Şimdi Ara

samsung tab4 7' almali miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar elimde avea in touch 2 telefon var , malum tek cekirdek performansi iyi degil , aklimda bunun yanina iyi bi tablet alma dusuncem var , samsung tab4 7'' hakkindaki gorusleriniz nelerdir , guncelleme destegi performansi nasil , hepsiburada 349 tl yapmis yaninda da 40 tl hediye ceki var sizce uygunmudur tavsiytlerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son kez up yardimci olun gozunuzu seveyim :(

• O kadar iyi bir donanımı yok, o fiyata bu yani. Üst seviye ürünlere güncelleme desteği önceliklidir, bu ürün alt seviye. Oyun falan oynayacaksan, performans bekliyorsan bu ürünü alma, Asus memopad 176c var. Ancak internet, video vs. işleri samsung iyi görür, bataryası fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

O kadar iyi bir donanımı yok, o fiyata bu yani. Üst seviye ürünlere güncelleme desteği önceliklidir, bu ürün alt seviye. Oyun falan oynayacaksan, performans bekliyorsan bu ürünü alma, Asus memopad 176c var. Ancak internet, video vs. işleri samsung iyi görür, bataryası fena değil.

hocam asus memopad 176c ile 176cx arasonda ki fark nedir acaba , bir de teknosadan 176c alma dusuncem var ama maximuma 9 taksit yapmiyolar

• 176c al. 16 gb hafızası var, oyun oynayacaksan bu önemli, çünkü hafıza kartına uygulama kurma ile ilgili sorunlar var. 4 gb işleitim sistemi kullanır, 12 gb civarı sana kalır. Ancak 176cx 8 gb, 4 gb sana kullanılabilir kalır. Yetmez o da. Diğer fark ise 176c'nin kamera kalitesi çok daha iyi. Hepsiburada'ya bakın birde.
  • tesekkurler tavsiyeniz icin hocam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xiaomi Mi 9 Lite (CC9) 6/128GB
    2 hafta önce açıldı
    Iphone 5 verip LG G2 aldim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cassX

http://www.ozgurgorgulu.com/2014/07/samsung-galaxy-tab-4-7-0-sm-t230-incelemesi.html
    bu arkadaş incelemiş al bir bak

tesekkurler hocam

• kardes inceleyen arkads '' Boşta 284 Mb RAM kullanımı var'' yazmıs acaba yanlıs mı yazmıs dogru ise az degılmı pek anlamadım..vodafone tabletım satılırsa bnde bunun 10.1 versıyonunu almayı dusunuyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat1981pls

kardes inceleyen arkads '' Boşta 284 Mb RAM kullanımı var'' yazmıs acaba yanlıs mı yazmıs dogru ise az degılmı pek anlamadım..vodafone tabletım satılırsa bnde bunun 10.1 versıyonunu almayı dusunuyorum..

Nereden o değere ulaştığını bilmiyorum ancak, Samsung görev yöneticisinden ram temizleme yaptığınızda minimum 500 mb civarı oluyor. Zamanla bu değer bildiğiniz gibi artıyor, tüm uygulamaları kapat dedikten sonra görev yöneticisinde 600-750 mb arasında değerler görüyorum. Zaten 1,5 gb ram var. Şu ana kadar ram yüzünden ne bir uygulamanın yeniden başladığını, ne de tarayıcıda bir sayfanın yenilendiğini gördüm. Uygulamalar ve tarayıcı arasında sık sık multi tasking yapıyorum. Ama 1 gb olsaydı yetmezdi. En az 1,5 gb koymaları yerinde olmuş. Ayrıca Samsung 32 gb hafıza kartı desteklediğini söylüyor, o arkadaş nereden duydu bilmiyorum. Belki bazı 32 gb destekleyen ancak 64 gb'ta çalıştıran modeller gibidir. Son olarak oyun performansına 10 üzerinden 8 vermiş, Fifa 15 yükledim çalıştırıyor ancak böyle bir yavaşlık var, arada takılıyor falan. Fifa 15 gibi yüksek grafik ve işlemci isteyen oyunları oynayacaklar almasın. Ancak temple run gibi basit ama eğlenceli oyunlar rahatlıkla oynanabilir.

• psirik kullanıcısına yanıt
    hocam asus m176c modelinden kliksada buldum 9 taksit , toplamda 394 tl ye geliyor daha once kliksadan alisveris yapmadim fiyat uygun mudur , sizce siparis veriyim mi , kliksa guvenilir mi sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: samochu1990

hocam asus m176c modelinden kliksada buldum 9 taksit , toplamda 394 tl ye geliyor daha once kliksadan alisveris yapmadim fiyat uygun mudur , sizce siparis veriyim mi , kliksa guvenilir mi sizce

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-me176cx-intel-atom-z3740-133ghz-1gb-ram-8-gb-disk-7-cam-and44.html?srt=UP#genel-bakis

• Taksitli fiyatı sanırım bu, ayrıca bu tabletin anakonusu da var. Oradaki arkadaşlara da nereden aldıklarını ve fiyatını sorabilirsiniz. Normalde 399 lira 379' a düşmüş. 9 taksit iyi fiyat.
  • hocam bu dediginiz 8 gb modeli arada farklar var ben 16 gb dusunuyorum

• psirik kullanıcısına yanıt
    evet normalde 379 tl cogu karta pesin fiyatina taksit yapiyolar ama maximuma yapmiyolar sanssizlik iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Tiger-Z

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-me176cx-intel-atom-z3740-133ghz-1gb-ram-8-gb-disk-7-cam-and44.html?srt=UP#genel-bakis

Buda olabilir, ancak dediğim gibi 176c ve 176cx kapasite ve kamera alanında farklılaşıyor. Tercih sizin tabiki.

• quote:

hocam bu dediginiz 8 gb modeli arada farklar var ben 16 gb dusunuyorum

4 çekirdek işlemci bunda diğerini bilmiyorum
  • O civarlarda bir tablet arıyorsan gir Asus Memopad Me Me176c al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklimda o var kardesim ama nasil bi tabletse bi teknosa bi kliksa satiyo

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.