samsung NP355V5C-S0BTR modelindeki diz üstü bilgisayarımda windows 8.1 güncelleştirmesi sonrası bluetooth kayboldu.herhangi bir yerde bulamıyorum.dosya paylaşımı yapamıyorum.denetim masasından kontrol ettim.yüklü programlarda bluetooth driver yüklü görünüyor. ayrıca samsungun sitesinden lap top ımın modeline uygun 64 bit bluetooth driver bulamadım. ne yapmam gerekiyor?lütfen yardım
Ayni sorun bende de var win7 32 bit
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
driver booster programı ile driverı güncelleyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: -Yeniçeri-
driver booster programı ile driverı güncelleyebilirsin
hemen deneyeyim teşekkür ederim
benrak87
kullanıcısına yanıt
çözüm bulabildinizmi acaba . bende aynı sıkıntı var bluetoth yalan oldu masa üstü bilgisayar kullamıyorum bende
benrak87
kullanıcısına yanıt
çözdüm olayı bluetooth sürücüsünü aygıtlar kısmından kaldırın ve tekrar yüklemek için bilgisayarım dan sürücü yukle kısmına tıklayıp windows C içinde aratıp yükleyin .. ben sadece kaldırdım yükleme bile gerek kalmadı güncelleme yanlış sürücüyü tanımlamış .. bende masaüstü bilgisayar var bu arada bluetooth aygıtını takarken otomatik sürücü yüklemeye çalışıyo bence onu iptal edin öyle bir durum olursa eğer tabi
ben yukarıda belirtilen programı indirip driver gincelledim ve sorun çözüldü
o yöntem bende yaramadı çünki bende güncel olarak görünüyordu tabi yanlış sürücü olmasıda başka bir problem neyse çözüm olmuş nasıl olsa yola devam ..
quote:
Orijinalden alıntı: 06parola
çözdüm olayı bluetooth sürücüsünü aygıtlar kısmından kaldırın ve tekrar yüklemek için bilgisayarım dan sürücü yukle kısmına tıklayıp windows C içinde aratıp yükleyin .. ben sadece kaldırdım yükleme bile gerek kalmadı güncelleme yanlış sürücüyü tanımlamış .. bende masaüstü bilgisayar var bu arada bluetooth aygıtını takarken otomatik sürücü yüklemeye çalışıyo bence onu iptal edin öyle bir durum olursa eğer tabi
kusura bakmayın sorun çözüldü dedim ama aslında hallolmamış sadece bluetooth varmış gibi görünmeye başlamış ama çalıştırmaya uğraştım bir türlü olmadı.bu dediğiniz yönetemi deneyeceğim bir de bakalım
quote:
Orijinalden alıntı: benrak87
quote:
kusura bakmayın sorun çözüldü dedim ama aslında hallolmamış sadece bluetooth varmış gibi görünmeye başlamış ama çalıştırmaya uğraştım bir türlü olmadı.bu dediğiniz yönetemi deneyeceğim bir de bakalım
aygıtlar kısmında bluetooth görünmüyor.ayrıca bilgisayarımda würücü yükle diye bir yer göremedim ben :(
yaptım bişeyler şimdi toparlandı gibi ama eşelşmeyi yapmıyor pc telefonumu görmiyor bir türlü :((
SW Update yükleyip ordan cihazına uygun driveri yükle laptop cihazlarda üreticinin yayınladığı driveri kurmak en iyisidir.
quote:
Orijinalden alıntı: er türk
SW Update yükleyip ordan cihazına uygun driveri yükle laptop cihazlarda üreticinin yayınladığı driveri kurmak en iyisidir.
Allah razı olsun bi akıl veren çıktı. hemen deniyorum
quote:
quote:
quote:
aygıtlar kısmında bluetooth görünmüyor.ayrıca bilgisayarımda würücü yükle diye bir yer göremedim ben :(
anlatmak isteğim yerin resmi buradan ulaşıp yapıcaksınız işlemi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme