Şimdi Ara

Samsung Story 1.5 Telebayt Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Ben HDd olarak samsung story kullanıyorum.Fakat dosya boyutu 2 gbdan fazla olan şeyleri HDd ye atamıyorum.Lütfen yardım edin acil yardım lazım HD video atcaktım video çok büyük sistem için diyor ne yapabilirim?Program falan varsa yazabilir misiniz?Videoyu Televizyonda izlicem ps3 le codecini bulamıyom pcde yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NarutoMania -- 8 Eylül 2010; 21:11:32 >

• dosya sistemi fat32 ise öyle bir hata verir. biçimlendirirken ntfs sisteminde biçimlendirirsen dosya atarken sorun olmaz ama ps3te filmi izleyebilir misin bilmiyorum.
  • hayır ps3de film izliyorum. dvd cd de izliyorum telebayttanda ama dosya biçimlendirmeyi biraz açar mısınız açarsanız sevinirim.yani dosya nasıl biçimlendirilir Fat32 sistemi nedir? üzgünüm daha 12 yaşındayoım bilgim var ancak sadece kolay konularda yardım ederseniz sevinirim.
  • Neyse gerek kalmadı teşekkürler araştırda şöyle bi biçimlendirmek gerekiyormuş.Yanarım yanarımda içindeki 248 gb ı nereye yedekliyeceğime yanarım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NarutoMania

Neyse gerek kalmadı teşekkürler araştırda şöyle bi biçimlendirmek gerekiyormuş.Yanarım yanarımda içindeki 248 gb ı nereye yedekliyeceğime yanarım:(

yedeklemenize gerek yok.. Verilerinizi kaybetmeden de fat32 yi ntfs yapabilirsiniz..
  • @dejaay, bende 1tb harici var ben ntfs olarak biçimlendirdim. ve içine filmlerimi attım. fakat bi kısmını fat32 olarak kullanmak istiyorum. verileri kaybetmeden nasıl yapabilirim? yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graduate

@dejaay, bende 1tb harici var ben ntfs olarak biçimlendirdim ve içine filmlerimi attım. fakat bi kısmını fat32 olarak kullanmak istiyorum. verileri kaybetmeden nasıl yapabilirim? yardımcı olursanız sevinirim

Burada bölümleme devreye girer. O nedenle format kaçınılmazdır. Haliyle veriler silinecektir.

Bölümlendirmede ilk önce disk tamamen silinir. Sonra bölüm oluşturulur ve istediğiniz bir bölümü fat32 ya da ntfs yapabilirsiniz. Sonrasında veri yükleyebilirsiniz.

Yok ben sadece fat32yi ntfs yapacam diyorsanız yukarda da belirttiğim gibi bunu veri kaybetmeden(yöntemi var bunun.) yapabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @dejaay merhabalar.Veri kaybetmeden nasıl ntfs yapabilirim ve de ntfs yaptıktan sonra 7.62 gb lık hd videoyu alırmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.