Şimdi Ara

SAMSUNG UE-32H4580 SMART TV 849 TL GİTTİGİDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

günün fırsatında

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/samsung-ue-32h4580-32-inc-82-cm-ekran-hd-ready-136566592?scrf=gunun-firsati

Satıcı mediamarkt

DAHİLİ WİFİ + UYDUALICILI 4 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ MEVCUT

http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE32H4580ASXTK

Çek takas bölümünde %5 indirimleri 5 liradan satıyorlar ayrıca word karta puan kampanyası var

inceleme videosuhttp://www.izlesene.com/video/samsung-ue32h4580-led-tv-incelemesi/7547605

Yorumlara göre kargolanması uzun sürüyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldierkan -- 5 Aralık 2014; 4:37:28 >

• 4 çekirdek işlemci de
    HD-READY ne biçim iştir anlamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfve -- 5 Aralık 2014; 8:29:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soldierkan kullanıcısına yanıt
    Ben bu ara N11 ve ePttAvm yi sıkı takip etmeye başladım.

Dün Ptt de SAMSUNG UE-32H5303 Full HD Smart Tv 819 TL İdi Bu model sanki daha iyi ve daha uygun fiyata

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berk.Armani -- 5 Aralık 2014; 9:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk.Armani

Ben bu ara N11 ve ePttAvm yi sıkı takip etmeye başladım.

Dün Ptt de SAMSUNG UE-32H5303 Full HD Smart Tv 819 TL İdi Bu model sanki daha iyi ve daha uygun fiyata

Benim bildiğim aynı harfli seriden olduktan sonra sayı arttıkça model de artıyor. Bu nedenle H5303'ün H4500'den daha iyi bir model olması gerekir. Zaten H4500'ün kasasına bakınca, öyle bir izlenim veriyor.

Acil olarak ben de 32" Tv bakıyorum. Çok az kullanacağım ve ana Tv olmayacağı için 32H5570 modeline bakıyorum. Akakce.com'da 950 TL civarına bulunabiliyor. Bu model, H5303'ün de üzeri.

Bir de 32" Samsung olarak H6000'li serilere bakıyorum ama pek bulamadım. Gerçi onların 3D özelliği var, bana pek yaramaz. Genel özelliği daha iyi olan H7000 ve üzeri seriler de büyük ekranlı modellerde var.

Alternatif olarak LG'nin 32" modelleri var, ama uydu geçişleri daha yavaş; hareketli görüntülerdeki başarısı Samsung'dan daha iyi diyorlar.

• signore kullanıcısına yanıt
    Bende sizinle aynı kanıdayım 32" Tv ana televizyon genelde olmadığı için 3D Pek mantıklı değil zaten 3D Keyfi için ekranda biraz küçük kalıyor gibi ama Smart ve Full Hd artık 900 bareminde tüm 32 lerde bulunabiliyor o nedenle ben Fp oranında ya

Samsung 32H5303 819 TL

Samsung 32H5570 950 Civarı

LG 32LB582 Modellerini tercih ederdim 899 TL

Burda Lg nin + yönü tasarımı çok şık ben geçen teknosa da gördüm kasa inceliği ve görüntüsü gerçekten iyiydi
  • tırt
  • N11 hediye çeki ve bonus ile 900 TL civarına 32LB652V almak üzereyim.

50hz olan LB582'den üst model; LB652 gerçek 100hz panel olmalı.
    Almışken biraz üst model olsun da isterim, hem elimin altında 32" de olsa, pek izlemeyecek olsam da, LG'nin pasif 3D modeli olmuş olur.

200-250 TL fiyat farkına değer mi LB652, ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Aralık 2014; 10:48:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • signore kullanıcısına yanıt
    Bence 900 lira civarına geliyorsa kaçırmayın sadece N11'den şuan alışveriş yapan tüm arkadaşlara bir hatırlatma yapayım. Tedarikçilerden ürün Stokta var gönderim yaparız hemen bilgisi almadan ürün almasın kimse Kupon döneminde herkes ürün alıyor Satıcıların iştahı kabarıyor olmayan ürünü bile var diye açıp insanları bekletiyorlar nasılsa ucuza aldı iptal edemez diye dikkatli olmakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berk.Armani

Bence 900 lira civarına geliyorsa kaçırmayın sadece N11'den şuan alışveriş yapan tüm arkadaşlara bir hatırlatma yapayım. Tedarikçilerden ürün Stokta var gönderim yaparız hemen bilgisi almadan ürün almasın kimse Kupon döneminde herkes ürün alıyor Satıcıların iştahı kabarıyor olmayan ürünü bile var diye açıp insanları bekletiyorlar nasılsa ucuza aldı iptal edemez diye dikkatli olmakta fayda var

Tam olarak 900 TL'ye gelmiyor aslında. Tam hesap şöyle :

- Normal fiyat (askı aparatı dahil) 1.165 TL.
    - 100 TL direkt indirim, etti 1.065 TL.
    - Garanti Bonus'a N11'de harcamak üzere (alt limiti olmayan) 111 TL bonus, etti 955 TL.
    - 5 TL N11 puanı, etti 950 TL.
    - Ayrıca N11'de kullanmak üzere 700/100 TL indirim çeki geliyor. Onun da değeri 20-30 TL olsa, 920-930 TL.

Biraz dolambaçlı oldu ama nihayetinde benim cebimden çıkan bu civarda oluyor.
    Zaten alışverişmlerim olduğu için, bonus ve indirimler benim için anlamını buluyor.

Tabi aynı indirimlerin benzerini diğer 32" Tv'ler için de alabilirsiniz ve her halükarda alt model ile üst model farkı 150-200 TL civarı oluyor.

Tek endişem, uydu kanallarında geçişin yavaş olması ama ben aslında Teledünya kullanacağım. Umarım o yavaş değildir.
    Gerçek 100HZ, pasif 3D, webOS, daha iyi görüntü kalitesi ise artıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 5 Aralık 2014; 14:58:56 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.