Şimdi Ara

SAMSUNG UE46C8000HAKKINDA....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yakında düğnüm olması sebebiyle evi yerleştirmede malesef TV SEÇİMİ bana kaldığından(zira gerisinde fikir dahi beyan edemiyoruz........))))) Samsung ue46c8000 led tv almayı düşünüyorum....televizyon hakkında cnet.com daki yorumlardan başka bir bilgim yok....görüşlerinize ihtiyacım var...kısacası bu paraya şunu alırsan daha ii olur...şu daha iyidir vb değişik en ufak bir fikir bana yardımcı olacaktır.....bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...şimdiden tşkler.......Damat...



  • 3 boyutlu lcd tvlerin hepsi güzel zaten.Sony, samsung,lg birazda bunlar kişisel tercih meselesi.Bu arada bende 46c8000 kullanıcısıyım.Bence verdiğiniz parayı hakeden bir televizyon.Özellikle dosya konusunda hiç seçici değil hangi formatta indirirseniz direk harddiskten filmi tanıyor.3 Boyutlu film zaten adam gibi olmadığı için fazla bu özelliği kullanamayacaksınız.Ama eğer maç falan çok izliyorsanız panasonic 3d tvsine bir bakın derim.Oradaki görüntüler biraz daha akıcı lcd tvye göre.Özellikle samsungun tasarımı çok güzel olduğu için salonda çok şık duruyor.Şuana kadar c8000 herhangi bir kötü yanıyla karşılaşmadım ama c9000 uzaktan kumandası o kadar güzelki keşke c8000 içindende o kumanda çıksa diyor insan. ( c8000 uyumlu ama parayla almak gerek)
     SAMSUNG UE46C8000HAKKINDA....

     SAMSUNG UE46C8000HAKKINDA....

    Philip 3d tv sini görmediğim için fazla bir yorum yapamayacağım.Sony 3 boyutlu serisini arkadaşımda 1 gün boyutca kullandım. Sony tv de güzel ama ben fazla tasarımını beğenmedim. Deneme amaçlı teknoloji marketlerde panasonic denemiştim bence görüntü olarak en iyisi oydu.Sanki lcd göre daha üstün bir görüntü sunuyor plazma tvler.Ama elektrik harcaması biraz daha fazla ve 50 inç ekrandan başlıyormuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deleteextra -- 19 Eylül 2010; 22:02:19 >




  • bilgilerin için tşk ederim...zaten 3d benim için 2. planda...samsung bu tv si alınır diyosun....bide kumanda yı sorucaktım...cnet yorumlarında kumanda çok kötü demişler....ndn bu şekilde bi yorum yapmışlar bilemiyorum....bir ikincisi bu kumanda için ne kadar fark ödenmesi gerekiyor....tşkler....
  • Dediğim gibi görüntü ve ses olarak gayet başarılı bir tv. Sonuçta tv ler sık sık değiştirilen aletler olmadığı için kullanmasanız bile ilerisini düşünerek 3d destekli bir tv almanızda fayda var.Sd yayın kalitesi fena değil ben 3 metre civarından izliyorum.(sd yayında 2-2,5 metre civarı 46 inc için az geliyor görüntü kalitesi bozuluyor mutlaka almadan önce izleme mesafenize göre tv boyutunu seçin) Hd filmlerde kusursuz görüntü kalitesi veriyor.Ben uzaktan kumandanın tuş takımını fazla sevmedim açıkcası.En alttaki Media player tuşları karanlıkta basmak (tuşlar kabarık bir yapıda olmadığı için) ) bazen zor olabiliyor. Diğer tvlerin kumandaları daha kullanışlı ve rahat olduğu için herhalde cnet puan kırmış.Yani çok önemli bir detay değil aslında ama o kadar pahalı bir alet alınca herşeyin en iyisi olsun istiyor insan.Ben aldığımda o kumandalardan yoktu.Fiyat hakkında herhangi bir bilgim yok o yüzden.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.