Şimdi Ara

Samsung TV ve Samsung Soundbar -- Tek Kumanda ile Kullanmak Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung tv aldım, tv bu:http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-ue-50ku7000-50-127-cm-4k-uhd-smart-led-tv-dahili-hd-uydu-alici.html
    Samsung Soundbar aldım, soundbar bu:http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-hw-j355-tk-ev-sinema-sistemi-120w-2-1-kanal-usb-bluetooth.html

Şimdi soundbarı TV'ye optik kablo ile bağladım, ses güzel geliyor ancak ben sadece TV kumandası ile hem TV'yi hemde soundbarı kontrol etmek istiyorum. 2 kumanda ile kullanmak istemiyorum.

Soundbarı TV'ye tanıtamadım, TV sanki soundbarı görmüyor, çözemedim tam, yardımcı olabilir misiniz?

• Dostum bir çok bir yere baktım. Sizin cihaza bağlanabiliyor ses tv acılmasıyla beraber direk soundbarın çalışıyor fakat kumanda kontrolu hakkında hiç bir bilgiye ulaşamadım. Tv ayarlarından ses bölümüne girin ve ses cıkısı boolumunde tv hoporleri yerine soundbarı secin. O şekilde tvnin sesi kesilip tv kumandasından ses ac kapa yaptıgınızda soundbarın sesi acılıp kapatılacak. AllShare bu sekilde calısıyor
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Tv yi arc dan bağlarsan çalışır optik ile olmaz o iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Malesef yatti bu is, oyle gorunuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.