Bildirim
SAMSUNG VODAFONE H1 360 AVEA SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
benim hattım vodafone fakat bende bir türlü oturum açamadım.internet giriyorrum fakat oturum açılmıyo.yardım lütfen bilen varsa... -
aynı telefonu bende kullnıyorum bende oturum açamıyorum,ve nete bağlanmıyorum.sorun çözüldü yazmışsın bizimlede paylaşırsan sevinirim. -
arkadaşlar araştırdım ama flash dosyasını bulamadım bulsaydım nasıl yapıldıgını anlatırdım kısacası tlf baştan yazılım yuklenıyo ama flash dosyalarını bulamadım kusura bakmayın -
arkadaşlar. sorun çözüldü derken, ben o gün yazdım sorunu kımse cevap yazmadı. sonra vodafone hat almayı düşündüm ondan çözüldü dedim. çünkü oturum açmanın vodafone kullanmadan mümkünatı yokmuş boşuna yazmasınlar dedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: carpediem81
benim hattım vodafone fakat bende bir türlü oturum açamadım.internet giriyorrum fakat oturum açılmıyo.yardım lütfen bilen varsa...
oturum açmak için gerekli yerleri düzgün doldurduğuna emin ol. girer, girmemesi için ne sebep var ki. olmadı vodofone sitesinden kayıt ol. -
quote:
Orijinalden alıntı: neyseneya
quote:
benim hattım vodafone fakat bende bir türlü oturum açamadım.internet giriyorrum fakat oturum açılmıyo.yardım lütfen bilen varsa...
oturum açmak için gerekli yerleri düzgün doldurduğuna emin ol. girer, girmemesi için ne sebep var ki. olmadı vodofone sitesinden kayıt ol.
inan ki yüz defa denemişimdir.ayrıca bilgisayarla siteden kayıt da oldum.vodafone un ne kadar internet ayarı varsa hepsini denedim.telefon internete giriyor her site açılıyor fakat oturum açma menüsünden hep hata veriyor.ağ bağlantı hatası lütfen tekrar deneyin
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: neyseneya
quote:
oturum açmak için gerekli yerleri düzgün doldurduğuna emin ol. girer, girmemesi için ne sebep var ki. olmadı vodofone sitesinden kayıt ol.
inan ki yüz defa denemişimdir.ayrıca bilgisayarla siteden kayıt da oldum.vodafone un ne kadar internet ayarı varsa hepsini denedim.telefon internete giriyor her site açılıyor fakat oturum açma menüsünden hep hata veriyor.ağ bağlantı hatası lütfen tekrar deneyin
vodafonu aradın mı?
-
İsim ayarla: VODAFONE INTERNET
Erişim Adı: internet
Kimlik denetimi türü: Normal
Kullanıcı kimliği: vodafone
Parola: vodafone
Protokol: HTTP
Ana sayfa URL'si: kullanıcı kendisi belirleyecek!
Proxy adresi: 0.0.0.0
Gecikme Süresi (sn.): 90
Gelişmiş Ayarlar ->
Statik IP: Boş
Yerel telefon IP'si: 0.0.0.0
Statik DNS: Boş
Sunucu1: 0.0.0.0
Sunucu2: 0.0.0.0
Trafik sınıfı: Abone
Bunu kullan ben bununla oturum acıyorum cok rahat bi sekilde... -
quote:
Orijinalden alıntı: turkistan
Gelişmiş Ayarlar ->
Bunu kullan ben bununla oturum acıyorum cok rahat bi sekilde...
tamam bendede bu ayarlar var.hocam sana birşey sorucam.telefonda ayarlar-şebeke-vodafone bağlantıları menüsüne girdiğinde contract wap,contact mms,payg wap,payg mms ve bizim ayarladığımız vodafone internet var mı?bende bu ayarların tümü var ve diğerleri hiçbir şekilde silinmiyor.benim sorunum bu olabilir mi?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: turkistan
Gelişmiş Ayarlar ->
Bunu kullan ben bununla oturum acıyorum cok rahat bi sekilde...
tamam bendede bu ayarlar var.hocam sana birşey sorucam.telefonda ayarlar-şebeke-vodafone bağlantıları menüsüne girdiğinde contract wap,contact mms,payg wap,payg mms ve bizim ayarladığımız vodafone internet var mı?bende bu ayarların tümü var ve diğerleri hiçbir şekilde silinmiyor.benim sorunum bu olabilir mi?
telefona yeni CSC yuklemen lazımki bu ayarları yapabilirsin ben i8320ATLIK5_CSC bunu yukledim butun sorunlar haloldu.bu sayede contract wap,contact mms,payg wap,payg mms gibi anlasmalı seyler zaten olmuyor bu csc de bagımlı kalmıyorsun yani...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkistan -- 31 Temmuz 2010; 16:39:42 >
-
hocam birde bunu nasıl yapacağımı söylesen yada link versen sana minnettar olurum be.çok araştırdım ama bulamadım bir türlü...
i8320ATLIK5_CSC isimli dosyayı bulup indirdim hocam bunu nasıl uygulayacağız telefona?birde bu csc de türkçe var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem81 -- 31 Temmuz 2010; 21:17:21 > -
turkistan kardeş derdimize derman olacak gibi -
http://gallery.mobile9.com/c/samsung-vodafone+360+h1-wallpapers_2545/1/
h1 360 için wallpaper.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 1 Ağustos 2010; 3:41:11 > -
Arkadaşlar merhaba. Bende vodafone m1 kullanıyorum. hattımın vodafone olmasına rağmen 360'a bağlanmıyorum. nette geziyorum sıkıntı yok ama 360 a bağlanmıyor. ve sanırım arkadaşlarında bahsettiği gibi anlaşmalı servislerden kaynaklanıyor. bunları silmenin bir yolunu bulmamız lazım. :( -
turkistan kardeş derdimizin dermanı sende hadi bi el atıver -
aslında bir kaç şey buldum kodlarla telefonu modem olarak tanıtıyoruz ama gerisi için program ve firmware lazım sanırım. -
carpediem bu arada sana türkçe karakterli mesaj geldimi hiç? bana gelen türkçe karakterli mesajlarda tr karakterler gözükmüyor. mesela '' aşkım'' yazıyor mesajda karşı taraf ama bana gelen ''a k m'' bunun sebebi ne olabilir. -
aynen kardeş tr karakter göstermiyo -
çok saçma ama bu yani gönderebiliyorsun ama alamıyorsun sanırım oda firmware den kaynaklı
Benzer içerikler
- ekran yansıtma donma sorunu çözümü
- zırrr zil sesi indir
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- kendi kendini arama kodu
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- samsung s22 ultra özellikleri
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- samsung corby 2
- exynos 1480
- samsung s24 plus özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X