Şimdi Ara

--SAMSUNG WB1100F GENEL KONU--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
8.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu fotoğraf makinesini bende almayı düşünüyorum.Bu fotoğraf makinesi ile ilgili düşüncelerinizi, yorumlarınızı bu başlık altından paylaşabilirsiniz.

ÖZELLİKLER

-35x telefoto zoom gözün göremediklerini yakalar
    -35x Optik Süper Uzun Zoom
    Samsung CAMERA WB1100F’nin 35x optik zoom telefoto lensi, nerede olursa olsun sizi fotoğraf karesine yaklaştırır ve her zaman net ayrıntılar ve odaklama imkanı sunar.

-Zoom yapmak için daha sezgisel bir yol
    -Hız Kontrol Tuşu
    DSLR kameralardan esinlenilerek zoom kontrol işlevi lens gövdesine yerleştirilmiştir. Kolayca 35x optik zoomu idare etmek için Hız Kontrolü Tuşunu basılı tutarken sadece zoom halkasını döndürün. Bu sadece sabit bir tutuş sağlamakla kalmaz ayrıca fotoğraf makinesini gözünüzden uzağa hareket ettirmenize gerek kalmadan çekiminizde zoom yapmanızı sağlar. Hızla yapılan bir eylemi ve kendiliğinden olan anları yakalamak istediğinizde bunun çok kullanışlı olduğunu göreceksiniz.

-Bir profesyonel gibi çekim yapmanın en kolay yolu
    -Akıllı Mod
    Profesyonellerin büyük kameralarını kıskanmaya son verin ve müthiş çekimler yapmaya başlayın. Kırmızı stop lambalarıyla dolu işlek bir kavşakta gece mükemmel ışık izleri gibi. Veya Hareket Dondurma (Action Freeze) ile yüksek hızlı bir sahneyi hemen yakalamak gibi. Smart Moduna hızlı bir dokunuşla çeşitli özel modları ayarlayabilirsiniz. Sadece istediğiniz birini seçin ve mükemmel çekim yapın.

-Parlaklığı yakalayın, gürültüyü değil
    -16 M CCD Sensör
    Ufak sensörler gürültülü fotoğraflar oluşturmaya eğilimlidir. Bununla birlikte WB1100F, çoğu kompakt dijital kamerada bulunanlardan daha büyük—tam söylemek gerekirse 1/2,3”— 16-megapiksel CCD sensör ile donatılmış olarak gelir. İster az ışıkla aydınlatılmış bir odada ya da güneşli bir günde dışarıda çekim yapıyor olun sonuçta canlı fakat doğal görüntüler ortaya çıkar.

-Akıllı LCD
    -75 mm (3") LCD Ekran
    3”(75 mm) Akıllı LCD ekran, görüntüyü daha geniş ve net bir şekilde izlemenize izin veren gelişmiş kontrast ve renk üretimi sunar. Ve Akıllı LCD parlaklığı ortamdaki ışığı otomatik olarak algılar ve görüntüyü en iyi biçimde izlemek için LCD parlaklığını ayarlar. WB1100F’yi akıllı bir seçim haline getirecek şekilde sizin yerinize düşünür.

-Kendinizi ifade etmeniz için bir sanatsal filtreler paleti
    -Fotoğraf / Video Filtresi
    Sadece gerçekliği görebildiğiniz şekilde yakalayabilmeniz, bunu yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Samsung'un Akıllı Filtre özelliği sanatsal görüntüler oluşturabilmeniz için size yaratıcılık lisansı sunar. Şehir manzarasının bir oyun seti gibi görünmesini sağlayan Minyatür filtresi ile çocukluk merakınızı yeniden tutuşturun. Diğer efektler Eskitme, Klasik, Retro, Çapraz Filtre ve Balık Gözü filtrelerini içerir.

-Elde edeceğiniz sonuca bakın
    -Canlı Panorama
    Canlı Panaroma ile, büyüleyici bir Venedik sarayının önünden neredeyse sonu gelmez bir biçimde kayıp giden gondolları, 180º’lik şaşırtıcı bir panaromik görüntü halinde çekebilirsiniz. Ardından, henüz çekmemişken bile LCD ekranda görüntünüzün ön izlemesini gerçekleştirebilirsiniz. Sadece, deklanşöre basılı tutarak sahneleri değiştirin ve fotoğrafınızı çekmeden önce neye benzeyeceğini görün.

-Mükemmelliği yakalamanın kolay yolu
    -Akıllı Otomatik
    Akıp giden anları profesyonel tarzda sonuçlarla mükemmel anılara dönüştürür. Samsung SMART CAMERA’’nın Akıllı Otomatik özelliği, çekim ortamını otomatik olarak analiz eder ve sonra en iyi sonucu almak için uygun sahne modunu seçer. Akıllı Otomatik, kompozisyondaki ana ögeleri analiz eder ve en iyi çekimi yakalamak için çeşitli modları otomatik olarak ayarlar.

-Dokunun ve anıları paylaşın
    -Photo Beam
    Bir arkadaşınız çektiğiniz müthiş bir fotoğrafını kopyalamak istediğinde artık bunu doğrudan paylaşabilirsiniz. Samsung Photo Beam, fotoğraf makinenizde bir dokunuşla fotoğrafları herhangi birine göndermenizi sağlar. Mevcut durumda görüntülediğiniz herhangi bir görüntüyü otomatik olarak paylaşmak için sadece herhangi bir NFC-uyumlu akıllı telefon üzerinde SMART CAMERA'ya dokunun. Bu kadar kolay.

-Fotoğraflarınızı, fotoğraf makinenize ve akıllı telefonunuza çekerken kaydedin
    -AutoShare
    Akıllı telefonunuzla çektiğiniz her fotoğrafı kaydedin. Ayarladıktan sonra Samsung AutoShare, NFC teknolojisiyle desteklenen Wi-Fi üzerinden her çekimi hemen otomatik olarak akıllı telefonunuza gönderir. Akılı telefonunuzu kullanarak AutoShare ayrıca fotoğraflarınıza GPS-etiketi koyar. Değerli anlarınızı paylaşmak herhangi bir şekilde daha hızlı—veya daha kolay olamaz.

-Fotoğraf makinenizi bir akıllı telefonla uzaktan kontrol edin
    -Remote Viewfinder (Uzak Vizör)
    Akıllı telefonunuzu vizör olarak kullanarak fotoğraf makinenizi kontrol edin. NFC-etkin Remote Viewfinder (Uzak Vizör), fotoğraflara önizleme yapmanızı,makine ayarlarını düzenlemenizi, yakınlaştırma ve uzaklaştırma gerçekleştirmenizi ve her bir kareyi çerçevelemenizi, tümü telefonunuzdan olmak üzere kablosuz olarak sağlar. Seçkin akıllı telefonlar için mevcut olan bu özellik akıllı telefonunuzu kullanarak fotoğraflarınıza GPS etiketi koyar.

-Makine, akıllı telefonlar ve tabletler - paylaşmanın en kolay yolu
    -MobileLink
    Artık Samsung MobileLink ile seçim yapabilir ve bir akıllı telefona veya tablete doğrudan fotoğrafları veya albümleri gönderebilirsiniz. Wi-Fi noktası gerekli değildir; kablosuz bağlantı NFC teknolojisi ile etkinleştirilir. Fotoğrafları, bir metin mesajı veya bir e-posta olarak göndermenize bile gerek kalmaz. MobileLink ile telefonunuzdaki albümü kontrol edebilirsiniz, değişiklikler fotoğraf makinenize de kaydedilecektir.

-Bu sosyal olmaktan bile daha kolaydır
    -Facebook / YouTube / Picasa / DropBox / Email
    Bir Wi-Fi bağlantınız olduğu sürece doğrudan görüntü ve videoları Facebook, YouTube ve şimdi Picasa'ya gönderebilirsiniz. Etiketleyebilir ve açıklamalar da ekleyebilirsiniz. Ayrıca fotoğrafları bloğunuza karşıya yükleyebilir veya ailenize e-posta ile gönderebilirsiniz. SMART CAMERA'nız ayrıca 2 GB boş DropBox web depolama özelliği ile geldiğinden veya bir GALAXY akıllı telefonunuz varsa 50GB olmak üzere özgürce çekim yapabilirsiniz.

-Tüm cihazlar üzerinde sorunsuz paylaşım ve oynatma
    -Samsung Link
    Yakaladığınız her anı zahmetsizce kaydedin. Samsung Link hızlı ve kablosuz olarak fotoğraflarınızı bilgisayarınıza veya DropBox gibi favori web depolama hizmetinize aktarır. Görüntüleri manuel olarak karşıya yüklemek için artık eve gitmeyi beklemeyin. Bir dokunuşla fotoğrafları ve videoları akıllı televizyonunuzda sergileyebilirsiniz veya bunları herhangi bir uyumlu akıllı telefona gönderebilirsiniz. Paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Görüntü Algılayıcı
    Sensör Türü:
    CCD Görüntü Sensörü
    Etkin Piksel:
    Yaklaşık 16,2 MP
    Toplam Piksel:
    Yaklaşık 16,5 MP

Ekran
    Tip:
    TFT LCD
    Büyüklük:
    3"
    Özellik:
    3" (7,5 cm) 460 000 Ekran

Poz
    Kontrol:
    Program AE
    Ölçüm Sistemi:
    Çoklu, Nokta, Merkez ağırlıklı, Yüz Tanıma AE
    Telafi:
    ±2 EV (1/3 EV adım)
    ISO Eşdeğeri:
    Otomatik, 80, 100, 200, 400, 800, 1 600, 3 200

Fotoğraf
    Mod:
    -Mod (Kadran): 1) Akıllı Otomatik, 2).Program, 3) Smart, 4) Wi-Fi, 5) Panorama 6) Magic plus, 7) Ayar, 8) Film
    -Akıllı Otomatik: Portre, Gece Portresi, Gece, Arka Işık Portre, Arka Işık, Manzara, Beyaz, Makro, Makro Metin, Tripod, Aksiyon, Makro Renkli, Doğal Yeşil, Mavi Gökyüzü, Gün Batımı, Düşük Işık, Spot Işığı Makro, Spot Işığı Portre
    -Akıllı Mod: Güzel Yüz, Hareket Dondurma, Gün Batımı, Manzara, Siluet, Havai Fişek, Gece, Makro, Işık İzi
    -MAGIC Plus: Fotoğraf Filtresi (Minyatür, Eskitme, Balık Gözü, Klasik, Retro, Çapraz Filtre), Film Filtresi (Minyatür, Eskitme, Balık Gözü, Klasik, Retro, Palet Efekti 1, 2, 3, 4), Fotoğraf Düzenleyici
    -Panorama: Canlı Panorama
    -Wi-Fi: Autoshare, MobileLink, Remote Viewfinder, Sosyal Paylaşım, e-posta
    -Çekim: Tekli, Sürekli, AEB, Hareket Yakalama
    -Otomatik zamanlayıcı: Kapalı, 2 sn., 10 sn., Çift (10 sn., 2 sn.)

Film Klibi
    -Film Boyutu: 1 280 x 720, 640 x 480, 320 x 240, 30 fps (paylaşım için)
    -Kare Hızı: 30 fps
    -Optik zoom: 35x optik zoom
    -Kayıt Süresi: (Maks. kayıt süresi: 20 dakika)
    Efekt:
    Film Filtresi: Minyatür, Eskitme, Balık Gözü, Klasik, Retro, Palet Efekti 1, 2, 3, 4
    Düzenle:
    Kayıt ve oynatma sırasında duraklatma, Sabit Görüntü Yakalama, Süre Kırpma

Güç
    Güç Kaynağı:
    Yeniden doldurulabilir pil: Li-ion (SLB10A) 1 030 mAh / Konektör Tipi: mikro USB (5 pin)

Lens
    Odak Uzaklığı:
    25 mm (875 mm formatta 25 mm eşdeğeri)
    F No:
    3 ~ 5,9
    Optik Zoom:
    35X
    Dijital Yakınlaştırma:
    -Sabit Görüntü modu: 1X ~ 35X (optik) / 1X ~ 2X (dijital)
    -Intelli-zoom: 2X
    -Oynatma modu: 1X ~ 14,4X (görüntünün boyutuna bağlıdır)

Odaklama
    Tip:
    TTL Otomatik Odaklama (Merkez AF, Çoklu AF, İzleme AF, Yüz Algılama AF, Seçim AF)
    Alanı:
    -Normal: 80 cm ~ Sonsuz (Geniş), 150 cm ~ sonsuz (Tele)
    -Makro: 10 cm ~ 80 cm (Geniş), 150 cm ~ 350 cm (Tele)
    -Otomatik Makro: 1 cm ~ sonsuz (Geniş), 150 cm ~ sonsuz (Tele)
    -Süper Makro: 1 cm (Geniş)

Flaş
    Mod:
    Otomatik, Otomatik ve Kırmızı göz azaltma, Dolgu flaşı, Yavaş senk., Flaş Kapalı, Kırmızı göz düzeltme
    Alanı:
    -Geniş: 80 cm ~ 6 m (ISO Otomatik)
    -Tele: 1,5 m ~ 3 m (ISO Otomatik)
    Şarj Süresi:
    Yakl. 5 sn.
    1. flaş şarj süresi: 12 sn

Resim Görüntüleme
    Mod:
    Tek görüntü, Küçük Resimler, Gelişmiş Slayt gösterisi, Film Klibi

Saklama
    Ortam:
    -Dahili bellek: Yaklaşık 21 MB
    -Harici bellek: SD (2 GB'ye kadar garantili), SDHC (32 GB'ye kadar garantili), SDXC (64 GB'ye kadar garantili)
    Dosya Formatı:
    -Sabit Görüntü: JPEG (DCF), EXIF 2.21
    -Film Klibi: MP4
    -Video: MPEG4, AVC / H.264
    -Ses: AAC
    Görüntü Büyüklüğü:
    16 MP: 4 608 x 3 456
    14 MP: 4 608 x 3 072
    12 MP: 4 608 x 2 592
    10 MP: 3 648 x 2 736
    8 MP: 2 832 x 2 832
    5 MP: 2 592 x 1 944
    3 MP: 1 984 x 1 488
    2 MP: 1 920 x 1 080
    1 MP: 1 024 x 768

Wireless
    Wireless:
    Evet (Sosyal Paylaşım, E-Mail, Samsung Link, Drop Box, Mobile Link, Oturum Açma Tarayıcısı, RVF, Tag & Go)

Görüntü Sabitleme
    Mod:
    Dual IS (Çift Görüntü Sabitleme- OIS + DIS)

Deklanşör Hızı
    Mod:
    Akıllı Otomatik: 1/8 ~ 1/2 000 sn.
    Program: 1 ~ 1/2 000 sn.
    Gece: 8 ~ 1/2 000 sn.

Beyaz Dengesi
    Mod:
    Otomatik Beyaz Dengesi, Gün Işığı, Bulutlu, Floresan_H, Floresan_L, Tungsten, Özel, K

Zaman Ayarlama
    Mod:
    Tarih ve Zaman, Tarih, Kapalı (kullanıcı tarafından seçilebilir)

Arabirim
    Dijital Çıkış Bağlantısı:
    USB 2.0
    Ses:
    -Mikrofon: Mono
    -Dahili Hoparlör: Mono
    Video Çıkışı:
    AV, NTSC / PAL (kullanıcı tarafından seçilebilir)

Fiziksel Özellikler
    Boyutlar:
    -Boyut (GxYxD): 124,5 x 86,5 x 92 mm
    Ağırlık:
    462 g (pil ve bellek kartı hariç)
    Çalışma Sıcaklığı:
    0 – 40°C
    Çalışma Nemi:
    5 – 85%

Yazılım ve PC İşletim Sistemi
    Birlikte Verilen Bilgisayar Yazılımı:
    I-launcher
    Uyumlu İşletim Sistemi:
    Windows XP_SP2 / Vista / 7 / 8

Genel Sistem Gereksinimi
    Macintosh İçin:
    Minimum 256 MB RAM / 110 MB mevcut sabit disk alanı / USB 2.0 port / Mac OS 10.5 veya üzeri
    Windows İçin:
    Intel Pentium4 3,2 GHz'den daha iyi işlemcili bilgisayar / AMD Athlon FX 2,6 GHz veya üstü / Windows XP_SP2 / Vista / 7 / 8 / 250 MB veya daha fazla sabit disk kapasitesi (1 GB üzeri önerilir) / 512 MB RAM (1 GB üzeri önerilir) / nVIDIA Geforce 7600GT veya üzeri / ATI X1600 serisi veya üzeri / 1 024 x 768 piksel, 16-bit renk görüntü uyumlu monitör / (1 280 x 1 024 piksel, 32-bit renkli ekran önerilir) / USB 2.0 / DirectX 9.0c veya üzeri

• İntihar bir çözüm değildir. Sorununuz ne ise paylaşın hep birlikte size yardımcı olmaya çalışalım. Lütfen intihar düşüncenizden vazgeçin. Bu alete kaç para verip kendinizi bununla öldürmeyi düşünüyorsunuz ?
  • Bir dünya düşlüyorum, yukarıda vaad edilenlerin gerçek olduğu...
  • Ben gidip bu makineyi yerinde inceledim.Bana en azından bu makine kadar özellik,malzeme kalitesi,donanım sunan sıfır ve bu fiyata daha iyi bir makine gösterin bende bu konuyu kapatıyorum.
    Bu makineyi gidip mağazada elinize alıp incelemediğinize bile eminim.Ne kadar kolay yeni çıkan bir ürünü daha teste tabii sokmadan karalamak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kindly34

Ben gidip bu makineyi yerinde inceledim.Bana en azından bu makine kadar özellik,malzeme kalitesi,donanım sunan sıfır ve bu fiyata daha iyi bir makine gösterin bende bu konuyu kapatıyorum.
    Bu makineyi gidip mağazada elinize alıp incelemediğinize bile eminim.Ne kadar kolay yeni çıkan bir ürünü daha teste tabii sokmadan karalamak...

Ben şaka yaptım ! Alın, güle güle kullanın ama bu kadar özelliğin neler yapabildiğine dair en azından çektiğiniz fotoğraflardan mümkün olabildiğince misal gündüz çekimleri, gece çekimleri, ev falan gibi aydınlatmalı ortam çekimlerine ait 1-2 örnek fotoğraf paylaşır iseniz eminim bu modeli almayı düşünenler için son derece yararlı bir şey yapmış olursunuz.

Bu arada şaka yollu da olsa fiyatını sormuştum. Kaç paraya bulunuyor bu fotoğraf makinesi ?
    -
    Şunu da bir düşünsün bu ifadeyi kullanan arkadaşlar "Bu makineyi yerinde inceledim" yerinde inceler iken iso performansı imaj kalitesini hangi yerinde inceliyorsunuz ? 3"'lik 460.000 pixellik ekranda 16 megapixel fotoğrafı (16.000.000 / 460.000 = 34.xx) 34 kat ufaltılmış olarak görerek mi inceliyorsunuz ? Yani sizin gidip bizzat yerinde incelemenizin benim şurada inceleme sitelerindeki test fotoğraflarına bakmama oranla solda sıfır kalacağı açıktır. Bizzat yerinde göreceğiniz şey kasa-gövde tipi ve malzeme kalitesi, e artık ne kadar tecrübeli iseniz otomatik odaklama hızı olabilir belki. Bunun için mi çok büyük iş yaptığınızı iddia edip, donanımsal verilere ve yakın geçmişte ürettiklerine bakarak ürünün ne ortaya koyabileceğini tahmin edenlere hava atmaya çalışıyorsunuz :) Gittiniz, gördünüz, beğendiniz ise alın. Hangi kişinin size söyleyeceği sizi kararınızdan vazgeçirebilmeli ki zaten ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 19 Nisan 2014; 12:56:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Ben gidip bu makineyi yerinde inceledim.Bana en azından bu makine kadar özellik,malzeme kalitesi,donanım sunan sıfır ve bu fiyata daha iyi bir makine gösterin bende bu konuyu kapatıyorum.

Ben şaka yaptım ! Alın, güle güle kullanın ama bu kadar özelliğin neler yapabildiğine dair en azından çektiğiniz fotoğraflardan mümkün olabildiğince misal gündüz çekimleri, gece çekimleri, ev falan gibi aydınlatmalı ortam çekimlerine ait 1-2 örnek fotoğraf paylaşır iseniz eminim bu modeli almayı düşünenler için son derece yararlı bir şey yapmış olursunuz.

Bu arada şaka yollu da olsa fiyatını sormuştum. Kaç paraya bulunuyor bu fotoğraf makinesi ?

600 TL den giriş yaptı piyasaya, yeni çıkan bir makine...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

600 TL den giriş yaptı piyasaya, yeni çıkan bir makine...

Teşekkürler bilgi için. 700 TL'ye Olympus pen e-PL3 var. Bu arada test sitelerine en azından ürünle çekilmiş örnek fotolar düşmeden böyle yeni bir ürünü almayın derim. Çok pişman edebilir. Günümüzde hiç bir tane 1/2.3 " sensörü olup da iyi imaj kalitesi, iyi fotoğraf verebilen makina yok. Bu sensörleri apaçık bir şekilde fotoğraftan hiç anlamayıp sadece bas-çek, 2 megapixel monitörde bak-beğen ve geç tarzı foto çekenlere hitaben üretiyorlar. O sebeple de en önemi parçası olan, ışığı gören sensöründe hiçbir iyileştirme yapılmayıp sürekli yazılımsal ve optik zumu farklılaşan özellik konulan farklı modeller çıkarıyorlar. Siz ben de bu tür bir kullanıcıyım, istediğim budur der iseniz elbette sizi memnun edebilecek bir üründür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 19 Nisan 2014; 13:01:13 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxy A32 [ANA KONU]
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Maalesef benim bütçem en fazla 600 TL, ona göre bir ürün önerirseniz karşılaştırma imkânım olur.
  • quote:

Maalesef benim bütçem en fazla 600 TL, ona göre bir ürün önerirseniz karşılaştırma imkânım olur.

Karşılaştıralım da bununla çekilmiş 3-5 foto yok ki olan ile bunun çektiği sonuçlara bakalım. Kağıt üzerindeki verilere hiç aldanmayın, tamamen fasa-fiso. Örnek olarak şöyle bakabiliriz. Bundaki sensöre sahip en pahalı ürünler nasıl foto çekiyor, bundakinden biraz daha büyük sensörlüler nasıl çekiyor diye bakıp bunun aşağı-yukarı ne yapabileceğini kestirebiliriz.

Mesela şöyle bir bakalım

- Tıklayın ve İnceleyin lütfen -

Buradaki G12'nin sensörü 1/1.7" ölçüde ve daha büyük. Olympus pen e-pl3'ün sensörü ise 4/3" ve karşılaştırmadaki en büyük sensör bunda. Karşılaştırma'da dikkat ederseniz ISO 200 seçildi. Ne diyor özelliklerinde 1100F'nin, iso 3200 maximum değil mi ? Gelin o kadar çıkmayalım ve iso 400'de ne yapabileceğini görebilmek için bir de iso 400'de bunları karşılaştıralım...

iso 400 - Tıklayın inceleyin -

Göreceğiniz gibi istediği kadar çok zumu, istediği kadar kağıt üzerinde şu kadar megapixeli var şöyle yapar böyle takla atar dense de iso 400'de bitiyor bu 1/2.3" sensörlüler. Buna rağmen Canon Sx260 bir nebze daha iyi. Canon G12 de ondan da biraz daha iyi ve PL3'ün ise hiçbir kalite kaybı yok gibi görünüyor. Şimdi mağazaya bizzat gidip ürünü inceleyerek bunu öğrenebiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 21 Nisan 2014; 1:15:17 >

• quote:

Amacım rakip marka veya ürün göstermek değil ( ama illa ki o rakama güzel bir makine bulunabilir), sadece tanıtımdaki vaadler ve örnek fotoğraflar çok komik kaçıyor onu söylemek istedim. 35x'de resmen portre çekmiş adam baksanıza cam gibi , veya daha trajikomik bir soru sorayım acaba o örnek fotoğrafları hangi makineyle çekiyorlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 21 Nisan 2014; 0:55:21 >

• Bu ürünü alıp farklı mod ve ayarlarda fotograf paylaşımı yaparlarsa çok güzel olacaktır.
  • cihazla facebooktan paylaşım nasıl yapılıyor bilen var mı ?
  • bu üründen sipariş ettim şuan geliyor.
    ilave pil ve sarj ünitesi nerden bulabilirim. ucuz ve 1 gün kargo tercih sebebi :)
    video kalitesi nasıl cevaplarsanız sevinirim
  • Genellikle uzaktan çekileb fotoğraflar buyrun...
     --SAMSUNG WB1100F GENEL KONU-- --SAMSUNG WB1100F GENEL KONU-- --SAMSUNG WB1100F GENEL KONU--

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.