Şimdi Ara

Samsung s8500 wave mi_ Nokia c7 Yada hangi telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kullanıyorum diye demiyorum ama herşey ortada wave i al cidden kamerası olsun diğer özellikleri olsun hele ekranına hiç bişey demiyorum memnun kalırsın bundan emin ol
  • Arkadaslar bosuna demedik arkadas nokiamaania olmus diye.
  • Wave duruken c7'nin yüzüne bile bakılmaz.Tamam tasarım olarak çok hoş görüntülü bi telefon yapmış nokia mühendisleri ama içeriğe bakarsan wave her zaman bir adım önde.C7'nin kamerasında Auto Focus özelliği yok.Wave de var.
  • c7 yi asla önermem. Alacaksan wave al. Ama yeni bir tel cktı samsung s5830 cok guzel bir tele benziyor ona bakabilirsin. Galaxy s mini diyen de var :D ama butceni braz asiyor:medıa markta 750 tl ydi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devecibakar

    Arkadaşlar herkese fikri için teşekkür ediyorum. Wave ve c7 için gittim gezdim gördüm. Wave fiyatları fazla gelmesi, ve ikinci el temiz denk gelmedi. Dışarıdan telefon almayı da pek tercih etmiyorum. Daha 12 günlük bir c7 denk geldi. Karıştırdım. Ben biraz ayrıntılara kolay ulaşabilmek için c7 aldım.
    Bana c7 daha iyi geldi. Zevktir renktir tartışılmaz. Yinede sağolun.


    Güle güle kullan hocam ama keşke yorumlara dikkat etseydin. Neyse zevkler ve renkler diyelim. Ama yine de bir tavsiyem var. O telefonu uzun süreli olarak elinde tutmaman gerekir bence. Kullan zevkini al bir süre sonra sat. Öncelikle Nokia da Symbian'dan elini eteğini çektiğine göre uygulama desteği artık kesilecek desek yeridir. Ayrıca her ne kadar yeni bir telefon olsa da donanım olarak çok da iyi sayılmaz. Arada kaldığın wave ile kıyaslama yapalım

    -680 mhz işlemci (wave 1ghz)
    -amoled ekran (wave super amoled)
    -640x360 çözünürlük (wave 800x480)




  • Arkadaş c7 tercih etmiş.Lütfen okumadan yorum yazmayın.Neden tercih ettiğinide belirtmiş.

    Ne diyelim hayırlı olsun.Wave'e para yetmiyorsa c7 iyi bir alternatiftir.Ancak c7 hiçbir zaman wave in yakınından ve uzağından geçemez.(kamera hariç)

    Özellikle bu devirde symbian tercih etmek zevk ve renk olayına asla girmez.Nokia bile symbianın rakiplerine göre çok yetersiz olduğunu kabul etmişken..

    TEkrar hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • C7 kötü bir tercih.parasina yazik etmis.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.