Şimdi Ara

Samsung S7 mi yoksa S7 Edge mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ithalat garantili cihazlara bulaşma. Samsung Türkiye garantili s7 al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • enige kullanıcısına yanıt
    Diyaframı f2.2 gece çekimlerinde çok iyi değil ama diğer çekimlerde çok iyi görüntü verir zaten 4k
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajesticTale

Araştırdım daha önce açılan konuları ve incelemeleri S7 2150tl 6s 2550tl sonuçta 400tllik fark var ben s7 düşünüyorum şuan ama 6sde alınabilir.

Siz iphone 6 ile 6s karistirdiniz herhal.
    6s daha yeni 2gb ram daha yüksek kamerali 3d touch olan model.

Büyük magzalarda 6s 16gb (vatan-teknosa-bimeks-gold) 2900-3000tl

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Ben ithalat garantili modelden bahsediyordum. buyrun link iPhone 6S 16gb

http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-6s-16-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPIPH6S16GR-SG?magaza=Genesis
  • 2.550tl olan model yani 2000-2.100tl imkansiz zaten e zaten telefon sans isi 2500-2600tl ithal garanti mi 3000tl Türkiye garantilimi almak mantikli?
    Ben o parayı verebiliyorsam sansa riske bulasmam gerekirse operator telefona hatta ek odemeyle alirim 64gb turkiye garantili alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple tr garantisi 1 yıl diğer firmalara pek güvenemiyorum açıkçası, herhalde s7 alacağım. İphone 6s 64 gb 2500 2600 olsaydı düşünürdüm. Sonuçta eylülde ip7 çıkacak. Kurcaladıkça daha da zorlaşıyor işimiz :) aslında vodafone un çekim kalitesine güvenebilsem taahhütle edge alabilirim, aylık 160 tl ve vr gözlük hediyeli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bende bu sebeplerden s7 ve s7 edge arasında kaldım s7 alacaksam peşin alırım edge alacaksam tarifeye ek alacağım. Bu sebepten sizlere danışıyorum, ithalat garantililere çekimserim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple turkiye garantisi 2 senedir.

http://www.apple.com/legal/warranty/products/turkey-universal-warranty.html

Ben taksitle alacağım ürünün fiyatib1 seneye yarıya insin istemem bu nedenle iphone 6s Plus alacagim.

Eger 2.300tl s7 alirsam pesin not 6 cikinca 200-400tl iner s8 gelince baya bir düşüş olur..sayet nakit alcaksam Lenovo p1 alırdım (1300 tl): (5000mah pil) 14 saat wifi açık ekran suresi var bunu 3000tl lik telefon yapamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün taahhütle türkcellden iphone 6S 64Gb aldım. artık o mu bu mu? diye düşünmeyeceğim. Telefon alacak olup araştıran arkadaşlara Allah kolaylık ve sabır versin. Umarım pişman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enige

Bugün taahhütle türkcellden iphone 6S 64Gb aldım. artık o mu bu mu? diye düşünmeyeceğim. Telefon alacak olup araştıran arkadaşlara Allah kolaylık ve sabır versin. Umarım pişman olmam.

Hayırlı Olsun.ilk tavsiye benden olsun ozaman;
    -Gunceleme yapmadan program kurmayın.
    -Guncelleme islemini pc/Laptop a itunes kurup yapın..
    -gerekli programları yukleyin
    -sonra tekrar pc-itunes e baglayıp yedekleme yapın..
    #Bazıları wifi den guncellemis Isınma sorunu olmus Facebook-snapchat vb..

bilgilendirmeniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, açıkçası kendim yapacak olsaydım direk wi-fiden yapardım. Uyarınızı dikkate alacağım.
  • quote:

bilgilendirmeniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler, açıkçası kendim yapacak olsaydım direk wi-fiden yapardım. Uyarınızı dikkate alacağım.

6s te Sorunla Karsılasanlara genelde verilen cozum yolu bu, hatta dosyayı manuel pc ye indirip itunes e gelip (9.3.2 yi) shift tusuna basılı tutup geri yukle diyerekten yukleyin +fabrika ayarlarına dön diyerek tam sıfırlanmıs halde kullanmaya baslayın

-ilk sarjı 8saat kapalı halde yapın kim nederse desin...
    -youtube.com dan 6s lpucu-batarya uzatmanın yolları-3d touh videolarını izleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 28 Mayıs 2016; 15:48:11 >
    Hocam Allah razı olsun aslında bilmediğim ne çok şey varmış sayende öğrendim ve dediklerini uygulayacağım. İnşallah sana da herhangi bir kampanyadan hediye telefon çıkar sıfır halinde satarsın :)
  • quote:

Hocam Allah razı olsun aslında bilmediğim ne çok şey varmış sayende öğrendim ve dediklerini uygulayacağım. İnşallah sana da herhangi bir kampanyadan hediye telefon çıkar sıfır halinde satarsın :)

Siz iyice kurcalayın gerekli programlar oyunlar vb..benle paylasırsınız

-Ekim en gec Kasım ayında iphone 6s Plus 64 gb alacagım kesin.
    1 sene faturalı olmak ve duzenli odemek gerekiyormus onu bekliyorum (faturaya/tarifeye ek ayda 160-180 tl x24ay) alacagım..

*unutmadan D&R Kitapcıda itunes (uygulama magzası) icin para kartları var 10-25-50 tl lik 25 tl lik alın bence begendiginiz sistem video uygulaması olabilir
    -forumda ucretsiz olan veya fiyatı dusen ios oyun-uygylama konusunu favorilere ekleyin takip edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 28 Mayıs 2016; 16:08:02 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.