Şimdi Ara

Samsung S6 Edge Ekran kırıldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
16.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba dun s6 edge aldim. Bugun ekrani kirildi dokunmatik calisiyor fakat goruntu yok ne kadara yaparlar bilgisi olan yaptiran var mi?
     Samsung S6 Edge Ekran kırıldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En az bin lira hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aldığın telefonu hemen nasıl kırmayı becerdin merak ediyorum

• Koyde bagdan dustum ya telefon cebimdeydi. Moralim çok bozuldu zaten

• Geçmiş olsun, sıkma canını hocam, benim tahminim çok paraya değiştirirler bunun ekranını, tahmini 800 tl civarı
  • Vay be çok geçmiş olsun içim cız etti birden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarıda 655 tl hocam geçen hafta yaptırdım

• Merhaba hocam aynı sorun bana da oldu ben 1300 yaptırdım
    Yani bayaa pahalıya patliyacak size de satın 1300 koyun yeni bir tel alın derim bu şekilde 1500 üstü eder
    Selamlar

• TEKNOLOJİUZMANI10 kullanıcısına yanıt
    Hocam 700 liraya yaptırdım. Düşme sonucu kameram bide kulaklık girişim bozulmuş. Telefonu o halde yaptırdıktan sonra 1850 tlye sattım. g4 aldım suan onu kullanıyorum
  • Hayyrly olsun karde?im benim kyry?ym yer cam panel o yüzden bu fiyata G4 güzel seçim bu arada
    Selamlar

• İyi satmissiniz bu arada g4 hayirli olsun

• Epey kıran var sanırım forumda. Cihaz ekranı çok mu dayanıksız yada kırılmaya müsait yoksa bu kadar kişi denkmi geldi.
  • Hocam 2 metreden dustu
    Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem

Epey kıran var sanırım forumda. Cihaz ekranı çok mu dayanıksız yada kırılmaya müsait yoksa bu kadar kişi denkmi geldi.

Benimki şöyle ben çok düşürdüm gayet sağlam çizik bile yok. Kardeşim arkadaşının kafasına top atmış çocuğun telefon düşünce kırılmış onu yaptırdım

• Benim ekranda çatlak var sol üst köşeden başlıyor orta sağdan tamamlıyor nasıl kırıldığına dair hiçbir fikrim yok en son hatırladığım arabada güneş vuruyordu ve şarj oluyordu. sonra üstünde saç teli var sandım üfledim gitmedi dokununca anladım içim cız etti. Telefonuda yurt dışından almıştım. Uluslar arası 1 yıl garantiden faydalanabileceğim ankarada nereye götürmeliyim?
  • benim ekranda kırıldı cok hafif bir darbeydi bu kadar dayanıksız olmamalı ya ne kadar param gider ?serviste yaptirirsam

• Panik yok sakin olun ve özel mesaj olarak cep numaranızı yollayın. Aynı şekilde ekranı çatlak , kırık arkadaşlar var ise bana ö.m. olarak cep telefon numarlarını atsınlar stres yapmaya hiç gerek yok
  • Gripin-DH G kullanıcısına yanıt
    hocam bana 0532 471 37 44 nolu telefondan ulaşırmısın s6edge ön cam kırıldı.
  • sezer.er kullanıcısına yanıt
    hocam gecmiş olsun nasıl yaptırdın bende aynı şekilde kırıldı ve nasıl kırıldıgını bile anlamadım cebimde gitti. yardım edersen sevinirim
  • Hocam ben mersinde bi telefoncuda yaptırdım servis 950tl istiyordu şuan ucuzlamistir fiyatı yaptırdıktan sonra kullanırım diyorsan servise ver onlar yapsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.