Eğer monitör olarak kullanacaksanız ben de size samsungt260hd önereceğim. Çünkü t260 ın üretim amacı monitör. Tv özelliği ek bir özellik, o yüzden de monitör özelliği kadar başarılı değil. Lg ye gelirsek, ben aleti görmedim kullanmadım, ancak tv için üretilen bir üründen başarılı bir monitör özelliği beklemek yanlış olur. Bizim evdeki sony 40w3000 bile, şuan kullandığım t260hd nin tadını vermiyor.
Yani kafa karıştırmak için yazmıyorum bunları, belki muallakta kalacaksınız, ancak monitör olarak samsunt260hd daha başarılı olacaktır, en basitinden 1920x1200 çözünürlük var.
Bu arada, samsung teknikservis hakkında çok kötü şeyler söylenior, ve azımsanacak miktarlarda da değil. Bu sebeple ben samsung almayı bıraktım artık, samsung almasın kimse. İyice kafa karıştırayım
arkadaşlar bende samsung t260hd kullanıyorum neolduda yerden yere vuruluyor yabancı sitelere bir girin bakın t260hd t240hd şuanda en iyi monitorler listesinde görürsünüz benim şu ana kadar hiç bir problemim olmadı ayrıca türkiyede en çok satılan monitorler olduğunu unutmayın lg de tabiiki iyi bir marka ama tv özelliği ön pilanda yakından bakmalarda çok rahat olacağını zannetmiyorum bir kere lcd tv olarak görünüyor özellik olarak tv özelliği ön planda alacak olanlar ona göre karar versinler herkese saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: nurettin1961
arkadaşlar bende samsung t260hd kullanıyorum neolduda yerden yere vuruluyor yabancı sitelere bir girin bakın t260hd t240hd şuanda en iyi monitorler listesinde görürsünüz benim şu ana kadar hiç bir problemim olmadı ayrıca türkiyede en çok satılan monitorler olduğunu unutmayın lg de tabiiki iyi bir marka ama tv özelliği ön pilanda yakından bakmalarda çok rahat olacağını zannetmiyorum bir kere lcd tv olarak görünüyor özellik olarak tv özelliği ön planda alacak olanlar ona göre karar versinler herkese saygılar
LG2794 den monitör olarak ta çok kaliteli bir görüntü alınabiliyor.Herhangi bir problem yok.Öncelikle incelemenizi öneririm.
boylum arkadaşım lg nin ürünlerinin kalitesine hiç kimse birşey söyleyemez ama bu ürün bilgisayar mönitoru olarak üretilmemiş daha çok tv için üretilmiş yakından baktığında piksel aralıkları açık olduğu için çok detaylı bir görüntü vermez ben sadece bunu belirtmek istedim herkes tercihte serbesttir herkese kolay gelsin
arkadaşlar bende samsung t260 hd kullanıyorum son zamanlarda bi sorunum var monitöre pc ps3 ve hd uydu alıcısı bağlı ps3 veya uydu açıkken ekranı sadece tara moduna getiriyorum ancak bi süre sonra geniş açı moduna geri dönüyor sorunu bir türlü çözemedim böyle devam ederse satıp lg almayı düşünüyorum lg de böyle bi sorun varmıdır acaba
pm den cevaplandı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme