Şimdi Ara

Samsung scx-4100 scan sorunu (vista) yardım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar benim Samsung scx-4100 yazıcım warda vista kurduğumdan beri scan kısmını çalıştırmadım orjinal sitesinden vista uyumlu driverlarını indirdim fakat scan için lazım olan SmarThru 4 software programını açtığım zaman ''unknow device name'' hatası çıkıyor ve birtürlü scan edemiyorum bildiğiniz bir scan programı warmı acaba vista uyumlu ?
    Bir başka program olan ''ABBYY FineReader 8.0 Professional Edition ise seçili aktif tarayıcı bulunmuyor'' hatası çıkıyor bir türlü bilgisayara scanı kabul ettiremedim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşşekürler.. xp warken hiç bir sorun yoktu..

• Aynı sorun bendede var... Lexmark x1190 kullanıorum. XP kullanırken hiç bir sorunum yoktu. Vİsta için gerekli tüm sürücüleri indirdim. Yazıcı kısmı çalışıo, fakat bir türlü tarayıcı bölümünü çalıştıramıorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • ne yani kimse bilmio mu :(
  • bende de samsung scx-4200 var scanner ile sorun yaşıyorum şimdiye kadar hiçbişeyi scan etmedi. her zaman "hardware i/o error" hatası veriyor. printeri başka bilgisayarlarda denedim sorunsz çalışıyor. ama hp de çalışmıyor

hp pavilion 6000 serisi dv6187eu
  • sende de vista mı yüklü?
  • hayır windows xp pro yüklü
  • iyi akşamlar
    benimde bir sorum olacak smarthru programını yüklüyorum windows 7 işletim sistemim onun için uygun olanı sitesinden buldum indirdim.programı kuruyor masaüstüne atıyor ancak açmak için tıklıyorum hiç birşey olmuyor.
    acaba neden olabilir?

şimdiden çok teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.