Şimdi Ara

Samsung Telefon Şifre Sorunu Yardım LÜTFEN !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonum şarjdaydı ve bir yere kadar gitmek zorundaydım alel acele çıkarken dışarıya kimse telefonumu kurcalamasın diye çünkü çocuklar vardı mesajlar klasörüne şifre koydum. Telefonumun markası samsung d600... buraya kadar olan kısmı anlamışsınızdır sanırım şimdi arkadaslar sorunumu halletmeniz yönünde olay şuki benim samsung pc studio pc me yüklü ama altta resimde görüldüğü gibi şifremi değişmek için yada kırmak ne yapmam gerekli. Other Files şifre istiyor anlamadım gitti.

:S :S :(:(:(

• quote:

Orjinalden alıntı: Gokhane

Arkadaşlar telefonum şarjdaydı ve bir yere kadar gitmek zorundaydım alel acele çıkarken dışarıya kimse telefonumu kurcalamasın diye çünkü çocuklar vardı mesajlar klasörüne şifre koydum. Telefonumun markası samsung d600... buraya kadar olan kısmı anlamışsınızdır sanırım şimdi arkadaslar sorunumu halletmeniz yönünde olay şuki benim samsung pc studio pc me yüklü ama altta resimde görüldüğü gibi şifremi değişmek için yada kırmak ne yapmam gerekli. Other Files şifre istiyor anlamadım gitti.

:S :S :(:(:(

arkadaşım kırmak istemiyor şifreni bilgisayardan girmeni istiyor yoksa bilgisayardan açmaz görüntüleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 6 Ağustos 2007; 16:11:34 >

• ya arkadasım sorunu anlatmaadım galiba telefonun menüsünde mesajlar klasörüne şifre koydum giremiyorum çünkü şifreyi unuttum. kırmak için Pc studio yu kullanabilirmiyim acaba diye birde resmini attım.
  • quote:

ya arkadasım sorunu anlatmaadım galiba telefonun menüsünde mesajlar klasörüne şifre koydum giremiyorum çünkü şifreyi unuttum. kırmak için Pc studio yu kullanabilirmiyim acaba diye birde resmini attım.

tek çaren format atmak kod imzamdaattıktan sonra 8 tane sıfır olur
  • arkadaşım banada aynı sorun oldu ama benm tel e900 bana bi şifre verdiler çalıştı.. sennkinede olurmu bilmem ama bi denemekten zarar gelmez.. *2767*2878#
  • quote:

Orjinalden alıntı: prince

arkadaşım banada aynı sorun oldu ama benm tel e900 bana bi şifre verdiler çalıştı.. sennkinede olurmu bilmem ama bi denemekten zarar gelmez.. *2767*2878#

zaten o şifre format
  • tşk ederim hallettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

tşk ederim hallettim.

önemli değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.