Şimdi Ara

Samsung telefonda desteklenmeyen ortam hatasına çözüm arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda bana yadımcı olabilecek bi arkadaş varmı acaba??

sorunum: Samsung GT-S3353 telefonum için toshiba 4 gb micro sd hafıza kartı aldım yeni telefonumun video kamerasıyla kısa video çekip kaydedilen yeri hafıza kartı olaraK göstediğim de video açılmıyor ve desteklenmeyen ortam hatası alıyorum.ancak kaydedilen yeri telefon hafızası olarak gösterdiğimde sorun olmuyor.

başka bir hafıza kartı taktığımda bu sefer o hafıza kartında daha önce yüklü olan videolar görünmüyor yeni çektiğim videolar görünüyor.

hafıza kartıma ÇEKİP yüklediğim videoları göremeyişimin sebebi hafıza kartı olma olasılığı nedir ve çözümü varmıdır?:-))
    telefondan kaynankalan bir sorun olabilimi?

• Tek bir kişinin bile bu konuyla ilgili görüşü yokmu :-((
  • Benim cevabım şu. Benim telefonum nokia5800 xm. Bunun 8gb hafıza kartını takıyorum ve çatır çatır çalışıyor. ama toshiba kartı takınca dediğiniz problemler hasıl oluyor. Kanımca bu toshiba kartla telefon uyumsuzluk sağlıyor. 1 gb sandisk takıncada problem yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itirpan

Benim cevabım şu. Benim telefonum nokia5800 xm. Bunun 8gb hafıza kartını takıyorum ve çatır çatır çalışıyor. ama toshiba kartı takınca dediğiniz problemler hasıl oluyor. Kanımca bu toshiba kartla telefon uyumsuzluk sağlıyor. 1 gb sandisk takıncada problem yok.

Deediğin çok mantıklı ,çünkü diğer kartlarda bu sıkıntı yok sadece toshibada bu skıntı baş gösterdi.Teşekkür ederim @itirpan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.