Şimdi Ara

Samsung S7 edge Yazılım güvenliği ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 5 ay önce root atmıştım sonra virüs trojanlar aklıma geldi stock rom attım yinede içim rahat değil kamera mikrofon bilgilerim başkasının eline geçiyormu acaba diye düşünmüyor değilim antivirüs yükledim tarattım bir şey bulamadı tüm uygulamaların izin yetkilerini sınırlandırdım yabancı apk korsan şeyler kullanmıyorum.

Sizinde böyle kuşkularınız kuruntularınız oluyormu yeni androidlere virüs trojan bulaşabilirmi biri mikrofon kameramıza erişebilirmi ?

Android sürümüm 6.0.1

• Samsung Galaxy Note 5 kullanıyorum ve aynı aşırı hassasiyet bende de mevcut.

Daha önce Windows Phone kullandığım için takmıyordum böyle şeyleri ancak Android'e geçince aşırı hassaslaştım bu konuda.

Sırf bu yüzden bazen acaba Apple'a mı geçiş yapsam diye düşünmüyor değilim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Samsung Galaxy Note 5 kullanıyorum ve aynı aşırı hassasiyet bende de mevcut.

Daha önce Windows Phone kullandığım için takmıyordum böyle şeyleri ancak Android'e geçince aşırı hassaslaştım bu konuda.

Apple çok mu güvenli ? Geçmişte yaşanan bulut olayını unutmayın. Her işletim sistemi için risk var ama iOS kusursuz değil. Firmanın istemediği şeyleri yuklemedigimiz sürece bi problem olacağını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WonLt

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Samsung Galaxy Note 5 kullanıyorum ve aynı aşırı hassasiyet bende de mevcut.

Apple çok mu güvenli ? Geçmişte yaşanan bulut olayını unutmayın. Her işletim sistemi için risk var ama iOS kusursuz değil. Firmanın istemediği şeyleri yuklemedigimiz sürece bi problem olacağını düşünmüyorum

O hack olayında şifreler tahmin ile kırılmıştı yanılmıyorsam yani sanatçıların basit şifre kullanmasıydı asıl sorun.

Ayrıca Apple'ı övmedim ama daha güvenli olduğu gerçek bunu kabul etmek gerekir bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.