Bildirim
Samsung S630 Problem. Yardım ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Şarjlı pil kullanıyorsan ömrünü tamamlamıştır. Benimde aynı makine var ve aynı sorunu yaşadım. Bir yıldan fazla kullanmış olduğum şarjlı piller ömrünü tamamlamış. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ayssu
Arkadaşlar pil full.Ama alet açılmıyor.Power tuşuna basıyorum açılmıyor yardım edebilcke olan birisi varmı acaba ?
il akla gelecek..normal şarjsız pil takıp dene..açılıyorsa senin ful dedigin pildenedir.
yook yine açılmıyorsa...
yetkili servise yol göründü demektir.. -
quote:
Orijinalden alıntı: müdür
quote:
Orijinalden alıntı: Ayssu
Arkadaşlar pil full.Ama alet açılmıyor.Power tuşuna basıyorum açılmıyor yardım edebilcke olan birisi varmı acaba ?
il akla gelecek..normal şarjsız pil takıp dene..açılıyorsa senin ful dedigin pildenedir.
yook yine açılmıyorsa...
yetkili servise yol göründü demektir..
Makinayı açıp pil seçeneklerini yapamayacağı için normal pil ile de açılmayacaktır. Çünki makinenin pil seçimi var. Normal ve Şarjlı olarak...
Büyük ihtimalle mevcut şarjlı pilleri ömrünü tamamlamıştır. 3000'lik bir çift şarjlı pil al ve sorununu çöz...
Kolay gele.
-
Pilleri ters takmisim yaaa kusura bakmayn arkadaslar :D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X