Şimdi Ara

SAMSUNG S8003 MÜ İ900 OMNIA MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar spot alacam, ikisi de 350 TL civarında. Hangisini önerirsiniz?
    Birbirlerine göre artıları eksileri nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

Arkadaşlar spot alacam, ikisi de 350 TL civarında. Hangisini önerirsiniz?
    Birbirlerine göre artıları eksileri nelerdir?

Bence 2sinide alma :D

Heleki Jeti Spotsa hiç alma ekrandan yana cooooooooook sıkıntı yasarsın :)

O kadar para verceksen S5253 yada S5570 al abi kafan rahat olsun ;) çünkü 2 cihazda teknik servise bol girip çıkan cihazlar...
  • Söylediğin 2 cihazda da görüntülü konuşma yok lakin?

quote:

Orijinalden alıntı: AndroM

Bence 2sinide alma :D

Heleki Jeti Spotsa hiç alma ekrandan yana cooooooooook sıkıntı yasarsın :)

O kadar para verceksen S5253 yada S5570 al abi kafan rahat olsun ;) çünkü 2 cihazda teknik servise bol girip çıkan cihazlar...
  • görüntülü konuşma çok kullanılmıyor türkiyede sanırım ama sen kullanacaksan Samsung Monte alabilirsin 350 - 400 civarı. Spot almaya değmez
  • monte kesmez beni, bu ikisinde çok daha fazla özellik var. hem daha bi görsel falan.
    s8003 ün amoled ekranı ve dokunmatiğinin kaliteli oluşu beni cezbediyor. i900 omnia da bilgisayar gibi pda falan. napsam bilemedim
  • yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
  • yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de bu 2 telefon arasında kaldım, 280 tlye nette var her ikisi de..
    Spot almanın ne gibi dezavantajları olur? Bu arada bugun jet hakkında cok olumsuz sey okudum, ekran problemi falan.

i900 omnia spotlarda da benzer problemler var mi? Piyasadan toplatilip tekrar satilma gibi?
  • Sizin bu spot dedikleriniz çakma falan değil di mi?
  • abi spot dediğin çinde toplanıyor herşeyi aynı ama kalitesi eksik diye biliyorum. Mesela s8003 jet lerde ekranında çok sıkıntı çekenler olmuş okuduklarıma göre. O yüzden kanmayın bunlara derim.
  • hayır spot dediklerim çin üretimi veya çakma değil arkadaşlar. herşeyiyle aynı ve orjinal. sadece imeileri hurda telefonların imeileri.
  • Benim bildiğim spot mal, ufak hatalardan dolayı satılamayan ve stokları bitirmek için çok ucuz fiyattan satılan mallar.

Büyük ihtimal alacağınız telefonun ufak sorunları olur. Mesela ufak çizik veya boya atması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

monte kesmez beni, bu ikisinde çok daha fazla özellik var. hem daha bi görsel falan.
    s8003 ün amoled ekranı ve dokunmatiğinin kaliteli oluşu beni cezbediyor. i900 omnia da bilgisayar gibi pda falan. napsam bilemedim

Abi demişsin jetin dokunmatiğinin kaliteli oluşu diye de... Hiçte öyle değil. Ben kullanıyorum samsung jet s8003. Tırnakla yada parmak ucuyla bastırmak gerekiyor kullanırken.
    Hiç kullanışlı değil. Ama özellik olarak (işletim sistemi hariç) çok iyi telefon ona bişey demem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.