Şimdi Ara

SAMSUNG VP-L906 Hi8 Video Camera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu alet nasıldır? Fiyatı 305$ mış. Ucuz gelince sormak istedim. İyi ise almak istiyorum.

• o paraya alabileceğin en iyi kamera eğer garantiyi FES veya Bosphorus firmaları veriyorsa al...
  • Kalite olarak samsung iyidir ama hi8 yani analog birde biraz büyük gelebilir ama fiyat önemli ise kaçırma o fiyata anca ikinciel kamera bulursun...
  • nerde buldun link versene
  • Bascuda' da buldum. Artı Denizli'de Nokta Bilgisayar diye bir yer var. Orada da bu civarda fiyatı vardı hatırladığım kadarıyla.
  • bimeks ve teknosa da yaklaşık aynı fiyat taksit avantajı da var
  • Analog ile digital kamera kalite açısından çok farkeder mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında çok fark var ama televizyonda seyrettiğinde farkı çok anlayamassın..
    nedeni televizyonlardaki düşük çözünürlük..yüksek çözünürlüklü bir ekranda seyredersen farkı daha çok hissedersin...kısaca kameranın boyutu önemli değilse pc ye direk bağlayıp capture yapılmayacaksa fiyat önemli ise analog almak daha mantıklı...
  • aslında çok fark var ama televizyonda seyrettiğinde farkı çok anlayamassın..
    nedeni televizyonlardaki düşük çözünürlük..yüksek çözünürlüklü bir ekranda seyredersen farkı daha çok hissedersin...kısaca kameranın boyutu önemli değilse pc ye direk bağlayıp capture yapılmayacaksa fiyat önemli ise analog almak daha mantıklı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.