aranızda kullanan var mı benim hoşuma gitti.. pil süresi ve bluetooth olayı çok iyi olmuş.. ayrıca menüsüde çok hoş..
    yurtdışı fiyatı :
    4 gb --199 $
    8 gb --249 $

buyrun bulduğum resimler ve özellikleri:

SAMSUNG P2

Slim and robust 4 GB multimedia player with digital FM radio Built-in Bluetooth 2.0: compatible with Bluetooth headphones and speakers for wireless stereo playback 3-inch widescreen LCD with touchscreen controls FM radio, text viewer, alarm clock, world clock, and calendar Windows XP and Windows Vista compatible
    General
    Product Type Digital player / radio
    Digital Player Type Flash based
    Width 100 mm
    Depth 9.9 mm
    Height 52 mm

Weight 79 gr
    Enclosure Color Black
    PC Interface Supported Hi-Speed USB, Bluetooth
    Audio System
    Capacity 4 GB
    Digital Storage Media Flash memory - integrated
    Equalizer Yes
    Signal-To-Noise Ratio 89 dB
    Digital Photo Playback Yes
    Timer Sleep
    Amplifier
    Response Bandwidth 20 - 20000 Hz
    Output Channel Qty 2 channel(s)
    Output Power / Total 44 mW
    Headphones Output Power (per channel) 22 mW

Built-in Display
    Built-in Display LCD
    Resolution 480 x 272
    Diagonal Size 3"

Features Touch screen
    Equalizer
    Equalizer Band Qty 11 bands
    Equalizer User Preset Qty 9
    Digital Player (Recorder)
    Supported Digital Audio Standards WMA, MP3, protected WMA (DRM)
    Supported Digital Video Standards MPEG-4
    Playback Modes Repeat shuffle, playlist, all tracks repeat, one track repeat
    Features JPEG photo playback
    Radio
    Type Radio - digital - FM
    Tuner Frequency Range FM: 87.5 - 108 MHz
    Signal-To-Noise Ratio 59 dB
    Headphones
    Headphones Type Headphones
    Connections
    Connector Type 1 x USB
    1 x Bluetooth
    Miscellaneous
    Cables Included 1 x USB cable
    Software Drivers & Utilities, Samsung Media Studio
    Battery
    Battery Player battery - rechargeable - lithium polymer

Battery Life Details MP3 playback - lithium polymer - up to 35 hour(s)
    Video playback - lithium polymer - up to 5 hour(s)

RESİMLER:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 17 Kasım 2007; 2:54:48 >

• diğer özelliklerini bilmem ama ses kalitesinin iphone'dan çok daha kaliteli olacağna bahse girerim.
  • yanlız bu cihaz buraya geldimi fiyatlar uçar valla.hele teknosa da eyvah ki ne eyvah ölümüne kazık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOUND BLASTER

diğer özelliklerini bilmem ama ses kalitesinin iphone'dan çok daha kaliteli olacağna bahse girerim.

orası kesin zaten :D ayrıca bluteooth olması da wifiye göre avantaj çünkü stereo kablosuz müzik dinlenebilir ve telefonlada eşleştirilebilir alet.. bi de kablosuz olarak dosya aktarımı yapılabilir.. bence fiyatı da güzel.. hatta yeni çıktı yakında biraz daha düşer tabii ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 17 Kasım 2007; 18:53:13 >
  • bu alet tr ye gelirse kesin alıcam çünkü ne zamandır gördüğüm parasını hakedecek tek alet.ayrıca beyaz olanı aşırı güzel.
  • Ben bu cihaz için topik açmıştım ama kimse cevap yazmadı..
    Almayı düşünüyordum,hatta gittigidiyorda şuan satışta.. Bilginize..!
    4gb-355ytl.
    8gb-470ytl.
  • ipod toucha rakip olamaz cunku ipod touch tamamen internet ve medya oyuncagı. bu ise daha cok pmp. wifi olmaması kotu.aslında soole bi firefox koysalar nası safari varsa apple da birde flash destegii ohh sukela olur:p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

ipod toucha rakip olamaz cunku ipod touch tamamen internet ve medya oyuncagı. bu ise daha cok pmp. wifi olmaması kotu.aslında soole bi firefox koysalar nası safari varsa apple da birde flash destegii ohh sukela olur:p

tek ses kalitesiyle bile bence touchı geride bırakır.. ayrıca internet küçük ekranda çekilmiyor pek..bluteooth mp3 çalarlar için daha işlevli bi özellik..
  • bu cihazlar hangi amaçla üretilirlerse üretilsinler hiç farketmez ses kalitesi her zaman birinci kriterdir.iki cihaz arsında ses kalitesiyle diğerine kaybeden bir aletin diğer özelliklerin de hiç bir anlamı yoktur.işte zaten bu sebepten dolayı pazar iyice kızışmış ve acımasız bir hale gelmiştir.ipod'lar ses konusunda doğuştan özürlü bu yüzden eski şaşalı günleri yok çünkü eskisi gibi satamıyolar rakipleri tarafından geçildiler.samsung'un yaptığı bu aletin aynısını trekstör'ün yaptığını düşünün nolur bu seferde herkes trekstörün yaptığına çullanır.
  • youtube deki video ya bakarsan kalın parmaklı bırının bunu kullanması biraz zor gibi...!!ben u3 ne hatalar yapıyorum bunda iyicine kaptırırım herhalde.
  • quote:

bu cihazlar hangi amaçla üretilirlerse üretilsinler hiç farketmez ses kalitesi her zaman birinci kriterdir.iki cihaz arsında ses kalitesiyle diğerine kaybeden bir aletin diğer özelliklerin de hiç bir anlamı yoktur.işte zaten bu sebepten dolayı pazar iyice kızışmış ve acımasız bir hale gelmiştir.ipod'lar ses konusunda doğuştan özürlü bu yüzden eski şaşalı günleri yok çünkü eskisi gibi satamıyolar rakipleri tarafından geçildiler.samsung'un yaptığı bu aletin aynısını trekstör'ün yaptığını düşünün nolur bu seferde herkes trekstörün yaptığına çullanır.

evet katılıyorum..ses kalitesi herşeydir..

• apple hala ses işini teknoloji ile hallede bileceğni zannedeyi ama çok yanılıyo.ses teknoloji işi değil tecrübe işidir.iriver şu ülkeye adam akıllı bir gelse diğer bütün markalar mahvolur.yemeği içmeyi bırakıp oturup ağlarlar bütün gün artık
  • Peki arkadaşlar..
    İpod Touch'mu Samsung yp-p2'mi?
    Sizce hangisini seçmeliyim?

İpod baya şatafatlı bi cihaz,aslında almayı düşündüğüm cihaz.
    Bluetooth desteğinin olmaması kötü (yp-p2'ye kıyasla)
    yp-p2'de ise wifi yok.. oda bir dezavantaj biyerde.
    Ama cep telefonumda zaten wifi var,o çok önemli değil.

Daha önce iriver clix2 ve cowon d2 kullanmış biri olarak ses kalitesi beni tatmin edermi acaba çünkü her iki markanında hiçbir ürününü deneme imkanım olmadı.
    Bir de bu DNSe olayı tam olarak nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: calipper

Peki arkadaşlar..
    İpod Touch'mu Samsung yp-p2'mi?
    Sizce hangisini seçmeliyim?

İpod baya şatafatlı bi cihaz,aslında almayı düşündüğüm cihaz.
    Bluetooth desteğinin olmaması kötü (yp-p2'ye kıyasla)
    yp-p2'de ise wifi yok.. oda bir dezavantaj biyerde.
    Ama cep telefonumda zaten wifi var,o çok önemli değil.

Daha önce iriver clix2 ve cowon d2 kullanmış biri olarak ses kalitesi beni tatmin edermi acaba çünkü her iki markanında hiçbir ürününü deneme imkanım olmadı.
    Bir de bu DNSe olayı tam olarak nedir acaba?

bence ses kalitesinde samsung ipoddan çok daha üstün..ama ekran kalitesinde touch daha iyi gibi.. eğer wifiyi kullanmayacaksan bluteooth kablosuz mp3 aktarmak,telefondaki çağrıları cevaplamak için güzel bir özellik.. ama tek ses kalitesi için bile samsung modellerini ipodlara tercih ederim..
    bu arada d2 ve clixi de kullandım d2nin sesi başımı ağrıtıyor kısa sürede.. clixin sesi çok güzel ama samsungun sadece eski modellerinden birini dinlemiştim..ses kalitesi süperdi..

DNSeye gelince o da samsung tarafından geliştirilen berrak ve net bir ses teknoljisidir..yabancı forumlarda çok beğeniliyor DNSe..

ingilizcen varsa

quote:

Digital Natural Sound engine(DNSe)
    This new-concept sound engine guarantees a more accurate and natural sound in any home listening environment. SAMSUNG’s DNSe, which was developed after years of research on audio DSP and acoustics, yields higher quality sound with more natural effects than conventional methods do. DNSe, with its Speaker & Room Correction function, first analyzes the frequency response of the speaker itself, as well as the acoustic characteristics of the room, to optimize sound quality and compensate for any sound deficiency.
    Then the Virtual Surround function of DNSe reproduces the complex sonic cues necessary to locate the precise origin of sound information. Previous virtual technologies utilized only a portion of these critical cues ? resulting in less effective virtual sound. However SAMSUNG’s DNSe, coupled with Dolby Virtual SpeakerTM technology, provides a rich, involving, and true-to-life surround sound experience using only two speakers.
    DNSe also employs Dynamic Range Control, an algorithm that enhances the signal level dynamically to reduce the audible distortion, which can occur when audio signals are increased beyond the power limit of the audio amplifier. Offering more realistic and natural reproduction of audio signals, SAMSUNG’s DNSe technology will be incorporated in all of its audio and video products with built-in speakers.

• @barisozer83

Sağol kardeşim,oldukça yardımcı oldun.
    Bu DNSe baya iyi bir olaya benziyor gibi,tercihim yp-p2'den yana olacak sanırım ama Touch'ta aklımda klmayacak değil

Buarada d2'deki belli bir süre sonra baş ağrısı olayına katılıyorum
    clix2 daha bir hoştu.

Saygılar.
  • Bide bir şey daha sormak istiyorum.
    Aslında biraz saçma bi soru

Genelde kaliteli player'larda dışa ses verme olayı yoktur ama iphone'de var (neticede bir telefon)
    ipod Touch,iphone'nun telefonsuz ve kamerasız şekli diye lanse edildiya ondan sorma gereği duydum.

Touch dışarı ses veren hoparlöre sahipmidir?
    Aynı soru yp-p2 için de geçerlidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: calipper

Bide bir şey daha sormak istiyorum.
    Aslında biraz saçma bi soru

Genelde kaliteli player'larda dışa ses verme olayı yoktur ama iphone'de var (neticede bir telefon)
    ipod Touch,iphone'nun telefonsuz ve kamerasız şekli diye lanse edildiya ondan sorma gereği duydum.

Touch dışarı ses veren hoparlöre sahipmidir?
    Aynı soru yp-p2 için de geçerlidir

evet genelde markalı oynatıcılarda dışarı ses veren hoparlör yoktur.. touchda da yok..ama samsung hariç.. samsungun yp-k5 ve yp-s5 (k5 in yeni geliştirilmişi) inde hiçbir mp3 playerde bulsmsyacağın kalitede sürgülü hoparlör sistemi vardır..eğer senin için hoparlör önemliyse k5 veya s5 i öneririm..ikisinin de ses kaliteleri muazzam (yabancı incelemelerde bu yönde) deniyor.. hatta s5 in ses kalitesi p2den iyi deniliyor.. bütün samsunglarda dnse ve bluteooth standart oldu artık.. hatta yeni ürünlerinde (p2,t10,s5) dnse2 var..

yp-s5

• valla süper bir tasarımı var bu samsungların.cok havalı aletler aynı zamanda.
  • ses kalitesi daha onemli sonucta turkiyede heryerde kablosuz ag yok.bu nedenle mp3 calar alacaksiniz sizin icin oncelikli olan ses kalitesi olmalidir,ve ben samsunglara bu konuda guveniyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

quote:

bu cihazlar hangi amaçla üretilirlerse üretilsinler hiç farketmez ses kalitesi her zaman birinci kriterdir.iki cihaz arsında ses kalitesiyle diğerine kaybeden bir aletin diğer özelliklerin de hiç bir anlamı yoktur.işte zaten bu sebepten dolayı pazar iyice kızışmış ve acımasız bir hale gelmiştir.ipod'lar ses konusunda doğuştan özürlü bu yüzden eski şaşalı günleri yok çünkü eskisi gibi satamıyolar rakipleri tarafından geçildiler.samsung'un yaptığı bu aletin aynısını trekstör'ün yaptığını düşünün nolur bu seferde herkes trekstörün yaptığına çullanır.

evet katılıyorum..ses kalitesi herşeydir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.