Şimdi Ara

SAMSUNG SCX-4623F Cihazım Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar.

    Geçen haftalarda ofisimize söz konusu cihazdan bir tane aldık.
    Bilgisayarcı arkadaş gelip cihazı bir makinaya kurdu, ağdaki bilgisayarların erişimini sağladı ve gitti.

    Cihaz ile ilgili ne fax kurdu ne de scanner...


    Bilgisayarcı arkadaşın ofisimize seyrek gelmesi dolayısı ile, ayrıetten büyük ihtimalle sadece bir ürün satıcısı olduğunu bildiğimden, kendisini bekleyeyip sormak bana zaman kaybı gibi geliyor.


    Söz konusu cihaz ile birlikte gelen el kitabı son derece yetersiz bilgiye sahip gibi. Yada ben anlayamıyorum.

    Fax çekme ihtiyacım olan bir gün FAX JOURNAL adlı yazılımı kurup bir fax attım ancak güne 2-3 kere bize fax geliyor, ama yazıcıdan hiç kağıt çıkmıyor.
    Bu faxlar nereye gidiyor anlamadım!
    Bilgisayarda fax journal'e gelen faxları nasıl aktaracağım konusu ise tam bir muamma.

    Bana düzgün bir kaynak gösterebilirmisiniz?
    Kullanım kılavuzunda " fax alımı ayarı" adlı bir sekmeden bahsediliyor (Sayfa 35), bu ekran (smart panel) benim karşıma hiç çıkmıyor.
    Birşeyler eksik yapıldı ama nedir tam olarak anlayamadım.

    Bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. :)

    Teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badtrip -- 1 Mart 2011; 18:37:33 >







  • fax ınıza ait verdiğiniz statik ip yi web browser a yazıp machine settings altında fax setup bulunmaktadır.Ordan ayarlarnızı yapabilirsiniz.
  • Samsung Klavuzunda eksik var evet. Samsung Tarama ve Faks Yöneticisinden bahsediyo ancak bulamıyorsun. Biz bulduk ScanMgr bul ordan ayarlarını yap. Faks alma ayarı tabi bunlada bitmiyor yazıcıdanda ayar yapman gerekiyor. Faks düğmesi konumunda Faks Özellikleri içinden İlet var orda Pc'yi seçersen Pc den takip edebiliyorsun Pc'ye Pdf formatında kaydedebiliyorsun. Bu ayarı yapmadan gelen faks yazıcım direk yazdırıyor. Fax Journal'a gelince o Pc'ye gelen faksları takip için ordan gördüğün faksları yazdırabiliyorsun. Programın setup tam kurulum yaptığından emin ol. Çok fonksiyonlu sade bir kurulumda ek özellikleri kurmuyor.
  • kardeş aynı beladan bende de var bu ürünü dükkanda kullanıyorum fax ile telefon hattım aynı bir türlü düzeltemediğim sorun fax gönderirken gönderme işlemi başarılı uyarısı ve faxı göndermesine rağmen tekrar tekrar arama yapıyor ve hat uzun süre meşgula düşüyor... Bir türlü düzeltemiyorum... Hp boşuna yazıcı markası değil samsung herşeye burnunu sokuyor ama hep hüsranla sonuçlanıyor... Bu cihaz beş para etmez özelliklede fax özelliği
  • kardeş babam fax ayarlarını çok kurcalamış çoook basitt bir yöntemle sorunumu çözdüm... Faks tekrar arama sayısı 7 olarak duruyordu bu sayıyı 1 yaptım ve inanmicaksın ama sorun düzeldi ok. Şu anda gayet stabil çalışıyor... Bilgi için tşk ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.