Şimdi Ara

SAMSUNG SGH-i550W İncelikleri ve Uyumlu Yazılımlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
324
Cevap
5
Favori
48.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar, samsung soylediginin arkasinda durarak internet sitesi uzerinden telefonlarin guncel yazilimlarini paylasmaya basladi. henuz birkac urune destek saglarken, gun gectikce listenin artacagini umuyorum.

buradan takip edebilirsiniz
  • baybars, o derece bi olay ilk goruyorum bence daha acsan tazminat alirdin direk birde bi ipucu daha tel normal oda isiginda veya normal gozle cizikler varsa gozukmuyor siyah oldugu icin ama isigin altina sokup yukari asagiya cevirince cizikler varsa meydana cikiyor mor isik altina sokmakda ayri bi secenek bolece ufak tefek cizikler bile gozukuyor...

sevindirici bi gelisme ama samsung`a mail yoluyla baskida yapmak lazim bizim modelleride eklemeleri icin gerci tr destegi olmaz gene ama olsun..
  • Bu adresten de turkce yazilimlar dagitilmaya baslanicakmis. duyurulur :)
  • Arkadaşlar benim ingilizcem yeterince iyi. Aslında böyle bir mail taslağı hazırlayarak sizin istekleriniz doğrultusunda doldurabilir ve Samsung'a yollayabiliriz. Belki bir işe yarar.
  • arkadaşlar bu telefonun güvenlik şifresi ne hiç bir yerde yazmıyor??
  • @XelAl

8 adet sifir 00000000
  • hah kimbilir ne zaman baslanir.. bi mail caktim samsung`a bakalm

malesef umitler tukendi... `There are no plans at this time to make the Firmware available for this phone on the website.`

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordamus -- 12 Ocak 2009; 17:40:35 >
  • Merhaba arkadaslar,

Telefonun sesini yukseltmek istiyorum...Ilk sayfada verilen link te Error aldim...
    http://r apidshare.com/files/165940104/GAIN.zip

bu dosyayi tekrar paylasabilir misiniz???

Ayrica, muzik dinlerken ses kalitesi bozulmadan ses artiyor mu ?

Ben Samsung bluetooth kulaklik kullaniyorum telefonumla ve hic memnun degilim...Equalizer olmadigindan midir nedir bilmiyorum, ses seviyedi bluetooth kulaklikta asiri az...ama 3.5 kulakliklarda cok sahane bi ses var....

Muzik dinlerkenki ses seviyesi problemim icin tavsiyelerini bekliyorum...simdiden tesekkurler...
  • selam arkadaşlar. telefonu hack lemek garantiyi bozuyormu acaba?
  • Hack islemini yapip, format atmadan gonderirsen garanti disi birakirlar. Sen hack islemini yap, servise gondereceksen format atarsin, hack olayindan eser kalmaz...
    Hack yapmazsan o telefonun bir anlami kalmiyor zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanc

Hack islemini yapip, format atmadan gonderirsen garanti disi birakirlar. Sen hack islemini yap, servise gondereceksen format atarsin, hack olayindan eser kalmaz...
    Hack yapmazsan o telefonun bir anlami kalmiyor zaten...

Evet bende aynen bu şekilde yapmıştım. Yeni aldığım i550w'nin kamerası bozuk çıkmıştı. Ben de hemen geri göndermedim telefonu. Telefona installserver'la hack işlemini yaptım onlarca program yükledim. Kısacası telefondan bayağı merakımı giderdim. Bir gün sonrada telefonu formatladım. Gönderdim hepsiburada'ya, telefonum değişim olarak 1 ay sonra geri geldi. Kısacası hackleme işlemi son olarak telefona format attıktan sonra problem oluşturmaz. Saygılar.
  • teşekkürler arkadaşlar.
  • çok sağoıl.güzel paylaşım yapmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: capricorn_i550w

Merhaba arkadaslar,

Telefonun sesini yukseltmek istiyorum...Ilk sayfada verilen link te Error aldim...
    http://r apidshare.com/files/165940104/GAIN.zip

bu dosyayi tekrar paylasabilir misiniz???

Ayrica, muzik dinlerken ses kalitesi bozulmadan ses artiyor mu ?

Ben Samsung bluetooth kulaklik kullaniyorum telefonumla ve hic memnun degilim...Equalizer olmadigindan midir nedir bilmiyorum, ses seviyedi bluetooth kulaklikta asiri az...ama 3.5 kulakliklarda cok sahane bi ses var....

Muzik dinlerkenki ses seviyesi problemim icin tavsiyelerini bekliyorum...simdiden tesekkurler...

Bu olayı yaptım ama sonuç aynı seste bir değişiklik yok, Yanlız X-PLORE de müzik dinlerseniz 2 katı fazla ses alırsınız,,,

• Ben yeni yazilim icin servise verem,kac kere fabrika ayari yapttim fakat hack islemi duruyor?Formattan kastiniz 0-8-acma tusu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 18 Ocak 2009; 10:51:39 >
  • web te normal gezinebiliyorken tekrar açtığımda internet bağlanılamıyor yeniden deneyein diye uyarı çıkıyor ve kullanamıyorum fabrika ayarlarına döndüm yine aynı yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdc76

web te normal gezinebiliyorken tekrar açtığımda internet bağlanılamıyor yeniden deneyein diye uyarı çıkıyor ve kullanamıyorum fabrika ayarlarına döndüm yine aynı yardımcı olursanız sevinirim...

bu konuda bağlantı sorunları bendede oluyo bazen

erişim noktasını kullanıcı tanımli yaparsan en azından o anda sorunsuzca girersin
  • ARKADAŞLAR ŞİMDİ SİZDEN RİCAM GERÇEKTEN DENEYEN YOKMU BU CİHAZA 16 GB KART ALSAM ELİMDE PATLAMASIN YAA
  • ilk sayfadaki linkler ölü bu arada
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.