Şimdi Ara

--samsung S5233W--yepyeni--star'ın wifi'lisi-- (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.300
Cevap
3
Favori
280.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefonun bir özelliği olan "Müzik Bul" özelliğini çalıştırdım.Müziğin ismini,kimin söylediğini bilmiyorsanız bu özellik sayesinde gerekli bilgileri öğrenebiliyorsunuz.Yapmanız gereken çalan müziği kaydedip bilgiyi göndermek.O size albümünü,kimin söylediğini,şarkının adını bulup size bilgilendiriyor.2-3 şarkı denedim.Hepsini doğru şekilde buldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pis@gor


    quote:

    Orijinalden alıntı: psiko53

    Arkadaşlar Youtube veya diğer Videoları izlemek için Bi çözüm var mı?


    Ben de geçen perşembe hepsiburada.com dan aldım, hala bekliyorum. Bugün gelecek inşallah... Kar engelledi gelişini...



    Bu arada forumu baştan sona okudum, youtube için bolt browser'ı öneriyorlardı, onu denediniz mi?

    yok hocam denemedim en yakın zamanda denerim sonucu paylaşırım.
  • Usta bu menuden menuye atlama sorununu çözebildin mi ?
  • Bolt Browser'ı yükledim.Youtube'dan video izleniyor ama yakınlaştırmayı bulamadım programda onu da bulabilirsem cok kral olcak
    bu arada ekran baya büyük dizi attım altyazısıyla gayet rahat izleniyor
  • kardeşim bişey diyecem bolt ne oluyor ? yanı internetten mi indirdinz yoksa telefonda varmı.Bu sımge sorununu bende yaşıyorum ve çözmek ıstıyorum.
  • ya arkadaşlar ben bu telefondan hiç memnun değilim yaw.. wifi için aldık telefonu, çeşit çeşit yerlerde farklı farklı ağlardan bağlandım wireless' lere fakat çok yavaş ya, hiç tatmin edici değil.. takılıyo bir de internetteyken, ekran falan donuyo.. bolt falan, internetten indirilen herhangi bir eklenti indirmedim ben, kendi orjinal browser' ıyla takılıyorum, o mudur neden?..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerem2699

    kardeşim bişey diyecem bolt ne oluyor ? yanı internetten mi indirdinz yoksa telefonda varmı.Bu sımge sorununu bende yaşıyorum ve çözmek ıstıyorum.

    Bolt Telefonlar için bir browser yani expolorer tarzı.Tarayıcıdan girdiğimizde videoları izlemede sorun yaşıyoruz hatta izlemiyoruz internette bolt browser diye aratırsanız cıkıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aallppeerr

    ya arkadaşlar ben bu telefondan hiç memnun değilim yaw.. wifi için aldık telefonu, çeşit çeşit yerlerde farklı farklı ağlardan bağlandım wireless' lere fakat çok yavaş ya, hiç tatmin edici değil.. takılıyo bir de internetteyken, ekran falan donuyo.. bolt falan, internetten indirilen herhangi bir eklenti indirmedim ben, kendi orjinal browser' ıyla takılıyorum, o mudur neden?..

    Olabilir evet.Opera mini 5 gayet iyi.Ya da telefonunda fazla java varsa o da ağırlığa sebep olabilir.Benim İnternet gayet hızlı çalışıyor.
  • ARakdaşlar ekrandaki müzik çaları kapatamıyorum kaldı öyle ekranda :S
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anatomie

    ARakdaşlar ekrandaki müzik çaları kapatamıyorum kaldı öyle ekranda :S


    tutup yandaki barın üüzerine sürükleyebilirsin...
  • Hava durumu açılmıyor..Network bağlantı hatası diyor.
  • Arkadaşlar bold browser ve msn kullananlar varsa linkleri paylaşırmısnız özellikle bold browseri direk link verirseniz diğerlerinde verilen linklerde bir sürü şey vardı bulamadım.
  • Arkadaşlar hava durumunu açtım fakat İstanbul hava durumunu gösteriyor..İzmir in hava durumunu göstermek istiyorum ne yapmalıyım..Lütfen yardım beyler şimdiden teşekkürler
  • üzerine tıkla biraz daha gelişmiş görünüme geçecektir.Sol altta dişli gibi bir simge ona tıkla.Location yazan yere tıkla şehrinin ismini yaz.İzmiri bulup ayarını ona göre yapacaktır.




    Gmail kullananlar için gmail ürettiği java programı var.Aşağıda ki linke telefonunuzla girdiğinizde indirip kurabilirsiniz.Birden çok gmail hesabı ekleyebiliyorsunuz.ve önemlisi çok hızlı,tam ekran...

    http://gmail.com/app
  • merhaba geçen hafta bu telefondan aldım. alırken 4gb hafıza kartıda almak istedim ama satıcı 4gb ın telefonu yavaşlatacağını söyledi.
    bu doğrumudur? deneyen oldu mu?
  • arkadaşlar merhaba bende samsung star wfi var herhangı bi internet sayfasında iken msj geldıgı anda sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum sımgeyı kucultme gıbı durumumuz varmı. neten baktım bolt browsher yazmıslar ama telefona ındıremıyorum onunda bı yolu varmı ???
  • opera mini kullan,çıkman gerektiğinde çağrıyı sonlandırdığın tuşa basınca üç seçenek çıkıyor,sen küçült dyorsun,işn bitince opera mini simgesine geliyorsun üstünde üçgen play işareti oluyor zaten,basınca kaldığın yerden devam ediyorsun.
  • Kardeş onu nasıl indirecez ? ve nasıl kuracaz ? biraz detaylı bılgı verebılırmısın.Sımdıden çk saol kardeş.
  • quote:

    asıl amacın müzik dinlemekse tercih edilecek bi telefon değil. ses seviyesi de kalitesi de düşük dışarıdaki sesleri rahatlıkla duyuyorsun.. ama idare etsin diyorsan işini görür :)

    ses seviyesi o kadar çok mu az kulaklıkla??tel sahipleri size sesleniyorum duyun sesimi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan.ali

    quote:

    asıl amacın müzik dinlemekse tercih edilecek bi telefon değil. ses seviyesi de kalitesi de düşük dışarıdaki sesleri rahatlıkla duyuyorsun.. ama idare etsin diyorsan işini görür :)

    ses seviyesi o kadar çok mu az kulaklıkla??tel sahipleri size sesleniyorum duyun sesimi

    tabiki xpress musicler kadar iyi ses kalitesi yok ama yine de yeterli bence.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.