Şimdi Ara

Samsung, sektörün ilk 8GB LPDDR4 RAM belleğini sunar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öncede 2gb rama iyi diyenler şimdi de 2gb ram bize az geliyor diyorlar yetmez tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Mobilde gelişim bir yerden sonra durdu gibi, bence de yazılıma daha çok eğilmeliler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkimore

    quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    quote:

    Orijinalden alıntı: Darkimore


    quote:

    Orijinalden alıntı: gcb1903

    Benim masaüstünde 8 gb ram var. Cm 03/04 hep açıktır. Torrent açık, ASC arka planda açık, bir film banko hep açık, tarayıcıda 6-7 sekme hep açık bellek kullanımı 2 gb olmuyor hiç. Bir telefon ile 8 gb ram nasıl kullanılır. Kapitalizm artık aptallar sayesinde konfora değil kağıt üstünde ki rakamlara karşılık paralarını alıyor inanların. Beter olun banane dicem de işte diyemiyorum. Aynı ülkede yaşıyoruz sizin yüzünüzden cari açık artıyor.

    Boş atmasyon konuşmuşsun. Su zamandaki akıllı telle pc birmi. Bir kere pc de ayni anda çalışan programlar dediğin gibi 6-7 dir. Akilli telde ise arkada bir ton program çalışır. Ustelik bu programlar duruma gore jiroskopu barometresi gps i gsmi ve diger sensorleride kullanir. Yani akilli telde arkada cok fazla uygulama calismakta pc den cokdaha fazla uygulama calistirmaktadirlar. Hatta apple bile yeni tellerinin macbooklardan daha güçlü olduğunu soylemektedir.

    Çok boş konuşuyorsun asıl sen farkında değilsin. Demek pc'de arka planda bişe çalışmıyor.

    Görev yöneticisi diye bir şey var aç bak bakalım arka planda kaç işlem var. Bende 68 şuan. 6-7 ile bios bile çalışmaz. Az mantık yahu azcık mantık yürütün. Bir de bilgelik taslıyorsun utanmadan. Heee yeni telefonlar macbooklardan daha güçlü. Gel gel külahıma anlat. Yav resmen insanı deli etmek için özel çaba harcıyorsunuz. Drone alıp Cobra ile kıyaslayıp sonra Cobra'dan daha güçlü demek gibi bir şey. Hiç mobil işlemcinin, grafik biriminin gücü ile pc işlemcisi bir olur mu? En güçlüsü A10 mu? Henüz i3'ün çeyreği kadar güçlü olabilir ancak. Yapmayın böyle üzülüyorum bak. Masaüstü ile mobili kıyaslıyor.

    Geçen bisiklet sürüyorum bir hızlandım bir hızlandım Bmw m3'ü solladım geçtim. ( Bmw park halindeydi. )

    Yine boş konuşmuşsun yeni telefonlarının macbooklardan guclu olduğunu soyleyen Apple ben değil git o konuda meramini apple a anlat. Uygulama olayina gelince dun teli guncelledim 300 civari uygulama optimize edildi. Arkadada navigasyonundan tut chat uygulamalarina hava durumu oyun kumanda vs. Vs. Bir ton uygulama calisiyor . Sozun ozu akilli tellerde arkada cok daha fazla uygulama calisiyor ve ekranda 2k. Yani akilli teller artik masaüstünden cok daha fazla güce ihtiyac duymaya başladı reme en az ihtiyaç duyan iphonelara bile 3gb rem konuyor.

    Tamam tamam sensin. Git kumda oyna.
    Bu kadar cahil nasıl kalmayı başardığınızı asla anlayamayacağım. Ve daha fazla bir şey anlatmaya da çalışmayacağım. Telefonda kurulu bütün uygulamaları aynı anda çalışıyor sanan bir insana ne anlatabilirim ki? Kağıt uçurtmasının jet motorundan güçlü olduğuna inanan birisi kadar anlayışın var. Git ötede telefonunla rander falan yap hadi.




  • Ekrem hoca C9 modelinde 6gb ram kullanmadı mı Samsung.Henüz 6gb ram kullanmadı yazmışsın.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.