Şimdi Ara

Samsung S5263 Star II Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günaydın arkadaşlar geçen hafta teknosa'dan Samsung GT-S5263 telefonunu aldım türkiyeye daha yeni gelmiş bu telefon. Gayet de güzel kullanıyorum ancak dün pc bağlantısı yapmak için data kablosu aldım. Data kablosunu telefona ve pcye düzgün bir şekilde bağladım. Telefon bağlantı kuruldu derken bilgisayarımda hiçbir hareket yok donanım tanıma,bulma hiçbir hareket yok hiç takılmamış gibi ama telefonda bağlantı kuruldu diyor. Acaba çözümü ne olabilir şimdiden teşekkürler.

• Telefon ayarlarında yığın bellek modu vs. bir şey olmalı.
  • Kies yüklediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mebrar -- 10 Nisan 2011; 11:01:55 >
  • kies yüklü zaten kabloyu bağladığımda kies otomatik olarak açılıyor ve bağlanıyor ama pc'de hiçbir hareket olmuyor. yığın belleğide kullanmaya çalıştım yine bilgisayarda hiçbir hareket olmadı sanki hiçbirşey takmamışım gibi oluyor.
  • arkadaşlar wi-fi ayarları henüz hazır değil ama 5233 ayarlarıyla bağlanabiliyoruz.youtube de videolar açılmıyordu ama 5263 de videolar açılıyor.5233 vifi ye göre çok seri.ama şu ekran arkasına resim attığımızda resimler büyük çıkıyor bu sorunu nasıl halledebilirim.bilgisi olan varmı acaba..
  • samsung pc sdutyo yükledinmi. yükle yine görmüyosa. ayvayı yemiş telefon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.