Şimdi Ara

samsung smart tv flash player sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
6.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bende samsung es6140 tv var ilk aldigim zamanlar flash videolari aciyordu ornegin ensonhaber de bi haberin videosunu izleye biliyordum ama su siralar girdigimde downland flash player uyarisi cikiyor ve izleyemiyorum bi yardim edin kafayi yicem buna bosunami bukadar para verdik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim de ayni model tvim var ve ben de ayni sorundan muzdaribim. Ama duyduğum kadariyla samsing smaart tvlerdeki flash desteğini kaldirmiş. <yani artik internetten video izleyemeyeceğiz malesef. Biz bu televizyonlarin smart özelliğine boşuna para verdik yani geçmişl olsun diliyorum artik samsungtan bir daha televizyon almamani umuyorum çünkü diğer markalarin hiçbirinde böyle bir sorun yok
  • Lg de ayni sorun var.

flash destegini kaldirmalarina kizmayin, bir kere tv de flashin ne isi var yahu!!!

flash koymakla hata etmisler zaten :)

ayrica smart demek flash destegi falan degildir.

Tekrar tekrar soyliyorum onemli olan HTML5 destegidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum samsung es8000 kullanıyorum aynı sorun bende vardı cihazı son yazılım sürümü olan 2008 'e güncelledim sorunsuz flash videoları izleyebiliyorum.
  • teşekkürler ama html5 daha yeni yeni oluşmuş durumda yani çoğu video desteklemiyor benim için önemli olan istediğim zaman smart tvimden video açıp izlemekti ama maalesef şu sıralar izleyemiyorum ama gene de beni html5 teknolojisi hakkında aydınlattığınız için teşekkürler yoksa kafayı yiyecektim bu durum yüzünden https://forum.donanimhaber.com/images/micons/m9.gif
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung smart tv Spotify sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Samsung Smart TV Font Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.