Şimdi Ara

SAMSUNG VP-D363 su an için en iyi kamera seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
32.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaca aldın metrodan o kamerayı bende almayı düşünüyorumdaa
  • bende kullanıyorum bu kamerayı gördüğüm artıları optik zoomu.bazı ayarları kendimiz ayarlayabilmemiz.
    sd karta kayıt yapması.

ama sanırım dijital zoomu iyi değil ve 1200 değil.
  • Arkadaşlar bu samsung ları almayanlar varsa biraz daha düşünsün ve Sony kamerası olanlara bir danışsın. Arkadaşım bi markette indirime girmiş. Oradan aldı. Ve ben hep o kameranın güzel olduğunu sanardım. Geçen hafta ben sony dcr-hc24e aldım ve o kameranın ne kadar berbat bir lense sahip olduğu gördüm. Tabiki Samsung u alan arkadaşımda. Yüksek optik zoom larda her zaman makine daha hassaslaşıyor ve 33 x optik zoomda kaliteli çekim yapamazsınız. Makine her zaman titrer. İstediğiniz uzaktaki nesneye odaklanamazsınız. Lensin kalitesini optik zoomu ile değil de birde karanlık ortamdaki çekimlerle görün. Bir de dikkat edeceğiniz şey görüntü kalitesinin kameranın lcd sine değil bilgisayara aktarılmış halini karşılaştırın. Birinin lcd ekranında parlaklığı sonuna kadar açtı diye o kameranın daha parlak görüntü ile kayıt yaptığını sanmayın. Bu kamerayla Ie 1394 kartı aldığınızda akratım ve izleme kalitesi olarak hiç bir sonununuz kalmaz. Bu uyarımı dikkate alın. SONY HER ZAMAN SONY DİR.

• Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Sony dcr-hc24e. Bunu fiyatıda 830 ytl. vatan computerde card finans kredi kartına % 8 indirim ve 765 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKINLASINN -- 10 Temmuz 2006; 4:43:24 >
  • bence arkadaşlar yanlış düşünüyorlar.bu kamera çok iyi dün deneme yapma imkanı buldum.görüntüler muhteşem.arkadaşlarımda panasonic ve sony var üstelik sony 4-5 ay önce 1500 ytl ye almışlardı.ikisindende görüntüsü çok iyi.kamerayı 600 ytl ye aldım bu kadar iyi görüntü vermesi beni çok şaşırttı doğrusu.
    ne yazıkki sd kart alıp deneme imkanım olmadı.
    kamera alacak arkadaşlar gerçekten markaya aldanmasınlar sony ve panasonic in yarı fiyatına bu kamerayı alsınlar.
  • 15 gündür amatör bir dijital kamera kullanıcısı olarak ilk kameram samsung vp-d363 izlenimlerimi bir elektronikçi olarak belirtmek isterim.
    Makinayı Teknosa'dan orjinal açılmamış kutusuyla aldım 599 ytl.
    + 5 sony dv kaset aldım
    Ev içi güneş ışıksız gölge orta karanlık çekimleri kötü !
    Bir saat giden pili sorun değil !
    Dış ortam çekimleri bence süper !
    Optik zoom sınırı sonunda titremeler oluşması benim için problem değil !
    Netlik görüntü kalitesi çok iyi denilebilecek düzeyde bence !
    Odaklama yapıyor sürekli, bazen dikkat çekiyor !
    Ses kalitesi çok iyi !
    Resim çekme iyi değil,tv de bakacaksan iyi !
    2 gbyt sd kart aldım, mpeg video kalitesi DV kasedin yanına bile yaklaşamıyor !
    Sahil yazlık ortamında bir haftadır çekim yapıyorum, dış ortam rüzgarda seste sürekli bi haşırdama,ev içi ortamda çok aydınlık süper çekim,dış ortam süper çekim !
    84 ekran tv'de süper görüntü skart'dan !
    Renk hakkında bilgi veremiyorum renk körüyüm !
    Bir haftadan fazla zaman içinde dört DV kaset doldurdum,nedense 4. sony kasette eject yaparken bi kaç kere kaset buruşturdu ! minik minik ! Kasette sorun olabilir !
    Eve geldim yeni, Bereket versi Allaha şükür PC sağlam! yeni toplamıştım ! P4-3000 2mb keş 800mhz intel 945gnt board 667 mhz 1024 ram 250 gb 16 keş ram hhd, philips dvd writer asus cd writer avermedia tv capture kartı Samsung 920n lcd monitör
    Tv capture kartı DV kaset kaydını iyi yakalayamıyor !
    Pegasus ieee 1394 kart aldım dün ve extradan aldığım bağlantı kablosu ile kameranın DV soket pinlerinden bir tanesini kırdım takarken, uyduruk satıcı ile uyduruk hasarlı hale dönüşen kablo fişi ile
    DV bağlantımı ancak ! bu sabaha karşı gece yarısı eletronik tecrübelerime dayanaraktan kırık pin tamirini gece yarıları uğraşarak sağladım !
    ieee 1394 DV aktarımı iyi oldu görüntü kayıp ortadan kalktı !
    bence samsung 363 iyi, bi sorun olursa belirtirim !

• Pahalı almışsın ben aynı makineyi 499 ytl ye evkurdan peşin aldım. Bence kamera alacak arkadaşlar sony veya canon düşünsün derim. Çünkü kamerayı aileniz için alaçaksanız dışarı çekiminden çok içeri çekimi oluyor. Kameranın zoomu gerçekten çook güzel fakat zoomu nerende kullanacaksınız zoom arttıkça titreşim artıyor.
  • Ya bu marka bağnazlığı ne zaman bitecek acaba. Samsung'a önyargılı yaklaşıp, Sony'yi tavsiye eden arkadaşlar Samsung'un kullandıkları Sony ile aynı fiyata satılan modellerini incelediler mi acaba? 500 YTL'ye satılan Samsung modeliyle, 800-1000 YTL'lik Sony'yi karşılaştırıp, Sony daha iyi demek nasıl bir mantıktır!

Alın 800 YTL'lik iki modeli onları karşılaştırın!
  • ARKADAŞLAR BENDE ALAMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT BİR TÜRLÜ KARAR VEREMEDİM BİRİSİ SORUNSUZ ÇALIŞIYOR DİYOR DİYERİ ODAKLANMIYOR,KARANLIK ÇEKİYOR DİYOR NE YAPACAGIMI BİLEMİYORUM BİRDE ALMAYA KARAR VERİRSEM NEREDEN ALAYIM TEKNOSADA 599YTL KREDİ KARTINA TAKSİTLE ALACAĞIM.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uf_sey

Ya bu marka bağnazlığı ne zaman bitecek acaba. Samsung'a önyargılı yaklaşıp, Sony'yi tavsiye eden arkadaşlar Samsung'un kullandıkları Sony ile aynı fiyata satılan modellerini incelediler mi acaba? 500 YTL'ye satılan Samsung modeliyle, 800-1000 YTL'lik Sony'yi karşılaştırıp, Sony daha iyi demek nasıl bir mantıktır!

Alın 800 YTL'lik iki modeli onları karşılaştırın!

Marka bağnazlığı ne demek. Aynı kamerayı ben aldım samsung 363 ikinci gün geri götürdüm. ve deneyimlerden yararlanarak aynı markayı alacak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Daha sonra Sony 23e aldım 640 ytl.
  • kaydettiğim dört kasedi ieee 1394 ile 250 gbyt 16 keş maxtor hdd'ye aktardım
    1 kaset bir saatlik 13 gbyte tutuyor ulead videostudio 9 ile, DV formatında
    yandık 13*4 = 52 gbyte , bu çekimlere hdd'mi dayanır ! pc'de görüntü orjinal
    yedeklerini almak için ! dvd olarak'da 4.7 gbyte olarak bir deneme kaydı yaptım
    görüntü orjinalliği biraz bozuluyor ama başka çare yok yinede çarşıdan dvd diye aldığımız orjinal filmlerden daha iyi görüntüsü var
    bir de VCD kaydı yaptım evde seretsinler diye, eh işte vcd ! seret
    en iyisi kasetleri hiç silmeden saklayıp yeni kaset kullanmak ! alt tarafı 7 ytl
    makinaya gelince manuel fokus ve iç ortamlar için arka planı ışıklandırma ve dijital görüntü sabitleştirme özelliği bulunuyor titreme zoomlar için
    extradan uzaktan kumanda özelliği çok işe yarıyor
    dediğim gibi stereo ses kaydı çok iyi

• quote:

Marka bağnazlığı ne demek. Aynı kamerayı ben aldım samsung 363 ikinci gün geri götürdüm. ve deneyimlerden yararlanarak aynı markayı alacak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Daha sonra Sony 23e aldım 640 ytl.

Bir markanın bir ürünüyle, koca bir marka hakkında nasıl yorum yapacak doneyi elde ediyorsunuz hayret doğrusu.
  • marka bağnazlığı düşündürücü bir olay !
    Kadıköy eksen bilgisayardan sene başında aldığım creative 428 dijital kamera dört kez yenisi ile değiştirildiği halde hala bulanık resim çekiyor !
    hareketli mpeg resimleri çok iyi, sırf bu yüzden sorun çıkarmamaya çalışıp çocuğa hediye ettim !
    ötesini fiyat performans oranını ve hala fograf çekemiyor olmama gerek olsada video kameralar da iyi

quote:

quote:

Bir markanın bir ürünüyle, koca bir marka hakkında nasıl yorum yapacak doneyi elde ediyorsunuz hayret doğrusu.

• quote:

Orjinalden alıntı: DevilWarez

kaydettiğim dört kasedi ieee 1394 ile 250 gbyt 16 keş maxtor hdd'ye aktardım
    1 kaset bir saatlik 13 gbyte tutuyor ulead videostudio 9 ile, DV formatında
    yandık 13*4 = 52 gbyte , bu çekimlere hdd'mi dayanır ! pc'de görüntü orjinal
    yedeklerini almak için ! dvd olarak'da 4.7 gbyte olarak bir deneme kaydı yaptım
    görüntü orjinalliği biraz bozuluyor ama başka çare yok yinede çarşıdan dvd diye aldığımız orjinal filmlerden daha iyi görüntüsü var
    bir de VCD kaydı yaptım evde seretsinler diye, eh işte vcd ! seret
    en iyisi kasetleri hiç silmeden saklayıp yeni kaset kullanmak ! alt tarafı 7 ytl
    makinaya gelince manuel fokus ve iç ortamlar için arka planı ışıklandırma ve dijital görüntü sabitleştirme özelliği bulunuyor titreme zoomlar için
    extradan uzaktan kumanda özelliği çok işe yarıyor
    dediğim gibi stereo ses kaydı çok iyi

ben bu sızın yaptıgınız işlemleri çok yaptım.bir turlünet göruntu alamadım.sonunda toshiba dvd 255 recorder aldım.videokameradan i-link vasıtasıyla dvd ye kaydettım.işte kaile bu.göruntu kaybı sıfır.sadece kayda efekt falan veremiyorsun.ne hardike kayıt,ne de meşhur render olayı yok.işte bu kadar.

• 1 saatlik dv kaset ieee 1394 bağlantı olarak dv yani avi formatında 13 gbyte yer kaplıyor hartdiskte
    ve bire bir hiç kayıpsız
    bu kaydı dvd ye çevirince ise 4,7 gbyte kayıplı oluyor
    hesap ortada
    ama kameradan direk dvd recorder ne kalitede kayıt yapıyor bilemiyorum
  • VP-D363'ü 10.07.2006 günü aldım. Koyu mavi rengi açık mavi algılıyor. Az ışıklı ortamda gece modu off ise tüm renkler sönük, gece modu on olduğunda da renklerde dağılma oluyor. Lens kalitesi iyi değil. VP-W90 ve başka modellerini de kullandım ve memnundum. Ama bu modelinin bazılarında sanırım ayar problemleri var. bana da problemlisi denk geldi galiba...

Örnek çekimler için link :

Her iki klip aynı yerden, aynı ışık ortamında ve aynı konu üzerinden çekildi.

vp-d363 ile çekilen klip
    Not: izleyebilmeniz için kendi kodec'i gerekebilir
    Dikkat ! 1,17 MB büyüklüğünde bir dosyadır.
    http://www.geocities.com/esetce/SMOV0014.AVI

dmc-fz30 ile çekilen klip
    Dikkat ! 3.1 MB büyüklüğünde bir dosyadır.
    http://www.geocities.com/esetce/P1070431.MOV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.koyuncu -- 22 Temmuz 2006; 15:58:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DevilWarez

1 saatlik dv kaset ieee 1394 bağlantı olarak dv yani avi formatında 13 gbyte yer kaplıyor hartdiskte
    ve bire bir hiç kayıpsız
    bu kaydı dvd ye çevirince ise 4,7 gbyte kayıplı oluyor
    hesap ortada
    ama kameradan direk dvd recorder ne kalitede kayıt yapıyor bilemiyorum

cameradan,dvd recordere i-link ile 60 dk.kaydı,6o dakikada dvd medyaya kayıt yapıyor.yani GB hesabı yok.render yok.
  • Muratttseh

Hiç tavsiye etmem. Başka bir model al, o modeli illa istiyorsan bende ki 363 için irtibat kuralım derim.
  • quote:

quote:

iyi bir yaklaşım ancak şunu belirtmek isterim ki "samsung" markasının neredeyse ucuz olduğu için tüm ürünlerini google da "xxx reviews" "xxx expert reviews" diye arattığım çeşitli sitelerdeki profesyonel incelemelerin sonucuna göre samsungun video kamera modellerinde(istisnasız tümünde) kötü optik ve sensör kullanıldığı için gece çekimlerinin dayanılmaz, gündüz çekimlerinin ise birtakım sorunlarla(gren, noise, focus,...) beraber kabul edilebilir olduğu yazıyor. ilgilenen bu siteden çeşitli samsung kamera incelemelerine ulaşabilir. http://www.camcorderinfo.com/d/Reviews&level_b=Camcorder&level_c=Samsung&level_d=MiniDV.htm

• Bu kamerayı mayıs 2006 da aldım Temmuz ayında bilgisayar kamerayı görmemeye başladı bende Teknosaya gösterdikten sonra onların yönlendirmeleri ile Kont Bilişime gönderdim bir hafta sonra cihazın arızalı olduğu ve değiştirildiğini bildirdiler elden teslim aldım dün kaseti bilgisayara aktarmak için bilgisayara bağladığımda aynı sorunun bunda da olduğunu gördüm ne yaptıysam usb2.0, usb1.1, firewire , hiçbiri ile bilgisayar cihazı görmedi sadece memory e aldığımda sd kartı görüyordu kaset konumundayken görmüyordu, biraz daha kurcaladıktan sonra DIS olarak geçen digital image Stabilization özelliğinin de menüde deaktif ve seçilemediğini gördüm EasyQ tuşu ilede otomatik olarak aktif olması gereken bu özellik bir türlü açılmadı, bir başka dikkatimi çeken şeyde şu; ilk kamerada Av menüsü deaktifti ve Av in i seçememiştim. Ben de bu cihazda av in özelliği olmadığını düşünmüştüm şimdiki cihazda bu özellik seçilebiliyor demekki ilk cihazda bu arızada varmış... sizde elinizdeki cihazları kotrol edermisiniz iki tane arızalı cihazın bana rastlama olasılığı pek yüksek değil demekki birçok cihazda birtakım arızalar var. Şimdi tekrar cihazı gönderiyorum artı olarak Teknosaya mail attım ve artık değiştirilmesini istemediğimi ürünü iade etmek istediğimi bildirdim ücretinin tarafıma ödenmesini istedim bu konuda kanunlar ne diyor ? böyle bir hakkım varmı ?
    tşk
    (edit tarihi 28/8/2006) o günden bu güne olanları da anlatayım Teknosadan bitürlü cevap çıkmayınca telefon açtım telefonda bana cihazın değişmesi için aynı arızadan ikiden fazla arıza yapması gerektiğini benim henüz ikinci olduğu için değiştirlemeyeceğini biran önce servise göndermem gerektiğini bildirmesi üzerine cihazı Beylikdüzünde bulunan Samsung servisi aracılığı ile gönderdim , bugün teslim aldığım cihazda bilin bakalım hangi arıza devam ediyor? en başından beri olan yani usb ve firewire tanımıyor artık aklım almıyor nasıl bir servis anlayışıdır, hiçmi göndermeden bakılmaz, reklamlardaki gibi hiçmi işini iyi yapan insan kalmadı......... bu durumu görür görmez artık 2 den fazla arıza olduğu için Teknosayı aradım ve ürünün iade alınmasını ve ücretinin tarafıma ödenmesini istedim bana böyle bir hakkımın olmadığını ürün bir öncekinde dğiştirildiği için değiştirilen ürünün 2 den fazla arızasında bu hakkımın olduğunu bildirdi artık çılgına dönmüş durumdayım aman diyim düşmanıma tavsiye etmiyorum. Konta şimdi göndereceğim sonuna kadar devam edeceğim buna ama biliyorumki yine cihazı değiştirecek gelen üründe yine arıza olacak ama ben yine iade edemeyeceğim çünkü cihaz değiştiği için değişen cihazın ikiden fazla arızası yapması gerekecek ve bu kısır döngü devam edecek ........ artık sıkıldım lanet olsun böyle cihaza , konta , teknosaya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdincce -- 28 Ağustos 2006; 20:07:52 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.