Şimdi Ara

Samsung SyncMaster B1930N IP kart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung SyncMaster B1930N IP kart sorunu

İyi günler. Benim samsung syncMaster B1930B monitörün florasanları yandı. Florasan yerine led aldım fakat IP kartımda sorun oldugundan çalıstıramıyorumj. Elektronikçi degilim. Sagdan soldan yazı, video tarzı argümanlarla kartı kontrol ettim neredeyse bütün parçaların yenilerini satın aldım havya takımı, üflemeli havya , ölçü alketi tarzı herşey elimde mevcut. Kartımın bütün parçalarını kart dışında kontrol ettiğimde hiç bir sıkınıtları olmadıgını goruyorum. Karta taktıgımda kartımın tamamında AC çıkış voltajı var ( köprü diyotuda değiştim sonuç aynı, ölçümlerdede eskiide sorun olmadıgı görünüyor). ayrıca çizgiyle belirtilmiş hatta 230 V çivarında voltaj var iken, inventör hattı girişini köprüleyen oktokuplor, trafo ve mavi olan(varistör deniyor herhalde) bunların inventör tarafındada 80-82 V AC gerilim var. İnventör katının tamamı çıkışlarda dahil tamamen 80-82 V AC voltajına sahip. Trafo hariç diğer bütün parçalardan eminim sağlam fakat kartın tamamında AC voltajının olmasınada bir anlama vermemekteyim . Yardımcı olabilecek işten anlıyan biri varmı acaba...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.