arkdasalr bende ipod nano var fakat ses çok düşük ben yüksek ses istiyorum bu iki mp3 playeri buldum şimdi size sorum şu bu iki üründen hangisi daha fazla ve daha kalteli ses verir
bence üzerine azıcık daha koy sonynin nwz-s serisinden al. kesinlikle pişman olmazsın.
iriver hakkında hiçbi bilgim yok bu yüzden karşılaştırma yapamıycam ama samsung u3 var elimde, yazılım sorunları var bu cihazın. ses kalitesi iyi ve güçlü, çok şık ve ufak ama işte şarkılarda çok küçük atlamalar yapıp insanı deli ediyor. mecburen yeni fw bekliyoruz...
buna ilave olarak trekstor organix kullanıyorum, bu cihaza söylenecek tek kelime yok
quote:
Orjinalden alıntı: Helcaraxe
iriver hakkında hiçbi bilgim yok bu yüzden karşılaştırma yapamıycam ama samsung u3 var elimde, yazılım sorunları var bu cihazın. ses kalitesi iyi ve güçlü, çok şık ve ufak ama işte şarkılarda çok küçük atlamalar yapıp insanı deli ediyor. mecburen yeni fw bekliyoruz...
buna ilave olarak trekstor organix kullanıyorum, bu cihaza söylenecek tek kelime yok
+1 trekstor organix alabilirsin seni hem ses gücünde hem ses kalitesinde tatmin edebilecek bir mp3 player mükemmel özellikleri ve sağlamlıkta cabası
t60 almak daha mantıkoı.U3ün tuşlarında aydınlatma yok, bazen şarkılarda takılıyor
arkdaslar peki o zaman organix mi t60 mı hangisinin sesi yüksektir ve kalitelidir
organix hem kalite hem güç olarak daha yüksek tr de teknik servisi var bende senin gibi t60 ile organix arasında kaldım ama araştırmalarım sonunda organix aldım gayette süperr..