Şimdi Ara

Samsung'un daha önce bir çok Apple'dan çalıntı cihazını gördüm ama bu kez çok daha yüzsüz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu cihaz hangi apple ürünü allah aşkına.. samsung biraz utan ya

Samsung Series 9 Limited

http://www.engadget.com/photos/samsung-series-9-limited-edition/

• hic biri
  • Yok artik bu kadarda olmaz

Samsung iyice abartti. Apple dava acinca cirkef firma diyolar sonra
  • Çakma macbook Air.
  • Herzamanki gibi apple in yarattigi trend takip ediliyor. Bence kizacak bir sey yok, apple sayesinde bu incelikte bilgisayarlar goruyoruz. Apple sayesinde SSD nin kiymeti anlasiliyor. Ve Apple sayesinde bizler yillarca bu firmalari nasil kalas gibi urunlerini alarak zengin ettigimizi anliyoruz. Apple sayesinde tasarim nedir ogrendiler

Ayroca bunlara ultrabook deniyor, ve bunu sadece Samsung yapmiyor her bilgisayar ureticisinin bu tip urunleri cikmaya basladi. Tabi samsung cok benzetiyor suyunu cikariyor o ayri
  • rekabetra artıyor iyidir iyi :D

çalmak güzeldir ( teknolojiiyi geliştirmek içiN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 2 Eylül 2011; 14:36:24 >
  • Samsungu sevmesemde bu ürününü alabilirim aslında. Macbook ihtiyaclarımı karşılamıyor malesef ama tasarımı hoşuma giden bir ürün :) çakma macbook air :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsung yazmasa macbook air zannederdim.
  • Alma kardeşim. Neden böyle komik konular açıyorsunuz anlamıyorum. Apple hisseniz mi var nedir:) Almayın yani niye bu kadar zorunuza gidiyor? O aletin içinin macbook airlerden daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz okumaya gerek yok bence:) Dışı da macbook gibi güzel olmuş ve daha ucuz diye mi bu kıskançlık:D Çok komiksiniz ya. iOS 5 gelsin taklitin babasını görücez.. Ama konu açılmayacak hiç bir zaman bu şekilde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 2 Eylül 2011; 15:20:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Alma kardeşim. Neden böyle komik konular açıyorsunuz anlamıyorum. Apple hisseniz mi var nedir:) Almayın yani niye bu kadar zorunuza gidiyor? O aletin içinin macbook airlerden daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz okumaya gerek yok bence:) Dışı da macbook gibi güzel olmuş ve daha ucuz diye mi bu kıskançlık:D Çok komiksiniz ya. iOS 5 gelsin taklitin babasını görücez.. Ama konu açılmayacak hiç bir zaman bu şekilde:)

Daha mi ucuz hani nerde :) samsung bu serisinin ilk urunleri (yukardakiler special edition olarak cikicak) avrupada hali hazirda var 13.3inc i5 islemcili ve 128 gb ssd var fiyati da 1579 euro, nasil daha ucuz oluyor anlamadim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Alma kardeşim. Neden böyle komik konular açıyorsunuz anlamıyorum. Apple hisseniz mi var nedir:) Almayın yani niye bu kadar zorunuza gidiyor? O aletin içinin macbook airlerden daha iyi olduğunu hepimiz biliyoruz okumaya gerek yok bence:) Dışı da macbook gibi güzel olmuş ve daha ucuz diye mi bu kıskançlık:D Çok komiksiniz ya. iOS 5 gelsin taklitin babasını görücez.. Ama konu açılmayacak hiç bir zaman bu şekilde:)

Daha mi ucuz hani nerde :) samsung bu serisinin ilk urunleri (yukardakiler special edition olarak cikicak) avrupada hali hazirda var 13.3inc i5 islemcili ve 128 gb ssd var fiyati da 1579 euro, nasil daha ucuz oluyor anlamadim :D

Ahahah hocam tebrikler iyi yakalamışsınız:) Ben genele göre desteksiz yazmıştım zaten Samsung ucuzdur diye :)) Anlatmak istediğim fanboyluk olayı çok rahatsız ediyor beni. Apple da olsa samsung da olsa farketmez. Benim için önemli olan en iyisini almak tabi fiyata göre, f/p oranı önemli. Ama daha pahalı olsa bile şu an teknik olarak ve f/p olarak Samsungun daha önde olduğunu düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Ahahah hocam tebrikler iyi yakalamışsınız:) Ben genele göre desteksiz yazmıştım zaten Samsung ucuzdur diye :)) Anlatmak istediğim fanboyluk olayı çok rahatsız ediyor beni. Apple da olsa samsung da olsa farketmez. Benim için önemli olan en iyisini almak tabi fiyata göre, f/p oranı önemli. Ama daha pahalı olsa bile şu an teknik olarak ve f/p olarak Samsungun daha önde olduğunu düşünüyorum.

İstersen bir dahaki sefere araştırıp yaz, daha sağlıklı olur. Fanboyluğun alasını son cümlende kendin yapıyorsun "Ama daha pahalı olsa bile şu an teknik olarak ve f/p olarak Samsungun daha önde olduğunu düşünüyorum." diyerek yine araştırmadan ve bilmeden yazmış oluyorsun. Peki Samsung'un Apple'i taklit etmesiyle dalga geçilmesi, seni neden rahatsız ediyor diye sormazlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

quote:

quote:

quote:

İstersen bir dahaki sefere araştırıp yaz, daha sağlıklı olur. Fanboyluğun alasını son cümlende kendin yapıyorsun "Ama daha pahalı olsa bile şu an teknik olarak ve f/p olarak Samsungun daha önde olduğunu düşünüyorum." diyerek yine araştırmadan ve bilmeden yazmış oluyorsun. Peki Samsung'un Apple'i taklit etmesiyle dalga geçilmesi, seni neden rahatsız ediyor diye sormazlar mı?

Benim dediğimin fanboylukla alakası dahi yok. Bu mantıklı bir şey, Samsung Apple dan daha iyi donanım koyuyorsa pahalı olması normaldir, bu f/p oranını düşürmez Applea göre. Samsungla dalga geçilmesi beni neden mi rahatsız ediyor? Şöyle; bu firmalar rakip değil mi? Birbirlerinin iyi yönlerinden faydalanmaları yani taklit etmeleri normal. Samsung tasarım konusunda zaten Appleı örnek alması gereken bir firma bence. Beni rahatsız eden asıl nokta şu, bazı arkadaşlar şu firmanın şuyu eksikti, düzelmiş demiyorlar da kendilerin sahip olduğu bir cihazın iyi bir özelliği başka bir firma tarafından "taklit" edildiğinde küpeler binip konu açıyorlar fakat kendi cihazlarındaki bir özellik diğer cihazlardan esinlenilip veyahut "taklit" edilip geliştirildiğinde, ya da yeni bir özellik eklendiğinde vay be adamlar yapıyor diye yine konu açıyorlar. Ben bu tavırdan rahatsızım.

• Özetle Apple, Sumsung'a açtığı davalarda haklıdır. Daha öncede bir çok kanıt gösterdim. Gerekirse ipad galaxy s yada diğerleride piyasadan çekilsin. Apple kazanacakki iyi cihazlar üretecek. Asalak gibi onu buradan açlıp bunu buradan çalıp görsel argeye para harcamayan firmalar kazansın diye o kadar uğraşmıyorlar. Ondan daha iyi olmak için üretilmiş cihazı hem uçuk fiyata satıp görsel tasarım maaliyetinide hesap etmeden satıyorlar. Apple olmasa ne elinizdeki telefonları nede bu tabletleri zor görürdünüz. Benzetin ama bu kadarda bariz bir şekilde kopyasını değil. Bilinçsiz müşteri direk çalan bir tasarım bu çok rahat bir çoğu bunu macbook air sanabilir. Apple yaptığı harcadığı o kadar reklam maaliyeti sırf kullanıcı gidip karıştırsın yada aynı olduğunu düşünerek taklit ürünü satın alsın diye değil.
  • cellman406 Burada söylenen sözler Apple'a para vermeye değmez, samsung daha iyidir diyenlere bir gönderme zaten. Benim kullandığım notebook da Samsung ancak benim için notebook'un pek bir önemli yok.
  • Samsung yakinda logo degistirirse sasmayin,isirilmis armut:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panelci

Samsung yakinda logo degistirirse sasmayin,isirilmis armut:)

Telden yazdığım için + yapamıyorum ama güzel espiri.

Samsung bazen gercektende abartıyor. Ama anlamadığım htc nin se nin tasarımları ip ye göre daha iyi. Samsung bunlardan esinlenseya. HD omniasi vardı samsungun onun sekli gayet güzeldi. O şekil üzerinden gidilebilinirdi. Bence bu adamların kanında var taklitcilik. Bir şeyi taklit etmeden duramıyorlar.
  • Yuh artik bu kadarda olmaz
  • aaa böyle başlıklar açmayın, çakma korelilerde var burda samsung a laf ettirmiyorlar. daha iyi daha donanımlı madem o kadar iyisiniz taklit etmeyin kardeşim, bu işler buradan anlatıldıgı kadar basit değil biraz ticaretle ugraşan anlar. apple yerine olsam gazetelere tvlerde fln kopya işini anlatırdım burdaki gibi elektronik guru'su değil ya herkez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.