Şimdi Ara

SAMSUNG STAR TV S5233T SATIŞTA... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
36.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar burada tam ekranı nasıl oluyo anlatıyo ama bende öyle menü yokki yapayım . yapabilen varmı

http://www.vido1.com/gWwg2USFTQ6JWb5Y1TElVP_samsung-star-tv-i6220-probando-la-tv
  • Arkadaşlar ben de 03 Eylül 2010 günü İzmir Best Buy'ın kampanyasından aldım 269+30TL. 8GB'lik bellek kartı=299TL. almak isteyenler kaçırmasın! Bu özellikleri ve kalitesi olan bir ürün için gerçekten iyi fırsat arkadaşta corby vardı neredeyse onu alıyordum iyi ki almamışım hem daha ucuz, hem de daha çok özellik var. İşyerinde unuttuğum için artık pazartesi kutuyu açıp bakacağım teşhirdeki ürünü biraz inceledim menüleri yalın ve güzel dokunmatiği kendisinden pahalı olan modellerden bile daha hızlı ve kararlı. Benim hoşuma gitti almak isteyenler kaçırmasınlar bence.

"Hak komaz hakkı; haksızda, mutlaka alır." Alır alır da, kulları görür mü? İşte, o bilinmez.

• *TAM EKRAN SORUNU*

bende starın tv siz olan düz modeli var. onun hafıza kartında videoları seyrederken ekran en-boy oranını yok say dediğim zaman ekranı büyütuyor tam ekran yapıyor. ama aynı kartı çıkarıp bu cihaza takıyorum tv li olana, aynı videoyu açıyorum onda en-boy oranını yok say diyorum ama hiçbirşey yapmıyor,küçük boyda kalıyor ,nedenini bilen varmı.

Orijinalden alıntı: Kafkasdans

arkadaşlar burada tam ekranı nasıl oluyo anlatıyo ama bende öyle menü yokki yapayım . yapabilen varmı

http://www.vido1.com/gWwg2USFTQ6JWb5Y1TElVP_samsung-star-tv-i6220-probando-la-tv

Bu model i6220 dijital alıcılı olan. O yüzden farklılıklar var.

Orijinalden alıntı: kadirt

quote:

arkadaşlar burada tam ekranı nasıl oluyo anlatıyo ama bende öyle menü yokki yapayım . yapabilen varmı

Bu model i6220 dijital alıcılı olan. O yüzden farklılıklar var.

yani bizim tv tam ekran olmicak

• Arkadaşlar kılavuzda anlattığı gibi ok yönünde aşağı doğru itiyorum ama arka kapak bir türlü açılmıyor. Siz nasıl açtınız anten deliğinden kanırtarak mı yaptınız? Daha olmadı yarın bir telefoncuya götürüp açtırayım bari zımba gibi ne aşağı, ne yukarı milim oynamıyor çıldıracağım...

"Hak komaz hakkı; haksızda, mutlaka alır." Alır alır da, kulları görür mü? İşte, o bilinmez.
  • wi-fide olsa çok daha iyi olurdu

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar kılavuzda anlattığı gibi ok yönünde aşağı doğru itiyorum ama arka kapak bir türlü açılmıyor. Siz nasıl açtınız anten deliğinden kanırtarak mı yaptınız? Daha olmadı yarın bir telefoncuya götürüp açtırayım bari zımba gibi ne aşağı, ne yukarı milim oynamıyor çıldıracağım...

telefonu ters çevir arkası üste gelsin,üst kısmı alta baksın sol elinle telitut sag elinle aşıdan destekle ve baş parmagınla kapağı ok yonunu it.tık ediyo ileri gidiyo

quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Arkadaşlar kılavuzda anlattığı gibi ok yönünde aşağı doğru itiyorum ama arka kapak bir türlü açılmıyor. Siz nasıl açtınız anten deliğinden kanırtarak mı yaptınız? Daha olmadı yarın bir telefoncuya götürüp açtırayım bari zımba gibi ne aşağı, ne yukarı milim oynamıyor çıldıracağım...

telefonu ters çevir arkası üste gelsin,üst kısmı alta baksın sol elinle telitut sag elinle aşıdan destekle ve baş parmagınla kapağı ok yonunu it.tık ediyo ileri gidiyo

SAMSUNG STAR TV S5233T SATIŞTA...

• Arkadaşlar internete girme fırsatım olmadı bu nedenle size yazamadım. Kapağı açtım dediğin gibi ters köşeden de ok yönünde bastırınca tık diye açıldı. Genel olarak tel. hoşuma gitti. Her ne kadar 3G ve GPS özelliği olmasa da günlük yaşamda işimize yarayan çok güzel işlevsel özellikleri (Dosya şifreleme, çalınma durumunda uydudan izleme, gizli yardım iletisi gönderebilme, sahte çağrı alma) barındırıyor aygıt. Bu özellikler önemsiz ayrıntılar gibi algılansa da işimiz düştüğünde elimiz ayağımız olacaktır. Bu nedenle o zaman telefonun ne kadar pahalı ve gösterişli olması değil o anda görevini yerine getirmesi bizi ilgilendirecek.

• Arkadaşlar arama yaparken arama düğmesine bastıktan sonra ekran kilitleniyor ve "Görüşme fonksiyonları için beklet tuşuna bas." yazısı çıkıyor ve ekran'ı kilitliyor örneğin "eller özgür" işlevini kullanamıyorum ayarlardan ancak otomatik tuş kilidini kaldırabildim bu arama sırasında çıkan yazıyı ve kilidi kaldıramadım bilenler aydınlatırlar ise sevinirim.

• Arkadaşlar Hepsiburada.com balataları sıyırdı galiba SAMSUNG STAR TV S5233T yani bizim telefonu "450TL."ye satıyor inanamadım bayram öncesi 320TL.'ye satıyorlardı birden bire ne oldu acaba? Bu arada tüm forumdaşların Ramazan Bayramını kutlar yurdumuza hayırlara vesile olmasını dilerim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-s5233t-star-tv-/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepsams5233t

• çin malı tv li telefonlardan çok daha iyi görüntü sunuyordur değilmi? Bide GPRS operatörlerinin tv paketleriyle tv izleyebiliyomuyuz yoksa sadece belediye yayınımı?

Cevap verdiğiniz için teşekkürler
    Sınırı Yok, Bu hiçlik Mertebesinin. Tarifi Yok, dünyadaki Sahipsizliğimin...
  • Arkadaşlar bazen aradığım kişi telefonu açıyor ve sesimi hiç duymuyor. Tekrar aradığımda duyuyor. Sizde de oluyor mu?

Orijinalden alıntı: kadirt

Arkadaşlar bazen aradığım kişi telefonu açıyor ve sesimi hiç duymuyor. Tekrar aradığımda duyuyor. Sizde de oluyor mu?

hayırr
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.