Şimdi Ara

samsung smart tv'de 3d gözlüklere uyumlu filmi nereden bulucaz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 3d konusunda cahilim samsung smart tv'yi aldık ama bu gözlüklerle uyumlu filmi nereden bulucaz? bi 3d filmi usb belleğe atıp oynattım gözlükler tanımıyor . hangi özellikte olması lazım veya ne şekilde olması lazım filmin? aldık bari bi işe yarasın sadece youtube 3d kanalındakileri izleyebiliyoruz şimdilik

bir de deneme amaçlı 2-3 dakikalık 3d videoları nereden bulabiliriz şu teknosa'da media mark'ta tvlerde oynayanlardan. deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi

• Gozlukler tanimiyor ne demek anlayamadim. Actiginiz filmlerde yan yana veya alt alta goruntu varsa kumandadan 3d tusuna basmaniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Gozlukler tanimiyor ne demek anlayamadim. Actiginiz filmlerde yan yana veya alt alta goruntu varsa kumandadan 3d tusuna basmaniz gerekiyor.

evet hocam şimdi youtube'dan side by side olan bi videoyu indirip usbye attım dediğin gibi 3d tuşuna basınca oldu teşekkürler
  • youtube a 3d demo yazarsan teknosa gibi yerlerde yayınlanan 3d tanıtım videolarını bulabilirsin. ayrıcahttp://www.youtube.com/user/1tompo1?feature=watch şu kanaldan da 3d videoları izleyebilirsin güzel videolar var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.