Şimdi Ara

Samsung wave almayi dusunuyorum ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ben ilk basta 5800 almaya karar vermistim sonra cok kalin olmasi dokunmatiginin biraz kotu olmasi etrafimda %80 kiside oldugunda ve arkadisimin iphonenundaki guzel oyunlari gordukten sonra :) samsung wave almaya karar verdim biraz daha para biriktirip alcam sormak istedigim bunlar
    samsung wave okadar para vermelimiyim yoksa 5800 isimi gorurmu
    samsung wavedeki oyunlar 3d olarak gecio iphonedakilerde oyle herhalde samsung wave oyunlari iphonedaki gibi olcak
    samsung stardan sevmedigim birsey var oyun veya program yukluorum oyunlar ve daha fazlasina yuklenio wavede oyunlarami yuklenio yoksa istedigim yeri secebiliriyim mesale asfalt 5 menude ve iphonedaki gibi menu sekmeleri aciliomu
    isletim sistemi yenni zama gectikte oyun uygulama tema vs gelirmi
    iphonedaki oyunlar derken benim tel amacim oyun degil en fazla telefonn iyi olsun hizli icerigi guzel beni uzun sure idare edebilcek mesale wavede hepsi var saglam malzemesi iyi kalas telefonda degil
    Son olarak tarayici flash destekliyor her siteddn video izleniomu yoksa belirli sitelermi face youtube vs mi bide face chat varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J1n -- 7 Temmuz 2010; 0:25:05 >

• samsung bölümünde istedigin soruların cevaplarını bulacaksındır ...
  • Ben baktimda cvp bulamadim eger burda cevaplarsaniz sevinirim
  • bide bir telefon aldiktan sonra bana 3sene gitmese gerekk fazla ise en az 2 sene gitse yeter birsey daha sórcam samsunng apps oyunn uygulama falan cok geliomu
  • Cvp yazcak arkadas yokmu ?
  • Wave kullanıyorum ben, gayet de memnunum. 5800 ile bu cihazı veya iphone'u kıyaslamak kesinlikle hata olur. Wave deki menü sistemi, görünümü aynı iphone gibi. Hassasiyeti iphone ile kıyaslayınca, ona çok yakın. Ekranı süper. Wave ana başlığında bir arkadaş yazmıştı, yanlış hatırlamıyorsam 400 civarı program var.
    Hızla artıyor ve daha da çoğalacaktır. Facebooktaki videoları açıyor.
  • tesekkurler cikacak oyunlar iphone gibi mi olcak grafikleri boyle telefónda sacma olur eski oyunlar bence mrk ettigim onemli seylerden biri
    facede video izlenio bide chat varmi videolar her sitede izleniomu yóksa face gibi siteler icinnmi gecerli
    uygulamalar ve oyunnlari menuye atabiliyormuyuz iphonedaki gibi bide asfalt 5 de menude

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J1n -- 7 Temmuz 2010; 15:41:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • facebook için gecerli, diğerleri içinde yazılımlar yapılıyor.
    Wave ile ilgili topicte bu sorduğum konuların hepsi konusuluyor ve çözümleriyle herseyi arkadaşlar anlatıyor.
  • Samsung apps baktimta cogu parali ama parasiz guzel olanlarda var 3d oyunlar fazla yok ama
  • telefonla ilgili bir kac daha sey soylemek istiyorum
    bu telefona okadar para vermeye deger dimi beni 2-3 sene goturur
    herhalde facede chat yokmus bir guncelleme gelirse olabilir
  • fazlasıyla parasını hakeden bi teleon, paran varsa hiç düşünme derim.
  • ben de Nokia X6 ile bu telefon arasında kararsız kaldım. X6 fiyatı daha uygun ama Wave daha güçlü bir telefon. Wave'nin tek düşündüren yanı yeni işletim sistemi. Donanımsal olarak X6 yı ezip geçiyor zaten. bir de Nokia'nın symbiana olan desteği samsung'da da olacak mı yani çeşit çeşit program yükleyebilecek miyiz Wave alırsak ?
  • Biraz zaman gecsin hersey tam belli olcak ama suan bence iyi destek verio samsung appsa bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J1n -- 11 Temmuz 2010; 22:20:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.