Şimdi Ara

'Samsung UE-40F6100 Led' Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1500tl bütcem var, led tv aramaktayım. Aşağıdaki linkteki tv yi gördüm. Artı eksi yönleri nelerdir acaba kullananlar varmıdır?

http://www.n11.com/samsung-ue-40f6100-led-tv-samsung-turkiye-garantili-P13167871

• Fleetwood kullanıcısına yanıt
    aynı tv yi bende takip ediyorum bilgi verecek olan olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensar_yasar

aynı tv yi bende takip ediyorum bilgi verecek olan olursa sevinirim

http://www.n11.com/samsung-ue40f6100-full-hd-led-tv-P12828192
    1299 a düşmüş
  • 19sng19 kullanıcısına yanıt
    Bende demin gördüm düştüğünü, fakat gözlük hediyesi olup olmadığı hakkında bilgi olmadığı için kliksadan almayı düşünüyorum.1379 tl orada kargo bedava + 2 gözlük var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fleetwood

Merhaba
    1500tl bütcem var, led tv aramaktayım. Aşağıdaki linkteki tv yi gördüm. Artı eksi yönleri nelerdir acaba kullananlar varmıdır?

http://www.n11.com/samsung-ue-40f6100-led-tv-samsung-turkiye-garantili-P13167871

fiyatı 1300 e inmiş
  • alsam mı?
  • n11 de gözlük hediyesi varmı yokmu bilgi vermemiş ama vörd karta 111 tl puan hediyesi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LED TV 42" LM615S 1200TL
    12 yıl önce açıldı
    LG 49UF8507 4K Nasıldır?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 Adet gözlükle birlikte geliyor... Bu ürün bu fiyata başka yerde bulamadım. uygundur. ben aldım...
  • arkadaşlar n11 de 1299 tl ama gözlükle ilgili bilgi vermemiş mağazaya soru sor kısmından msjla gözlüğün olup olmadığını sordum gelen cvp gözlük var yönündeydi başka birgün sordum yok diye yazmışlar en son soruda özellikle sordum bi var bi yok diyorsunuz net cvp verebilirmisiniz diye bana gelen cvp aynen şöyleydi "arkadaşlar size yanlı bilgi vermişler doğrusu samsung un 40 inc ve üzeri 3d li televizyonlarında kutu içerisinde iki adet 3d gözlük mevcuttur " şeklinde bir cvp aldım ve mantıken şöyle düşündüm bu tv fabrikadan kutu içerisine koyulup ambalajı yapılıyor fabrika kutuya iki gözlük koyuyor bazı firmalar özellikle gözlüğü belirtiyor bazıları belirtmiyor satıcı firmanın kutuyu açıp gözlüğü içinden almasına imkan yok o halde gözlük içinde vardır diye siparişimi verdim 1299 tl sepet fiyatı pepsi kodunu girdim fiyat 1288 tlye düştü siparişimi verdim haftaya kartıma 111tl puan yüklenecek ve puanı uçak biletinde kullanırsam 3le çarpılıyor yani 333 tl lik bilet alabiliyorum bence değerlendirilebilir fırsatı kaçırmayın derim tv geldi ama çeyizlik aldığım için iki ay sonra düğünden sonra kurulumunu yaptıracağım için kutuyu açamıyorum kendim açarsam garanti dışı kalır ilk kurulumunu bayii bedavaya yapıyor ve kurulumunda garanti belgesini kaşeliyor garantisi o gün başlıyor o sebeple gözlük olup olmadığı konusunda hala bir fikir sahibi değilim eğer bu siteden alan varsa bilgilendirsin bende merak ediyorum

• Wold e puan kampanyasi gecen ay icinmiydi? Su an sitede bi bilgi goremedim de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞİMDİ MAXIMUM KARTLA ANLAŞMIŞLAR....
  • Kazandigimiz puanlari sadece sitede harciyabiliyomusuz bu nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv geldi kullanıyorum iki adet gözlüğü var görüntü kalitesi çok iyi iyiki bu tv yi almışım kesinlikle almak isteyenlere tavsiye ederim hiç kullanmayacağınız özelliklere fazladan para ödemeye gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.