Şimdi Ara

Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 500gb 4x raıd 0 performans? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

windows dan önce devre dışı bırak

sonra tekrar etkin kıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 10 Ocak 2011; 13:07:09 >
  • denedim yemiyor:) denemediğim şey kalmadı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

denedim yemiyor:) denemediğim şey kalmadı :)

HDD lerin hızlarını tek tek test et

bak bakalım kaç çıkacak

birinin 60 mb çıksa hepsi o hıza düşer

belki problem vardır
  • denedim..2 li olarak raıd kurdum hepsine..performans cok ıyı..250mb yi görüyor avarage de..hdd lerde sorun yok..limit olayı maalesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiktuk

denedim..2 li olarak raıd kurdum hepsine..performans cok ıyı..250mb yi görüyor avarage de..hdd lerde sorun yok..limit olayı maalesef :(

sata 2 portları limitlemez seni

bak buda benim ta onceden kurdugum 4x raid 0 performansım

http://forum.donanimhaber.com/m_37228944/mpage_1/f_/key_//tm.htm
  • işte iyi de sistemin intel..sata portu değilde çipset sınırlıyor..intelin çipsetleri biraz daha önde bu konuda..amd de maalesef durum bu..mesut cevik de bu sekılde belirtti..yukarıya kopyaladım yazdıklarını..aynı zamanda amd ve gigabyte a da maıl attım cevap beklıyorum..
  • gigabyte a attıgım mail cevaplandı hatta bırkac maıllesmem daha oldu soru cevap seklınde..bırkac link yolladım adamlara vs..ortaya şu sonuc cıktı beyler..son gelen cevap şu sekılde..aynı diskler ıle aynı anakart ve intel çipsetli x58 anakart üzerinde test yapmıslar..sonuclar aynı..intel sistemde biraz daha yüksek..ortalama veri akısı 350-400mb a ulaşmakta..amd ise 300-350mb arasında olmaktaymıs.kısaca intel de de amd de de 4 disk veya üzeri kullanılacak ise max verim için raıd kartı kullanmak şart görünüyor..

Merhaba,
    GIGABYTE Merkez söz konusu anakart ile 4 diskli bir Raid 0 yapılandırması yaparak yaptığı testlerde sizin gibi 300MB/s seviyelerinde bir sonuç aldıklarını, yine aynı diskler ile Intel X58 yongasetli bir anakart üzerinde benzer sonuçlar aldıklarını, belirttiğiniz gibi 500MB/s seviyelerine ulaşma şansının olmadığını ifade etmişlerdir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.