Şimdi Ara

Samsung ve LG marka ürünler yakında iletişim kurabilecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung ve LG marka ürünler yakında iletişim kurabilecekler

    Samsung ve LG marka cihazların birbirleriyle tamamen uyumlu ve birlikte çalışabilir hale gelmesini ister miydiniz? Bu gerçeğe dönüşecek gibi görünüyor. Yeni raporlar, yıl sonundan önce Samsung ve LG cihazların uyumluluğuna şahit olacağımızı ortaya koymuş durumda.

     

    Samsung'un projeleri konusunda bilgi sahibi olan isimsiz bir kaynak, Koreli devin planlarının detaylarını açıkladı. Söz konusu kişi, Samsung'un klima ve buzdolapları için OCF (Open Connectivity Foundation) sertifikası aldığını belirtiyor. Yani şirket artık "birlikte çalışabilir" ürünler inşa ederek uyumluluk misyonunu ilerletmeyi istiyor.

     

    Ayrıca Bkz.Dayanıklılık testine giren HTC U11 bükülmeye karşı koyamadı
    İsimsiz kaynak Samsung'un klima ve buzdolabının yanı sıra, bu yıl çamaşır makineleri ve pişirme aletleri gibi daha çeşitli ürünler için sertifika almayı planladığını söyledi. Ayrıca sertifikalı ürünlerin kısa süre içinde piyasaya sunulabileceğini de ifade etti.

     

    Öte yandan Samsung, en yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus, OCF ile sertifikalandırılmış durumda. Bu da OCF sertifikalı diğer cihazlar veya IoT cihazlarıyla birlikte çalışabilecekleri anlamına geliyor. LG'nin G6 amiral gemisinin bahsi geçen sertifikaya sahip olup olmadığı ise bilinmiyor.

     

    Samsung ve LG marka ürünler yakında iletişim kurabilecekler
    Open Connectivity Foundation (OCF) oluşumunun büyük teknoloji devleri tarafından kurulduğunu belirtelim. Bu organizasyonun birincil amacı üreticiden, işletim sisteminden veya yonga setinden bağımsız olarak tüm cihazlar arasında iletişim sağlamak ve bunları birlikte çalışabilir hale getirmek olarak açıklanıyor.

     

    300'den fazla üye şirketi olan OCF'in önemli üyeleri arasında Microsoft, Haier, General Electric, Intel, Qualcomm, Arçelik, Samsung ve LG gibi önde gelen teknoloji devleri yer alıyor. Son iki Koreli dev, birlikte çalışabilir ürün hayalini gerçeğe dönüştürmek için agresif bir biçimde çalışıyorlar. Samsung klimamızı LG markalı bir cihazla kontrol edebilmek sizce de güzel olmaz mıydı?







  • Samsung klima LG markalı bi cihazla yıllardır kontrol edilebiliyor zaten yıllardır...

  • Vay sistem güzel,Dost olmalarının çok avantajı olacaktır tüketiciye...

  • Yarardan çok zararı olacağı kesin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.