Arkadaşlar daha önceden bu kulaklığı kullanan oldu mu aranızda? Ben yeni aldım ve bugün geldi. İlk olarak şarja taktım. Manualinde kırmızı ışık maviye dönene kadar şarj edin diyor ama üzerinde hiç bir ışık yanmadı. 1 saattir şarjda ama yine ışık felan yanmıyor. Şarjdan çıkarıp açmayı deniyorum ama açılmıyor da. Bir de şarj girişi bana çok dandik geldi. Giriş biraz sağa kaymış yani şarj aparatını zor taktım. Bir de bunlar çin üretimi mi? Bana gelende made in china yazıyor da. ( hem kulaklıkta hem şarjında ) Nedir bu çin mallarından çektiğimiz yaaa.
ya bende de wep200 var kore mali ilk sarj'da sorun yoktu ikincide ayni sey benim basima da geldi sarj olmuyor :( satici ile irtibata gececegim gelisme olursa haber veririm.
Sorun şarj cihazındaymış. Bir elektrikçiye göstedim bu bozuk dedi. Ben şimdi orjinal şarj aletini nereden bulacağım? Bir şarj aleti için de kulaklığı istanbula yollamak koyuyo adama yaw
bluetooth kulaklığın maalesef orginal şarj aleti tek olarak satışta yok...
Bulamadım zaten. Serviste bile yok. Ben de geri yollamak zorunda kaldım. Yeni bir alet gönderecekler. Umarım bunda da bir sorun çıkmaz.