arkadaşlar öncellikle yanlış yerde konu açtıysam affedin. şimdi 2 gün önce samsung gt-s5253 wave 525 bada işletim sistemli bir telefon aldım fakat oyun yükleyemiyordum işletim sistemim bada1.1 idi faka 2.0 yapmak iterken fw ile güncellerken program hata verdi ve cep telefonumda ceptelefon ve bilgisayar simgeleri ve aralarında ünlem oluşan bir şey geldi ekrana sonra güc+foto düğmesi+ ses kısma tuşuna bastım bilgisayarla bağlantıyı kurdum sonra ise telefon kapandı ne kadar açma düğmesine bassamda açılmıyor ne olur yardım edin arkadaşlar
yardım eden yok mu arkadaşlar aill yapam gerek cihazı
quote:
Orijinalden alıntı: lordragor
yardım eden yok mu arkadaşlar aill yapam gerek cihazı
Benim bildiğim 525'e bada 2 gelmeyecek.Siz yazılımı nereden bulup da attınız.
wave 525 konusu vqr orada paylaşsana konuyu
pardojn kardeş dediğim gibi yanlışl açtığım için affedin daha yeni üyeyim :)) berkcombil kardeş ben yazılımı internetten arattım siteyi hatırlamıyorum ama aı şuydu "S5253JPKB2" bunu indirip yüklerken hata geldi birazda kurcaladım telefon açılmadı şarjda etsem, bilgisayarda bağlasam tepki yok! Bu sırada daha 2 gün önce aldım ve garantisi geçersiz oldu ne olacak bilmiyorum bir çözüm yolu var mıdır ?
Geçmiş olsun. bende bada2 yi kurmayı denesem mi diyodum kendi kendime. sendeki iyi cesaretmiş.
Bence yetkili servise götür, garantiden değil ama parasıyla hallederler.
quote:
Orijinalden alıntı: lordragor
pardojn kardeş dediğim gibi yanlışl açtığım için affedin daha yeni üyeyim :)) berkcombil kardeş ben yazılımı internetten arattım siteyi hatırlamıyorum ama aı şuydu "S5253JPKB2" bunu indirip yüklerken hata geldi birazda kurcaladım telefon açılmadı şarjda etsem, bilgisayarda bağlasam tepki yok! Bu sırada daha 2 gün önce aldım ve garantisi geçersiz oldu ne olacak bilmiyorum bir çözüm yolu var mıdır ?
Cihazı Download Mode'a alabiliyorsan tekrar Firmware atarak sorunu çözebilirsin.Bunun dışında cihazını kapatıp tekrar açamayanlar ya da kies ile güncellerken pert edenleri garanti karşılıyor diye biliyorum.En kötü böyle bir yalan atarsın servise.Cihazının tam modeli S5253 değil mi?