Samsungun yeni cıkan bu modeli alınırmı.Ben nokia 6300 ile bu telefon arasında kararsız kaldım hangisini almamı tavsiye edersiniz.
ÖZELİKLER
3G Bant HSDPA 2100 2G Bant GSM 900 / 1800 / 1900 Duyurulma 2008, 2. Çeyrek Çıkış Tarihi Yakında Piyasada Telefon Tipi Bar Tipi Ağırlık 90.4 g. Telefon Boyutu 111 x 46 x 9.9 mm Ekran Ölçüleri 240 x 320 piksel, 2 inç Renk Derinliği 16 milyon Ekran Tipi TFT Titreşim Var Melodi Tipi Polifonik Bas-Konuş Yok WAP Var İşletim Sistemi Mesajlaşma SMS, EMS, MMS, E-Posta Oyun Var Kamera 3.15 MP, 2048x1536 piksel, video, (QCIF@15fp), LED flaş, ikinci CIF video çağrı kamerası Renk Seçenekleri Gümüş HTML Tarayıcı Var Java MIDP 2.0 PIM Yok Hafıza Kartı microSD (TransFlash) Dahili Bellek 1 GB Paylaşımlı Hafıza GPRS Var HSCSD Yok EDGE Var 3G Var WLAN Yok USB Var Kızılötesi Yok Bluetooth Var Pop Yok MP3 Çalar Var Fm Radyo Var Ofis döküman görüntüleme/editor Pil Tipi Standart Pil, Li-Ion Bekleme Süresi Belirtilmemiş Konuşma Süresi Belirtilmemiş GPS Yok Ses Kaydı Yok Adres Defteri Var Alarm Var Ajanda Var Sesli Arama Yok Eller Serbest Var Saat Var T9 Var
---------------------------------------
6300la kıyaslarsan u800 daha iyi telefon u900 de çok güzel onu da inceleyebilrisin
Soylediklerinde haklısın zaten yeni teknoloji nokia 6300 da belki iyi telefon ama neredeyse 2 yıl oldu piyasada.Belki fiatı biraz fazla nokia 6300 telefona göre ama yeni ve sık teknolaji sanırım samsung u 800 alacağım ama kullanımda ve teknik bakımdan sorun cıkarmı bilmiyorum.