Şimdi Ara

SAMSUNG SES YÜKSELTMEK D500/D900/E250/U700 VE TÜM MODELLER İÇİN. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
697
Cevap
5
Favori
909.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR TELEFONA BU TİP YUKLEME YAPMAMIZ GARANTİDEN DÜŞÜRÜR MÜ?

Orjinalden alıntı: umudumsun

ARKADAŞLAR TELEFONA BU TİP YUKLEME YAPMAMIZ GARANTİDEN DÜŞÜRÜR MÜ?

hayır düşürmez istediğiniz zaman ses ayarlarında fabrika ayarlarına dön dersen eski haline gelir

quote:

exoper1 Tarih 2 Şubat 2008; 10:53:34
    ya kimse denemezin bence cooook kötü ve gıcık bişi

arkadaşım sorun ne bu ayarlar çok incelemeler ile bulunmuştur hiç bir yere zararı yoktur yanlış bilgilendirme olmasın sorun varsa söyle halledeyim

• G800 sesi az diyen arkadaşlar hem kulaklık hem speaker sesini aşağıdaki gibi yükseltebilir..

bazı filmlerde kulaklık ve speaker sesi azdı şimdi mükemmel kendim bizzat denedim sorunsuzdur.. zaten teflonu herhangi bi sebeple aç kapa yapınca tüm ses ayarları ilk haline dönüyor.. henüz kalıcı bi değişiklik yapamadım kapatmadığınız sürece ayarladığınız gibi kalır..

2 yöntem var

1. yöntem

1-*#0523# tuşlayın

2- çıkan ekranda 4 kere #(kare) tuşlayın [1] den [9] a kadar çeşitli seçenekler olan menü görünecek. [8] de audio olmalı

3- audio'yu seçmek için tuş takımından 8'e tıklıyoruz.

4- çıkan menüde teflona takıtığımız kulaklık ses çıkışı ayarları [2] EAR Config için tuş takımından ikiye, teflonun dahili speaker sesini ayarlamak için [3] SPK Config için tuş takımından 3'e tıklıyoruz.

5-hangisini seçerseniz seçin diğer adımlar aynı önce [3] AV-Q tune için üçe, sonra sesi yükseltmek için
    [1] EAR MP3 Vol seçeneğine (tuş takımından 1'e) basıyoruz.

6-karşımıza sıfırdan altıya kadar sıralanmış menü çıkacak.. bu menüde son sesi yükseltmek için yani ses seviyesini 14'e (G800'de 14 kademe var) aldığımızda daha güçlü ses çıkması için tuş takımından 6'ya basıyoruz. ekrandaki menü ana başlığındaki READ yazısı WRİTE olacaktır..

7-telefonda bundan sonra yaptığımız işlemlerde ekranda bi değişiklik olmayacak.. tuş takımından sırasıyla 020( sıfır iki sıfır) basıyoruz. onayla diyoruz.

8-teflon eski ekranına dönecektir. şimdi tekrar *#0523# sırasıyla 4 kere #(kare), [8] audio , kulaklık içi [2],
    speaker için[3] (hangisini yükselttiyseniz), [3] AV-Q tune , son olarak [1] MP3 Vol

9-tekrar ses seviyelerinin gözüktüğü ekrana geldik.. bu ekrandayken tuş takımından 6'yı tıklıyoruz ana menü başlığındaki read yazısı write olacak ve otomatik olarak tekrar read olacaktır.. [14] te gözüken ses seviyesi ise 2.0 db olacaktır.. onayla diyip ana menüye dönüyoruz ve sesin farkına varıyoruz

benim denediğim ses seviyelerinden en kaliteli yüksek sesi aldığım seviye bu..
    hem kulaklığı hem speaker'ı 15db'ye kadar denedim.. speaker için 040 tuşlayarak 4 db yapabilirsiniz bozulma 8.0db'den sonra başlıyor.. sizin keyfinize kalmış.. bide teflonu aç kapada dediğim gibi ayarlar orjinaline dönüyor..

yine uzun yazdım ama 30sn almıyo sesleri yükseltmek.. 2. yöntemi bunu yapamazsanız o zaman anlatırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejder1377 -- 2 Şubat 2008; 23:08:24 >

• quote:

ejder1377

eline sağlık güzel paylaşım herhangi bir yere etkisi varmı bir sorunla karşılaşıyıormusun cızırtı varmı
    yoksa ilk sayfaya eklerim biraz daha basit şekilde anlatırsan daha kolay olur

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

ejder1377

eline sağlık güzel paylaşım herhangi bir yere etkisi varmı bir sorunla karşılaşıyıormusun cızırtı varmı

yok tek sorun teflonu kapa aç yaptıktan sonra tekrar ayarlamak gerekiyo.. tabii bu iyi bi şeyde olabilir..
    seslerde bozulma yada rahatsızlık verici düzeye gelmesi 15db'den sonra başlıyor.. ben kulaklığı 2db speaker'ı 4db ayarladım.. muhteşem oldu.. sanırım samsung pil ömrünü arttırmak için koyduğu speaker'ı kısmışta kısmış.. arttırınca şarj'da ona göre gidiyo bunuda gözönüne almak gerek..

• quote:

Orjinalden alıntı: ejder1377

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

ejder1377

yok tek sorun teflonu kapa aç yaptıktan sonra tekrar ayarlamak gerekiyo.. tabii bu iyi bi şeyde olabilir..
    seslerde bozulma yada rahatsızlık verici düzeye gelmesi 15db'den sonra başlıyor.. ben kulaklığı 2db speaker'ı 4db ayarladım.. muhteşem oldu.. sanırım samsung pil ömrünü arttırmak için koyduğu speaker'ı kısmışta kısmış.. arttırınca şarj'da ona göre gidiyo bunuda gözönüne almak gerek..

teşekkür ederim üstteki konuna bunuda not olarak yazarsan daha iyi olur kapanınca silinmesi kötü olmuş herzaman bu kodları aklında tutmak zor olur

• sen ilk sayfaya alacaksan istediğin gibi değiştirebilirsin.. kolay gelsin..

not olarak şuda eklenebilir.. menülerde başka değişiklik yapmayınız!! merak edip kamera ayarlarına girilmemeli mesela

Orjinalden alıntı: ejder1377

sen ilk sayfaya alacaksan istediğin gibi değiştirebilirsin.. kolay gelsin..

not olarak şuda eklenebilir.. menülerde başka değişiklik yapmayınız!! merak edip kamera ayarlarına girilmemeli mesela

ok biraz bekleyelim denemelerden sonra ekleyeceğim

Orjinalden alıntı: bluewave

arkadaşlar ben yeni e250 aldım.ancak yukarıda bahsettiğiniz kodlara giremiyorum.izin verilmiyo dio??:(

yeni versiyonlara bu kod olmuyor

Orjinalden alıntı: Tokyofatsa

işe yaramıyor

tel modeli ne

e 250 ise yeni versiyonda işe yaramıyor kodlar..

ilk sayfada verdiğim mp3 gain programı ile mp3 lerin sesini yükselterek at tavsiye ederim
  • arkadaşlar isterseniz e250 de bir de *#0206*8378# yazmayı deneyin sanırım işinize yarar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasret416

cook saol dostummm bend e boylebişey ariyordum
    sevgili kardeşler ben samsung e 250 almayi duşunuyorum burda forumda bakarsam super tel yanı almam karlimi olur yada onerebileceğin bir tel varmi saol

e 250 tavsiye etmiyorum

w 810 olabilir biraz üzerine koy
  • bende olmuor kardes arkadaşta oluor arkadasda ınternet var bende internet olmadıgı ıcın olabılırmı? ve e250 kullanıorum
  • *#0206*8378#

yukardakı kod yenı versıyonlu samsung e250 ler içindir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.