Şimdi Ara

Samsung TV CI+ Kart adaptörü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
18.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimde Samsung UE-40ES7000 model tv var.
    Tv'nin arkasında CI+ giriş var.

Bimeksten D-Smart modül satın aldım. Bu modülü CI+ yuvasına takabilmek için sanırım CI/CI+ kart adaptörüne ihtiyacım var.
    Bu adaptörü nereden satın alabilirim. Samsung ve D-Smart müşteri hizmetleri ile görüştüğümde D-Smart bayilerinde bu adaptörün bulunduğunu söylediler.
    Ama ben daha önceki deneyimlerimden pek emin değilim.

İhtiyacım olan parçanın bu olduğunu düşünüyorum. Yanılıyor muyum?
     Samsung TV CI+ Kart adaptörü

Yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurozcelik -- 2 Ağustos 2013; 20:06:21 >

• onurozcelik O kullanıcısına yanıt
    Modül ve kartı UE-40ES7000 tvnize direk takarak kullanabilirsiniz bunun için ayrı bir aparata gerek yok ki.....
    Hocam hata bende fotoğrafta gösterdiğim adaptör bende varmış. Sadece tv ile ilgili parçaları kaldırdığım çekmecede duruyormuş. Şu an kart takılı aktivasyon işlemini müşteri hizmetlerini arayıp yaptım. Şifreli kanallar 20 dakikaya açılırmış beklemedeyim.

Orijinalden alıntı: onurozcelik

Hocam hata bende fotoğrafta gösterdiğim adaptör bende varmış. Sadece tv ile ilgili parçaları kaldırdığım çekmecede duruyormuş. Şu an kart takılı aktivasyon işlemini müşteri hizmetlerini arayıp yaptım. Şifreli kanallar 20 dakikaya açılırmış beklemedeyim.

Aktivasyon için herhangi bir ücret aldılarmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam belki biraz geç oldu ama aktivasyon ücreti yok. Bimeks kampanyası zaten. Müşteri hizmetlerini aradığımda başta bayiye gitmeniz lazım falan dedi. Bende itiraz ettim bayiden almadığımı belirttim. Sonuç olarak şu an çalışıyor.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.