Şimdi Ara

---samsung u3 vs iriver t60---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdasalr bende ipod nano var fakat ses çok düşük ben yüksek ses istiyorum bu iki mp3 playeri buldum şimdi size sorum şu bu iki üründen hangisi daha fazla ve daha kalteli ses verir

kulaklık olarak sennheiser cx500 var

lütfen yardım edin..

• bence üzerine azıcık daha koy sonynin nwz-s serisinden al. kesinlikle pişman olmazsın.
  • iriver hakkında hiçbi bilgim yok bu yüzden karşılaştırma yapamıycam ama samsung u3 var elimde, yazılım sorunları var bu cihazın. ses kalitesi iyi ve güçlü, çok şık ve ufak ama işte şarkılarda çok küçük atlamalar yapıp insanı deli ediyor. mecburen yeni fw bekliyoruz...

buna ilave olarak trekstor organix kullanıyorum, bu cihaza söylenecek tek kelime yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helcaraxe

iriver hakkında hiçbi bilgim yok bu yüzden karşılaştırma yapamıycam ama samsung u3 var elimde, yazılım sorunları var bu cihazın. ses kalitesi iyi ve güçlü, çok şık ve ufak ama işte şarkılarda çok küçük atlamalar yapıp insanı deli ediyor. mecburen yeni fw bekliyoruz...

buna ilave olarak trekstor organix kullanıyorum, bu cihaza söylenecek tek kelime yok

+1
    trekstor organix alabilirsin seni hem ses gücünde hem ses kalitesinde tatmin edebilecek bir mp3 player mükemmel özellikleri ve sağlamlıkta cabası
  • t60 almak daha mantıkoı.U3ün tuşlarında aydınlatma yok, bazen şarkılarda takılıyor
  • arkdaslar peki o zaman organix mi t60 mı hangisinin sesi yüksektir ve kalitelidir
  • organix hem kalite hem güç olarak daha yüksek tr de teknik servisi var bende senin gibi t60 ile organix arasında kaldım ama araştırmalarım sonunda organix aldım gayette süperr..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ama organix sorun falan çıkartıyo diye duydum
  • iriver t60..ama gerçekten de organixin bu aralar fiyatı çok cazip.. kaliteside gayet iyi..
  • peki baris hocam ses yüksekliği ve kalitesi bakımından t60 mı organiz mi???
  • ses yüksekliği ve kalitesi bakımından organix daha iyi ayrıca arkadaşlarımdan sorun çıkaran organix hiç olmadı herkez memnuniyet içinde kullanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.