arkadaşlar öncelikle herkese selam ve yapacağı yorumlar için şimdiden teşekkürler, 1 ay içinde bir telefon almayı düşünüyorum ve sıkı bir samsung kullanıcısıyım, en son kullandığım model samsung F480 idi, şimdi biraz daha model yükseltmek istiyorum ve iyi bir telefon almak istiyorum..
son 2 modelde karar kıldım bunlar Samsung S8500 Wave & Samsung S8530 Wave II, sizin bu modeller hakkında görüş vede düşüncelerinizi tavsiyelerinizi almak istiyorum, sizce en iyi seçim hangisi olur ve neden olur, bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..
Samsung 8500un ekranı 8530 e göre daha kaliteli ve 0.4" daha küçük. Onun haricinde bütün donanımlar aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: empire_loups
Samsung 8500un ekranı 8530 e göre daha kaliteli ve 0.4" daha küçük. Onun haricinde bütün donanımlar aynı.
s8500 modelinde süper amoled ekran bulunuyor, s8530 modelindeyse Super Clear LCD ekran var, zaten fotolardan da anlaşılıyor gibi ekran farkı, genelde bu söyleniyor ama kullanan kişiler karşılaştıran kişiler çok fazla bir fark olmadığını söylüyor, ben henüz ikisini yan yana inceleme fırsatı bulamadım..
sağolsun biçok telefon bayiside telefonun dışını göstermekten başka bişey yapmıyor, ya arkadaşım benim merak ettiğim zaten ikisi arasındaki ekran kalite farkı bana telefon değil ekranı lazım, özelliklerini görmem lazım kurcalamam lazım, 800 900 liralık telefon alcaz sonuçta, bakmadan nasıl alınır..
sanırım dış malzeme kalitesi olarak wave 1 daha iyiydi , ekran kalitesi olarak ta tartışmasız wave 1
Bende bu ay içerisinde telefon alacağım. Nokia c serisini araştırdım ve fazla önermediler. Sebebi Symbian'ın artık var olmayacağı. Bende Samsung Wave serisine yöneldim. Tercihim wave s8500 olacak. Büyük ihtimal bu telefonu alacağım. Sebebi daha küçük olması. Çünkü diğer donanımlar aynı sayılır. Tesir ürünü olan mağazaları yavaş yavaş gezeceğim ve inceleyeceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: IndescribabLe
Bende bu ay içerisinde telefon alacağım. Nokia c serisini araştırdım ve fazla önermediler. Sebebi Symbian'ın artık var olmayacağı. Bende Samsung Wave serisine yöneldim. Tercihim wave s8500 olacak. Büyük ihtimal bu telefonu alacağım. Sebebi daha küçük olması. Çünkü diğer donanımlar aynı sayılır. Tesir ürünü olan mağazaları yavaş yavaş gezeceğim ve inceleyeceğim.
arkadaşın dediği gibi buulunduğunz yerde tekno marketler varsa teşhir ürünlerini inceleyin faydası olabilir...wave1 in ekranı süper amoled olması sebebiyle tercih edilebilir..
media mark ve bestbuy gibi büyük magazalarda teshir ürünleri oluyor
özellikle ürünü inceleme konusunda şikayetçiyim çoğu mağazarldan, satış danışmanı bana iki telefonu yan yana koyup gösteriyor, özellikleri aynı diyor sadece wave 1 ekran kalitesi daha iyi diyor, iyide kardeşim ben açıp görmek istiyorum farkı benimde merak ettiğim bu zaten ve özellikle iki ürünü açıp incelemeden karar vermicem..
fakat süper amoled ve taşıması daha rahatlık açısından s8500 %60 daha ağır basıyor, ama ekran genişliği olarak belki s8530 tercihim olabilir ama nette okuduğum birçok yorumda süper amoled ekranın şu anda gelmiş geçmiş en iyi ekran olduğu söyleniyor, hatta hd ekran diye lanse edilen birçok üründen bile çok daha kaliteli olduğu söyleniyor test ve incelemelerde..
bir sorum daha olacak sanırım süper amoled sadece s8500 ve galaxy s i9000 modelinde var diye biliyorum..
bende merak ediyorum aslinda
muhtemelen s8500 gibi görüyorum ama keşke kamerası 8mp olsaymış o zaman tadından yenmezdi bu telefonun ama benim korkumda bi nevi bu, acaba süper amoled ekranın 8mp veya 12 mp versiyonlarıda çıkarmı.. :S
quote:
Orijinalden alıntı: volkan_kolay muhtemelen s8500 gibi görüyorum ama keşke kamerası 8mp olsaymış o zaman tadından yenmezdi bu telefonun ama benim korkumda bi nevi bu, acaba süper amoled ekranın 8mp veya 12 mp versiyonlarıda çıkarmı.. :S
cikar ama cok sonra cikar bence hocam
hersey megapiksel degil hocam benim 3.2 piksellik k790 nim nokia nin 8mp lik c7sinden daha iyi foto cekiyo mesala :)) mekapikselin yuksek olmasina aldanma
quote:
Orijinalden alıntı: cudam hersey megapiksel degil hocam benim 3.2 piksellik k790 nim nokia nin 8mp lik c7sinden daha iyi foto cekiyo mesala :)) mekapikselin yuksek olmasina aldanma
mercegide onemli bu konuda hocam :)
S8500 kullanıcısı olarak kesinlikle şunu söylüyorum. Wave1 wave2den sonra wave2mini diye piyasaya çıksaydı inanki şimdi s8530 700 liraysa, s8500 çok rahat 1000 liraya satılırdı. Hatta yok bile satardı. Burada çok yanlış bir pazarlama stretejisi yapıldı. Samsungta bunun farkında wave2deki versiyonu wave1e vermeyerek bu açığı kapatmaya çalışıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
Orijinalden alıntı: cudam hersey megapiksel degil hocam benim 3.2 piksellik k790 nim nokia nin 8mp lik c7sinden daha iyi foto cekiyo mesala :)) mekapikselin yuksek olmasina aldanma
aaynen hocam millet yuksek megapiksellimi daha iyi ceker saniyo
bence ıkısınıde alma bada os ısletım sıstemı var onlarda ıos ve androıdle kapısması cok zor
sana onerım yıne bı samsung ama bu sefer google de ısın ıcınde
quote:
Orijinalden alıntı: MAVİT
bence ıkısınıde alma bada os ısletım sıstemı var onlarda ıos ve androıdle kapısması cok zor
sana onerım yıne bı samsung ama bu sefer google de ısın ıcınde
Bu telefon çıktı mı yoksa çıkacak mı?Kaç para?
quote:
Orijinalden alıntı: volkan_kolay
arkadaşlar öncelikle herkese selam ve yapacağı yorumlar için şimdiden teşekkürler, 1 ay içinde bir telefon almayı düşünüyorum ve sıkı bir samsung kullanıcısıyım, en son kullandığım model samsung F480 idi, şimdi biraz daha model yükseltmek istiyorum ve iyi bir telefon almak istiyorum..
son 2 modelde karar kıldım bunlar Samsung S8500 Wave & Samsung S8530 Wave II, sizin bu modeller hakkında görüş vede düşüncelerinizi tavsiyelerinizi almak istiyorum, sizce en iyi seçim hangisi olur ve neden olur, bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..
Bende benim wave2'yi alırken önce wave2'yi baya bi kurcaladım.Sonra dedim şu wave1'i alayım elime.Oyuncak gibi geldi.Hemen bıraktım.Büyüğü dururken küçüğü alınmaz dedim.Maddi sıkıntım yoktu ama ben daha ucuz olan wave2'yi tercih ettim.O kadar fazla bi canlılık farkı da yok aslında.Wave2'nin ekranı da şu an piyasadi en iyi ekranlardan.
quote:
Orijinalden alıntı: cudam
quote:
Orijinalden alıntı: X-Slim
quote:
aaynen hocam millet yuksek megapiksellimi daha iyi ceker saniyo
anlatilmiyor millete bu hocam iste :)
Arkadaşlar 12 yıldır resim sanatı ile ilgilenen ve son 4 yıldır grafik yapan grafikle beraber fotoğraf çekimleride yapan biri oalrak size %100 kesin bir bilgi MERCEK çok önemlidir nedeni basitce şöyledir: Makinenin çalışma mantığında görüntü merceğe düşer ve oradan hafızaya alınır kalitesiz bir mercekte görüntü düştüğüde görüntü kaybı olur telefonda benim gözlemlediğim sony ericsson ların mercekleri güzel nokia ile aynı mp deki kameralarda denemeler yaptım sony ericsson un renkleri daha güzel ama samsung wave 1 ve wave 2 de harika çekimler yapıyor özellikle videosu amatör videoculara yetecek kapasitede fotoğraf sanatçıları neden bir sürü para verip mercek alıyor sanıyorsunuz her mercekle her resim çekilmez ve mercek dediğiniz olayda çok önemlidir umarım bir şeyleri anlatmayı başarabilmişimdir