Şimdi Ara

Samsung s7 edge koruyucu cam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun bir karar sürecinin ardından samsung galaxy s7 edge aldım. Büyük bir hevesle her şeyini sipariş ettim. Ekranı çok hassas yazmışlar o sebeple ekrana koruyucu cam da sipariş etmiştim kavisli tam sarandan 26.5 tl değerinde. Daha ürünü ekrana uyguladım yapışsın diye kenarlarını hafifçe bastırırken koruyucu cam kırıldı (1-2 gün idare etsin diye sökmedim umarım cama bişi olmamıştır ) Tavsiye ettiğiniz sıkıntısız koruyucu cam var mı ?



  • Up.
  • hocam arkadaşım s7 edge için kaç tane ekran koruyucu aldı ama hiç birini kullanamadı, ben de onun için bir araştırayım dedim kalite olarak spigen diye bir marka duydum ama beğenen de var beğenmeyen de var o yüzden hiç bulaşmadım, kaliteli bir şey istiyorsan eğer sen de bu markayı araştırabilirsin.

    http://www.hepsiburada.com/spigen-galaxy-s7-edge-kavisli-tam-kaplayan-on-ekran-koruyucu-steinheil-curved-crystal-hd-2adet-pm-telkilsgp55fl20264

    bu arada cam değil de kalın jelatin tavsiye ederim, kırılmaz camlar çıkmadan önce bu kalın jelatinleri buff diye bir marka satıyordu ben olsam direk alırım kalın jelatin olanı en azından kırılma derdin olmaz.

    http://www.hepsiburada.com/buff-samsung-galaxy-s7-darbe-emici-ekran-koruyucu-film-pm-telkilares1045




  • Ekvator_44 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim. Zaten bir 26.5 lira çöpe attım şimdi 40+ liralık bir harcama yapcaksam kesinlikle emin olmam gerekiyor. Bu spigende aynı sıkıntıyı yaşar mıyım? Yahutta koruyucu film dediğiniz olay koruyucu cam kadar korur mu ekranı ? Çok düşürüyorum telefonları ve bu s7 edge in ekranı bir hayli hassas. O yüzdem maksimum korumayı sağlamak istiyorum.
  • hocam ben de bu konuya bir çözüm bulamadım ve aradan çekildim arkadaşım da ne yaptı bilmiyorum. forumda spigen konusu vardı kullananların bazısı memnun bazısı da diğerlerinden farksız diye yorumları var o yüzden kesin bir şey diyemiyorum. buff olanı almadan inceleme şansın varsa önce bir görmeni tavsiye ederim, bulamazsan youtube'dan videolarına falan bak nasıl olduğunu anlaman açısından.

    ayrıca çok düşürüyorsan ekran koruyucu işini çözmen lazım zira bu telefonun ekranına senden kaynaklı bir şey olursa garanti karşılamaz ve ücreti de çok yüksek çıkar. kasko-sigorta yapmayı düşünüyor musun?
  • Ben Samsung'da 100 tl ye tamamen kaplatmıştım. Yaptırırken çok olduğunu düşünmüştüm fiyatın ama 6 aydır taş gibi duruyor. Hem arkayı hem önü hemde yanları kaplayan bir kaplama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ireneo

    Arkadaşlar uzun bir karar sürecinin ardından samsung galaxy s7 edge aldım. Büyük bir hevesle her şeyini sipariş ettim. Ekranı çok hassas yazmışlar o sebeple ekrana koruyucu cam da sipariş etmiştim kavisli tam sarandan 26.5 tl değerinde. Daha ürünü ekrana uyguladım yapışsın diye kenarlarını hafifçe bastırırken koruyucu cam kırıldı (1-2 gün idare etsin diye sökmedim umarım cama bişi olmamıştır ) Tavsiye ettiğiniz sıkıntısız koruyucu cam var mı ?

    Sping tough armor var.İlk tercihimdir 60tl kendi sitesinde n11den 50tl bana birisi önermişti.Baya iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 18 Ekim 2016; 8:53:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün beşiktaşta telefoncuya sordum s7 edge koruyucu cam var mı diye , öğleden sonra gelir dedi yarın getiririm dedim tamam dedi ancak fiyatını sormayı unuttum. Telefoncularda ne kadara takıyorlar şu sıra ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ireneo

    Bugün beşiktaşta telefoncuya sordum s7 edge koruyucu cam var mı diye , öğleden sonra gelir dedi yarın getiririm dedim tamam dedi ancak fiyatını sormayı unuttum. Telefoncularda ne kadara takıyorlar şu sıra ?

    Koruyucu ekran kırıldığı için ekranda kırılmışmı? tam olarak net bir şey söylemediniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ireneo

    Bugün beşiktaşta telefoncuya sordum s7 edge koruyucu cam var mı diye , öğleden sonra gelir dedi yarın getiririm dedim tamam dedi ancak fiyatını sormayı unuttum. Telefoncularda ne kadara takıyorlar şu sıra ?

    hocam bu konu çok değişken çünkü telefoncunun getireceği ürünün markası, kalitesi ve telefoncunun bulunduğu yer bile etki eder fiyata. 40 ile 70 tl arası değişir diye düşünüyorum...
  • Telefoncuda 40 tl ' ye taktırdım. Ama koruyucu cam gibi değil daha çok jelatin gibi , içime sinmedi. Düşürsem paramparça olur gibi geliyor. Bu kadar da masraf yaptım ona rağmen içim rahat değil sinirlerim bozuldu. Sanırım kapaklı kap almayı düşünebilirim. Ancak daha fazla harcama yapabilir miyim bilmiyorum. Maksimum koruyan ucuz telefon kabı biliyor musunuz ?
  • Up.
  • s7 edge ekranı gorilla glass 4.... maliyetinin yarısı neredeyse ekran camı... canavar gibi cam takılı telefona....



    üsteleik gorilla glass 4 glass 3 den bir hayli daha iyi....



    ekran camının sürtünme ile çizilmesi çok olağanüstü bir durum... siz eğer gorilla glass 4 ü çizebilecek kadar zarar verebilirseniz zaten üstüne yapıştıracağınız her "uyduruk" ve "para tuzağı" malzeme de zarar görür....

    ÖNCELİKLE ÇİZİLME KONUSUNDA GORİLLA GLASS 4 E GÜVENİN..... onu ondan daha iyi hiç bir şey çizilmeye karşı koruyamaz.... AYRICA O TELEFONA DÜNYANIN PARASINI GORİLLA GLASS 4 GİBİ ÜSTÜN ÖZELLİKLERİ İÇİN VERİYORSUNUZ AMA ÜSTÜNÜ IVIR ZIVIR TAKARAK BU ÖZELLİKLERİ KULLANMIYOR PARAYI SOKAĞA ATIYORSUNUZ.... YAPMAYIN BUNU !!!!

    ancak!!!! düştüğünde köşelerden alacağı darbe ile cam çatlayabilir veya kırılabilir... üzerinde film veya temperli cam olsa da çatlar veya kırılır....

    darbeye karşı en güzel güvenlik kaliteli ve güvenilir bir kılıf kullanmak olur... ben sadece kaliteli bir kılıf kullanmanızı öneririm.... ekram cam koruyucusunu geçin bence...

    mesela;

    http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S7-Edge-Kilif-Spigen-Neo-Hybrid,PR-1773.html

     Samsung s7 edge koruyucu cam

    http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S7-Edge-Kilif-Spigen-Slim-Armor,PR-1792.html

     Samsung s7 edge koruyucu cam

    http://www.spigen.com.tr/Galaxy-S7-Edge-Kilif-Spigen-Tough-Armor,PR-1781.html

     Samsung s7 edge koruyucu cam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 20 Ekim 2016; 3:14:07 >




  • Çizilmeyle ilgili bir şey demedim. Sadece 1 kere ekranın üstüne düşse (ki illa bir şekilde düşer ..) tuzla buz olacağı o kadar belli ki .. Bu gösterdiğiniz kılıflar da camın üstüne düşürürsem korumaz yoksa 2 adet silikon kap aldım bunlara benzer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ireneo

    Çizilmeyle ilgili bir şey demedim. Sadece 1 kere ekranın üstüne düşse (ki illa bir şekilde düşer ..) tuzla buz olacağı o kadar belli ki .. Bu gösterdiğiniz kılıflar da camın üstüne düşürürsem korumaz yoksa 2 adet silikon kap aldım bunlara benzer.

    korur....
    kılıfları incelemeden yorum yapıyorsunuz....
  • Dostum ekran açıkta ters düşürürsem korur eyvallah ama ekranın üstüne düşürsem nasıl koruyacak ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ireneo

    Dostum ekran açıkta ters düşürürsem korur eyvallah ama ekranın üstüne düşürsem nasıl koruyacak ?

    ah be kardeşim bir kılıfın özelliklerini inceleyip okusan ya...
    düz zemine yüzüstü düştüğünde kılıf kenarlarında 1.3 veya 1.5 mm emniyet için fazlalık olduğundan cam yüzey zemin ile temas etmiyor... yani koruyor.....
  • Benimde kullandığım 360 derece bir kılıf var önlü arkalı mobilcadde.com'dan almıştım kılıf silikon ama kaç kere düşürmeme rağmen bir sorun olmadı çok şükür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih Özyurt S kullanıcısına yanıt
    Link atabilir misiniz ?
  • Ireneo kullanıcısına yanıt
    bunu kasdediyo galiba arkadaş ben düz s7 de kullanıyorum telefon biraz kalınlaşıyo birazda dokunmatik hissi zayıflıyo

    http://www.mobilcadde.com/eiroo-protection-samsung-galaxy-s7-edge-360-derece-koruma-seffaf-silikon-kilif-62205
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.