Şimdi Ara

Samsung S760 kullanan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung s760 foto makinama dün yeni pil taktım fakat foto çekme tuşuna bastığımda makina kapandı mercek dışarıda kaldı.Dünden beri açılmıyor,piller sıfır daha hiç kullanılmadı.Pillerin markası panasonic yani adi pilde değil,fakat neden açılmadığını anlamadım.Power tuşuna basılı tuttuğumda ışığı yanıp yanıp sönüyor ama açılmıyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

• benim a540 ta da aynı sorun oluyordu. panasonic pillerle açılmıyordu cihaz. başka piller dene. şarjlı yoksa bile en azından duracell dene.
  • Garip gerçekten hocam,adi pilde değil ama.Bugün alayım ozaman duracell,birde onun kaliteli olanı varmış sanırım.Duracell alkalin miymiş neymiş,doğrumu ?
  • duracell in klasik siyah renkli olanları. ama uzun vadede şarjlı pil ve şarj aleti alman daha mantıklı. gp nin 2700mah pilleri ve şarj aletini alabilirsin.
  • Evet bende öyle düşünüyorum ama daha vakit bulupta alamadım.Teşekkür ederim hocam,bugün pili alıp bir deneyeyim,sonucu buraya yazarım.
  • şarjlı gp 2700 alırsan sorun olmucakdır.. 2 adeti 15 tl .. makineli ve 4 adet piller 35 40 tl civarıdır.
  • Duracell aldım 2 tane açıldı 2.95 tl :) Şarj cihazı alacağım zaten,böyle olmaz pil dayanmaz buna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=557

ben bunu kullanıyorum fazla araştırmana gerek yok. 3 yıldır hala sapasağlam.bunun yanına 2tane daha 2700mah pil ekle yedek olarak. uzun süre işini görür bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.