Şimdi Ara

samsung windows 8.1 bluetooth sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung NP355V5C-S0BTR modelindeki diz üstü bilgisayarımda windows 8.1 güncelleştirmesi sonrası bluetooth kayboldu.herhangi bir yerde bulamıyorum.dosya paylaşımı yapamıyorum.denetim masasından kontrol ettim.yüklü programlarda bluetooth driver yüklü görünüyor.
    ayrıca samsungun sitesinden lap top ımın modeline uygun 64 bit bluetooth driver bulamadım.
    ne yapmam gerekiyor?lütfen yardım

• Ayni sorun bende de var win7 32 bit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • driver booster programı ile driverı güncelleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Yeniçeri-

driver booster programı ile driverı güncelleyebilirsin

hemen deneyeyim teşekkür ederim
  • benrak87 kullanıcısına yanıt
    çözüm bulabildinizmi acaba . bende aynı sıkıntı var bluetoth yalan oldu masa üstü bilgisayar kullamıyorum bende
    çözdüm olayı bluetooth sürücüsünü aygıtlar kısmından kaldırın ve tekrar yüklemek için bilgisayarım dan sürücü yukle kısmına tıklayıp windows C içinde aratıp yükleyin .. ben sadece kaldırdım yükleme bile gerek kalmadı güncelleme yanlış sürücüyü tanımlamış .. bende masaüstü bilgisayar var bu arada bluetooth aygıtını takarken otomatik sürücü yüklemeye çalışıyo bence onu iptal edin öyle bir durum olursa eğer tabi
  • ben yukarıda belirtilen programı indirip driver gincelledim ve sorun çözüldü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 8.1 Çözünürlük Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Windows 7 ve bluetooth Sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    o yöntem bende yaramadı çünki bende güncel olarak görünüyordu tabi yanlış sürücü olmasıda başka bir problem neyse çözüm olmuş nasıl olsa yola devam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06parola

çözdüm olayı bluetooth sürücüsünü aygıtlar kısmından kaldırın ve tekrar yüklemek için bilgisayarım dan sürücü yukle kısmına tıklayıp windows C içinde aratıp yükleyin .. ben sadece kaldırdım yükleme bile gerek kalmadı güncelleme yanlış sürücüyü tanımlamış .. bende masaüstü bilgisayar var bu arada bluetooth aygıtını takarken otomatik sürücü yüklemeye çalışıyo bence onu iptal edin öyle bir durum olursa eğer tabi

kusura bakmayın sorun çözüldü dedim ama aslında hallolmamış sadece bluetooth varmış gibi görünmeye başlamış ama çalıştırmaya uğraştım bir türlü olmadı.bu dediğiniz yönetemi deneyeceğim bir de bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: benrak87

quote:

kusura bakmayın sorun çözüldü dedim ama aslında hallolmamış sadece bluetooth varmış gibi görünmeye başlamış ama çalıştırmaya uğraştım bir türlü olmadı.bu dediğiniz yönetemi deneyeceğim bir de bakalım

aygıtlar kısmında bluetooth görünmüyor.ayrıca bilgisayarımda würücü yükle diye bir yer göremedim ben :(

• yaptım bişeyler şimdi toparlandı gibi ama eşelşmeyi yapmıyor pc telefonumu görmiyor bir türlü :((
  • SW Update yükleyip ordan cihazına uygun driveri yükle laptop cihazlarda üreticinin yayınladığı driveri kurmak en iyisidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er türk

SW Update yükleyip ordan cihazına uygun driveri yükle laptop cihazlarda üreticinin yayınladığı driveri kurmak en iyisidir.

Allah razı olsun bi akıl veren çıktı.
    hemen deniyorum
  • quote:

quote:

quote:

aygıtlar kısmında bluetooth görünmüyor.ayrıca bilgisayarımda würücü yükle diye bir yer göremedim ben :(

anlatmak isteğim yerin resmi buradan ulaşıp yapıcaksınız işlemi
     samsung windows 8.1 bluetooth sorunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.