jet 8003 telefonum war ve navıgasyon olayını yapmak ıstıyorum.ana menude navıgasyon sımgesı var.fakat route 66 ındırmek gerekıyor sanırım..telefondan mı ındırıcez bunu ya da nasıl yapmalıyım.*#1234#* yaptım ve yazan seyler sunlar.sw ver=s800mjvb2...csc ver= s800mjvja1.. buna gore mı işlem yapmalıyım..bırde ucretlı mı nasıl oluyor yardım edersenız sevınırım.
telefonu cebime katmıştım ayakta beklıyordum.minibüse bindm oturduktan sonra bir saate bakayım dedim telefon acılmadı .ekran kapkara.
2 haftadır serviste bakalım ne kadar takacaklar bize
arkadaşlar mesajlarda türkçe karakter sorunu var nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar bu telefon şuan ne kadara satılıyor acaba?
Merhaba; Benim şöyle bir sorunum var... Telefonum çalışıyordu hiç bir sorun yoktu.... Şarjı bitiyordu bende takmadım sonra şarj bitti için haliyle kapandı....Ancak bir daha açmaya çalışdığımda samsungun sitesinin yazdığı yerde bir süre takılıyor ve sonra reset atıyor telefon sürekli böyle devam ediyor... Ayrıca şarja takdığımda da aşağıda küçük bir şerit tamamen doluyor ve orda takılıyor ilerlemiyor reset atıyor.... Bu sorunu nasul çözebilirim acil yardımcı olursanız çok iyi olur.... Teşekkürler
Merhabalar, bir konuda bu telefonu kullananların fikirlerine başvurmak istiyorum. Geçen ay babamın telefonu bozuldu ve bizde garanti kapsamında servise verdik (telpa). Dün servis aradı ve değişecek parçanın ve de telefonun üretilmediğini bize eş özelliklerde telefon vereceklerini söylediler. Samsung S8000 Jet'e benzer modeller hangisidir veya şu an piyasada olan hangi modellerden aşağı model önerirlerse kabul etmeyelim bilemedim, fikri olan var mı?
Beyler ben iphone 16gb kullandım. telefonun işletim sistemi falan eyveallah.Ama kimse bana samsung ultratuch dokunmatikten daha hassas ve kaliteli olduğunu söylemesin! ben kullandım ikisinide. iphone bence berbet. adı var sadece.Ekran canlılığı samsung s8530Un yanından geçemez ki samsung onun yarı parası.Ekranı da dokunmatiğide kat be kat daha ii saamsungun;onu da kullandım.Sadece bada işlemci olması kötü.Sony ericsson da mükemmmel ve android.Bu şart artık.Birde İphone 16gb ile resim çektik.okulda lazım oldu okulun resimleini çektik:)) tek kelime ile berbat vallahi.uzaktan çekilen fotoğrafının kalitesi çözünürlüğü rezalet.5800 3,2mp ondan net çekti çok güldük bilgisayarda kıyaslayınca.Şunu söyleyim İPHONE BU İŞİN BENCE EN PAHALI VE EN BAŞARISIZI. SAMSUNG BİLE ONDAN ÇOOK BAŞARILI. SONY ERİCSSON DA ONLARDAN DAHA KALİTELİ..NOKİA İSE SYMBİANLA YERİNDE SAYYIYO.BEN HEPSİNİ KULLANDIM BUNU BİLİN. SONY YADA SAMSUNG ANDROİDDEN Bİ MODEL ALIN DİYORUM.sAYGILAR HERKESE
Arkadaşlar yarımcı olun lütfen . Telefonumda hoparlör bozuk olmamasına rağmen video ve müzk dinleyemiyorum ancak kulaklıkla dinlyebiliyorum arandığımda telfonda müzk çalıyor telefonumu kapayıp açtığımda 2 seçenek çıkıyor TV Çıkışı ve Kulaklık Ben Kulaklığı Seçersem ses dışarı gitmiyor sadece kulaklıktan dinlenebiliyor galeri vve müzik çaalr video oyatıcıdakiler(Gelen Arama Sesi Telefondan Hoplarle çaliyor onda sıkıntı yok)rehber sorunsuz ar4ayanların isimlerini görebiliyoru ama TV çıkışı dersem bu defa ses kulaklığa hiç gitmiyor ve rehber olmasına rağmen gelen her aramaya bilinmeyen diyor isim ve numara yok arayan kişilerin .
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum . Bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: HoXLeY
telefonu cebime katmıştım ayakta beklıyordum.minibüse bindm oturduktan sonra bir saate bakayım dedim telefon acılmadı .ekran kapkara.
2 haftadır serviste bakalım ne kadar takacaklar bize
5 hafta oldu
quote:
Orijinalden alıntı: 50pho50
telefondan çok memnunum ama şarja takınca acayip kasıyor dokumatiği.. Şikayetçi değilim bu konuda ama herkezdemi böyle ?
orjinal olmayan şarj aletlerinde bu sorunvar orjinal şarj aleti kullanın herhangi bir sıkıntı olmaz
merhaba arkadaşlar . ben telefon almak istiyordum 400-500 arası fakat gg da samsung s800 jet in fiyatı 259 tl olarak gördüm ,çok cazip fiyat ama fiyat beni kuşkuya da düşürmedi değil ,benim istediğim özellikler -birçok formattaki videoları çalıştırıyor olması -internette kaliteli surf sağlaması , internetten kolay video izleme ( youtube kafidir) -varsa skype çalıştırma özelliği ( gördüğüm kadarıyla bu telefonun ön panelinde de bir kamera var bu da görüntülü konuşma içindir sanırım) -iyi oyun oyanata bilme -navigasyon ( ayrıntılı)
samsung s8000 jet bu özeeliklerin hepsini karşılarmı? ya da başka telefon modelleri önerebilirmisiniz acaba
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: zalunx
merhaba arkadaşlar . ben telefon almak istiyordum 400-500 arası fakat gg da samsung s800 jet in fiyatı 259 tl olarak gördüm ,çok cazip fiyat ama fiyat beni kuşkuya da düşürmedi değil ,benim istediğim özellikler -birçok formattaki videoları çalıştırıyor olması -internette kaliteli surf sağlaması , internetten kolay video izleme ( youtube kafidir) -varsa skype çalıştırma özelliği ( gördüğüm kadarıyla bu telefonun ön panelinde de bir kamera var bu da görüntülü konuşma içindir sanırım) -iyi oyun oyanata bilme -navigasyon ( ayrıntılı)
samsung s8000 jet bu özeeliklerin hepsini karşılarmı? ya da başka telefon modelleri önerebilirmisiniz acaba
Teşekkürler.
sahibinden com ve gg da satılan bu tür ve muadili cihazlar(samsung m8800-samsung s8300 ve buna benzer piyasa fiyatının hemen hemen yarısına satılırlar genelde) alırken en az 10 kez düşünün,genel itibarı ile orjinal olabilir ama ya toplama cihazdırlar yada imei numaraları klon yada eski cihazlara aittirler,dolayısı ile internet,3g,wireless,navigasyon ve ona benzer özellikleri kullanamazsınız bilginize,2 sene imei garanti verenlerede bence aldırmayın malum madem yasal imeilerde neden o zaman faturalı ve kendi imeileri değil sorgulamak lazım.......
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu bulmam iyi oldu.
Bende bu telefondan var. Telefonu çok az kullanırsam 3 gün standart kullanımda 1.5 gün zor gidiyor. Hele hele bluetooth tan görüşme falan yaparsam 5-6 saatte bitiyo batarya. İyice sinir etmeye başladı beni. Bu yüzden değiştirmeyi düşünüyorum ama batarya mı sorunlu onu öğrenmek istiyorum. Telefon spot olduğu için bataryanın orjinal olmama ihtimali var.
Bu telefondan kullanan arkadaşlar gün içi ortalama 1 saatlik görüşmeyle ne kadar kullanıyorsunuz telefonu ? Benim için bluetooth ta kullanım daha önemli. 2 gün gitmesi lazım bluetoothla kullanırken. yeni batarya almalımıyım diye düşünüyorum..
Son olarak telefonum imeisi başka dandik bir telefondan klonlu. Bu telefonda GPS çalıştırmak mümkün mü ?
senin Batarya orjinalmi değilmi bilemem ama yüzde 99 değildir.ama cihaz kesinlikle orjinal oluyor ama cihazla beraber gelen aksesuarlarını yan sanayii ile degistirdiklerini biliyorum.onlarıda ayrı olarak satıp kâr ediyorlar.imei klon olduğu için navigasyonu internetle değil ama internete bağlanmadan kullanabiliyorsan sorun olmaz...
Bu telefonlar spot.Türkiye üretimi garantisi falan yok.Şarjı bende 1 günü zor tamamlıyor. Hatta akşam ezanı okunduğunda benim bataryanında selası okunuyor :) Benim batarya da çakma oyüzden böle. Ama samsungun bataryası daima berbattır.Orjinali 2 günü geçmez. Eğer alacaksanız bir telefondan beklenen hemen herseyi karsılıyo. telefonda internet kamera grafik düzeni on numara. İmeileri çakma olmak zorunda dediğim gibi Türkiye girişi yok. Fakat bu sorun olmuyor ve TEK KELİMEYLE BEDAVA BU TELEFON. Faturalı olsa 600tlden aşağı olmaz. Çok şık ve kamera gerçekten 5mp çok net.Ekran çözünürlüğü süper (amoled ekran) ve 2011 modellerin çoğunda yok bile garfik düzeni olarak androide çok benziyo. Navigasyonu da kurdum route66 sorunsuz parasız çalışıyo Öneriyorum kullanıyorum ve bedavadan biraz pahalı diyorum.Saygılar
Beyler bende 1 hafta önce spot s8000 aldım. Bunun 2. bir kamerası olduğu yazıyor özelliklerinde fakat kamera ayarlarından 2. kamerayı bulamadım bunu nasıl yapabilirim acaba. Ayrıca bu navigasyon olayı bi hayli canımı sıktı. Nekadar uğraştıysam bir türlü yapamadım. Lisans anahtarı bolumune kadar geliyor. Orada hayır diyince türkiye haritasında bişe kalmıyor. Yapabileceğimiz bişeyler varmı acaba bunun için. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
arkadaşlar bu cihazdan almayı düşünüyorum bütçem 300 tl civarı olduğu için ben lise 4 öğrencisiyim telefon beni lys sınavına kadar idare etsin yeter onda sonra iyi bir cihaz alırım
kaygım ise şurda dokunmatik cihazların iyi olması için iyi bir miktar ödemek gerekiyor mesela bu samsung monte felan ekranı kalitesizdir tuşa basarsın 10 saat sonra işler felan ama bu cihaz hakkında iyi şeyler duydum amoled ve kapasitif ekran fealn siz memnunmusunuz hızı nasıl dokunmatik kalitesi ve hızı iyimi cihaz genel olarak nasıl kısacası
up konu aşağılarda kalmasın
geçen sene ağustosta 770 liraya aldığım Jet şimdi 300 küsur olmuş. neyseki telefon arıza yaptı ve serviste 1 ay kaldıktan sonra para iadesine karar verdiler.iyi ki fatura bedeli ödenecek.lakin herşey tam ancak telefonun sürücü cd sini bulamadım
quote:
Orijinalden alıntı: HoXLeY
geçen sene ağustosta 770 liraya aldığım Jet şimdi 300 küsur olmuş. neyseki telefon arıza yaptı ve serviste 1 ay kaldıktan sonra para iadesine karar verdiler.iyi ki fatura bedeli ödenecek.lakin herşey tam ancak telefonun sürücü cd sini bulamadım
şu an 300 liraya '0' yok spot cihazlar var sadece 300 e