daha makınayı yeni aldım ve macre çekimin naıl yapıldını bilemiyorum bu makınayı kullanan varsa açıklıyabilirmi?
kitapçıkta yazıyor..
kitapçıında makro çekim diye bişey okumadım biliyosanız nasıl yapıldını açıklarsanız çok yardımcı olucaksınız
Navigasyon tuşunun üstünde ''lale'' simgesi bulunur. O tuşa bastığımızda kamera otomatik olarak macro çekim moduna geçiyor.
arkadaşım dedin gibi yaptım macro çekim olmuşmu
Fotoğraf biraz bulanık görünüyor. Kamerayı nesneye 10 cm'dan fazla yaklaştırmayın ve nesneyi iyi odaklayın. (Çerçeve yeşil olmazsa tekrar fotoğraf çekmeyi deneyin)
biraz ışık olsa daha güzel olurmuş. Nerden aldın bu arada? Ve ne kadara?
MAKINAYI TEKNOLOJİX DEN ALDIM PEŞİN 250 YTL HEDİYESİ FALAN YOK
Sanyo Xacti E6 almış olsaydın 1 cm'e kadar yaklaştırabilirdin
macro çekim yaparken deklanşöre yarım bas ve makine nesneye odaklansın. sonra deklanşöre bas ve çek.
sceneden yakın cekim modunu secmen yeterli tek dikkat etmen gerek zoom yaparak odaklanmaya calışma yakınlaş.. [simage]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/314499/D386FA359ABB430B9AB2A5AAA9E54E7A.jpg
çok fazla yakınlaşma o zaman bu tip sorunlar olur arkadaşın dediği gibi 10 cm den falan çek (tabi makinaya göre değişir bu özellik.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme