ya bir aydır yazıoyrum cevap yok sitede aktif olarak bulunan arkadaşlara soruyorum bilmiyorsanız bilmiyorum diyeyinde bende cevabımı alayim ...nasıl patch yukleniyor yada mod şunu bilen biri resimli bi şekilde ayrıntılı olarak anlatabilirmi..
arkadaşlar mail alabilmek istiyorum montem den ama ayarları yapmama rağmen bağlantı başarısız diyor, oysa face falan giriyorum yani net bağlantısında sorun yok, ayarları aşağıdaki linkin ayarlarına göre yaptım, nasıl aşarım bu sorunu...
ya bir aydır yazıoyrum cevap yok sitede aktif olarak bulunan arkadaşlara soruyorum bilmiyorsanız bilmiyorum diyeyinde bende cevabımı alayim ...nasıl patch yukleniyor yada mod şunu bilen biri resimli bi şekilde ayrıntılı olarak anlatabilirmi..
Maksi'ye bakarsan orda bulursun. Patch mod firmware herşey mevcuttur.
quote:
Orijinalden alıntı: Pilavyer
Arkadaşlar şu sıralar çok sık sim modu yok hatası alıyorum,bu soruna çare bulabilen vard mı?
sabahleyin iki kez kendikendine kapanıverdi konuşamadım telefon ile,durduk yere kapandı
Malesef çözümü yok , yazılımsal bir sorun gibi durmuyor, muhtemelen darbe kaynaklı bir sorunsal. Telefonu sadece bir kez düşürdüm ve o günden itibaren " Sim Modu Aktif Değil" gibi bir uyarı veriyor tel kendi kendine kapanıyor vs vs.. Geçici çözüm şu batarya ve sim kartı çıkartıp 1 dk bekleyip takmak bir iki gün idare ediyor canı isterse..
O telefon kötü bu telefon iyi yok şu yok bu gibi şeyleri hiç sevmem ama yıllardır java ve symbian çilesi ile süründüm durdum. Bu sondur bir daha asla java veya symbian almam. Android ve ios tan başka bir şey düşünmeyecem asla yeni telefon için.
Servise verip çözüm alınabilir.
Benim telefon sanırım olmuş yarın kesin bilgi gelecek. 1 hafta deneme yapacak adam sanırım.
arkadaşlar slm hatırlayan bilir benim telpa ile ilgili muhabbeti bugun telefonu bilir kişiye götürmem le ilgili tebligat aldım ve nitekim götürdüm karar kullanıcı hatası olamaz yani ayıplı mal kazandım yani...
quote:
Orijinalden alıntı: ZDA arkadaşlar mail alabilmek istiyorum montem den ama ayarları yapmama rağmen bağlantı başarısız diyor, oysa face falan giriyorum yani net bağlantısında sorun yok, ayarları aşağıdaki linkin ayarlarına göre yaptım, nasıl aşarım bu sorunu...
arkadaslar şu kies e baglanınca telefonunun acılıp kapanma sorununu bılen yokmu
arkadaşlar bütün gece baktım 69 sayfaya Allah razı olsun teknik bilgilerde baya yardımcı olmussunuz keşke birazda resim koysaydınız özellikle gece çekimi gece video çekimi gündüz foto video çekimi bu kadar sayfada 1 tane video var rapidden eklenmiş oda iptal olmuş:) resim desen 5 tane ya var ya yok bugün ankarada teknosa açılışı var ve monte 380tl peşin bence çok iyi bir fiyat almayı düşünüyodum ama yeterli derecede resim video olmadığı için vazgeçtim artık napalım bidahaki açılışa:D
çok iyi fotoğraf çekemem ama2 tane ekleyeyim.. w715den önce 5620 varken çekmiştim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gren -- 18 Aralık 2010; 16:12:41 >
Arkadaşlar telefonuma android mod yüklemeye karar verdim. Biraz araştırdım ve XEJE1 kodlu firmware'i yüklemek gerektiğini öğrendim. Benim sorum, bu XEJE1 kodlu firmware de çalışmayan özellik var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: replastone
Arkadaşlar telefonuma android mod yüklemeye karar verdim. Biraz araştırdım ve XEJE1 kodlu firmware'i yüklemek gerektiğini öğrendim. Benim sorum, bu XEJE1 kodlu firmware de çalışmayan özellik var mı?
kardes bende yapmak istiyorumda yardımcı olan yok
fw yüklemek ve mod yüklemek ile ilgili bilgiler maxcep te var zaten oralara göz atın bence
Arkadaşlar telefona yeni firmware yükledim ama turkcell gprs,mms ayarları gitti. Onları tekrardan nasıl ayarlarım bilen var mı acaba?
Bu telefonda GPS var ama illaki internet mi olması lazım kullanabilmek için. Route 66 gibi navigasyon cihazı programı gibi olan bir program var mı ki?
quote:
Orijinalden alıntı: bahomaho
quote:
samsung s 5620 monte ile ilgili yaşadığım sorunu sizlerle paylaşayım, belki yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkabilir, öncelikle fiyatına göre çok iyi bir telefon, olduğunu söyleyebilirim, ama 10 yaşındaki kızıma aldığım bu telefonun, tanıtımlarından yola çıkarak 'mobil izleyici' özelliğini kullanmaya kalkmamdan dolayı telefona yüklediğimiz TL'ler nerdeyse tamamı buharlaştı, nasıl mı? mobil izleyici için gerekli güvenlik kodlarını değiştirdik, ve devreye girdi, birkaç hafta sonra telefon numarasını vodafone'dan turkcell' e taşımayı tercih ettik, turkcell e geçişte simkart değişiminden dolayı- mobil izleyici- devreye girdi ve anne babaya sürekli ücretli sms yollamaya başladı belirli aralıklarla (2 saatte bir filan) , mobil izleyici güvenlik kodunu bir kenara yazmadığımızdan iptal edemiyoruz, internetten her türlü resetlemeyi denedim yine olmuyor ...(*2767*3855kare)gibi resetleme kombinasyonları hiç biri para etmedi. Servise yollamadan bunu halledecek yöntem mutlaka vardır... önerilerinizi bekliyorum...
hat sahibi tim e gitcek durumu anlatcak olay 5 dakikada çözülcek büyük ihtimal trkcell ile alakalı ora yok derse vodafone a gitceksiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Sert-aç
quote:
Orijinalden alıntı: bahomaho
quote:
Arkadaşlar telefon rehberim tamamen silindi, bu nasıl oluyor, ben sadece akşam ActiveSync nedir diye merak ettim ve onun ayarlarıyla oynadım bir de senkronizasyonu kurcaladım, bu rehber nasıl silinir bir onay olmadan onu anlamıyorum?