Şimdi Ara

Samsung S500 cüler buraya. Örnek Fotolar ve Videolar (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.508
Cevap
0
Favori
169.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu bir gerceklik sen gercek degilsin mrkutlu
    burası benim şehrim siz bulun
    işte bu köy benim hayatım anlayamazsınız...

     Samsung S500 cüler buraya. Örnek Fotolar ve Videolar
  •  Samsung S500 cüler buraya. Örnek Fotolar ve Videolar
  • Bu topice ne olmuş yahu kimse foto. eklemiyor ahh ahh nerde o eski günler
  • FORUMUN ESKİ TADI KALMADI YAW HERKES MENFAAT İÇİN GİRİYOR KİMSE DOĞRU DÜZGÜN NE FOTO EKLİYOR NEDE BİLGİ PAYLAŞIYOR ARTIK OĞUZ VE BENDE FAZLA İLGİ GÖSTERMİYECEĞİZ FOTODA EKLEMEYECEĞİZ ZATEN BİZDEN BAŞKA FOTO KOYANDA YOK SADECE ARADA SIRADA YARIŞMALARA KATILIRIZ O KADAR
  • Sevgili arkadaşlar !!!

    Şu sorumu yanıtlarsanız çok makbule geçecek.

    Makina PROG bölümünde (Flash seçeneklerinde) ;

    1-) A harfli Yıldırım
    2-) S harfli Yıldırım
    3-) Harfsiz Yıldırım
    4-) Automatic
    5-) Kapalı

    seçenekleri var. Bunlardan A ve S harfli olanların fonksiyonları nedir acaba.

    Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar selam;

    bugün ankara ankamall teknosa'dan 1 adet samsung s500, 1 adet kingston 1gb sd kart, 1 adet hama pil şarj aleti ve 2 adet 2500mah şarjlı pili 284 ytl'ye aldım (kılıf makinenin içinden çıktığı için ilave kılıf vermediler).

    ilk gözlemim açık hava fotoları çok güzel. ancak ev içinde flashlı mod'da (kırmızı göz engelleme) çektiğim fotolar makinenin lcd ekranında aydınlık, çok güzel görünürken bilgisayara attığımda baya bi karanlık görünüyor. çekim modu otomatik, odak "çoklu" olarak ayarlı durumdaydı. bu türde bir sorunu nasıl aşacağım.

    ışık ile aydınlatılan odada çektiğim fotolarda odak mesafesinde insan yada nesne varsa arka plan çok karanlık çıkıyor hatta neredeyse görünmüyor. eğer oda tamamen karanlık ve içerde kimse yoksa ve genel bir kare çekmek istersem flash oldukça iyi aydınlatıyor. her yer sanki spot ile aydınlatılmış kadar net çıkıyor.

    konuyu bilgi ve ilgilerinize sunarım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 21 Ocak 2007; 18:07:34 >




  • arkadaşlar nette baya bir araştırmadan sonra, özelliklede bu forum sayfalarında sizlerin görüşlerine ve çekilen fotolara inanarak kız arakadaşıma doğum gününde S 500 aldım. dolayısıyla doğum günü partisinde makinayı hemen deneme şansımız oldu. yalnız makinayı içinden çıkan duracell pilleriyle denedik. 10 - 15 tane resim çektikten sonra makina güç kesti ve OBJEKTİF AÇIK KALDI ama pil bitmedi pilleri çıkarıp yeniden taktık bu sefer bida çalıştı sonra bi 10 tane falan daha resim çektik hatta 2 tanede vidyo çektik daha sonra yine güç kesti ve YİNE OBJEKTİF AÇIK KALDI. sonra yine pilleri çıkarıp taktıktan sonra bi kaç tane daha resim çektik ve bu sefer pil bitti sinyali verip kendisi objektifini kapattı. hemen ertesi gün teknosa ya gittim ve durumu anlattım görevliler şarjlı pil kullanmadığım için bu durumun oluştuğunu ve makinada bir arıza olmayacağını birde şarjlı pille denemem gerektiğini sölediler. bu anlattıklarım dün oldu tabi ve benim daha jarjlı pil alma ve deneme şansım olmadı. mutlaka bu makinayı alanlar ilk olarak duracell pillerle denemiştir. acaba başınıza böyle bir sorun geldimi yani ilk denemenizde böyle bi sorunla karşılaştınız mı. liütfen bilgilerinizi benimle paylaşın kız arkadaşıma çok mahçup oldum. lütfennnnnnn.




  • 3-4 gun once bende teknosadan s800 aldım hemen hemen aynısı benim de başıma geldi.içinden çıkan panasonic pilleri 1saat bile kullanamadan bittişarjlı pilleri doldurduktan sonra dun 150ye yakın resim ve birsuru video seskaydı yapmama rağmen şarj durumu hala 2.seviyede
  • iLk aLdıgımda cekmiştim bu resmi.

     Samsung S500 cüler buraya. Örnek Fotolar ve Videolar
  • msnde küfür var. silseydin keşke orasını. ayrıca resimleri küçültüp koyarsan net görünür.
  • bende bugün samsung s500 sahibi oldum.Makina gayet iyi
  • arkadaşlar nette baya bir araştırmadan sonra, özelliklede bu forum sayfalarında sizlerin görüşlerine ve çekilen fotolara inanarak kız arakadaşıma doğum gününde S 500 aldım. dolayısıyla doğum günü partisinde makinayı hemen deneme şansımız oldu. yalnız makinayı içinden çıkan duracell pilleriyle denedik. 10 - 15 tane resim çektikten sonra makina güç kesti ve OBJEKTİF AÇIK KALDI ama pil bitmedi pilleri çıkarıp yeniden taktık bu sefer bida çalıştı sonra bi 10 tane falan daha resim çektik hatta 2 tanede vidyo çektik daha sonra yine güç kesti ve YİNE OBJEKTİF AÇIK KALDI. sonra yine pilleri çıkarıp taktıktan sonra bi kaç tane daha resim çektik ve bu sefer pil bitti sinyali verip kendisi objektifini kapattı. hemen ertesi gün teknosa ya gittim ve durumu anlattım görevliler şarjlı pil kullanmadığım için bu durumun oluştuğunu ve makinada bir arıza olmayacağını birde şarjlı pille denemem gerektiğini sölediler. bu anlattıklarım dün oldu tabi ve benim daha jarjlı pil alma ve deneme şansım olmadı. mutlaka bu makinayı alanlar ilk olarak duracell pillerle denemiştir. acaba başınıza böyle bir sorun geldimi yani ilk denemenizde böyle bi sorunla karşılaştınız mı. liütfen bilgilerinizi benimle paylaşın kız arkadaşıma çok mahçup oldum. lütfennnnnnn. BU MESAJI YUKARIDADA YAZMIŞTIM AMA Bİ ALGILAMA HATASI OLMUŞ SANIRIM YORUMLARDAN ANLADIĞIM KADARIYLA . BENİM SORUNUM PİLLERİN ÇABUK TÜKENMESİ DEĞİL PİLLERİN TÜKENMEDEN MAKİNANIN ELEKTRİK KESMESİ VE OBJEKTİFİN AÇIK KALMASI. DAHA ÖNCE BÖLE Bİ OLAYLA KARŞILAŞAN OLDUMU ACABA MAKİNA ARIZALIMIDIR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.




  • benim de başıma geldi. aldıktan 15 gün sonra kullandığım pillerde 2700'lük gp . değiştirdim yine olmadı. tam geri götürdüm teknosaya o sırada düzeldi. sonra yine tekrarladı. bu sefer teknosaya verdim servise sağolsunlar 45 günü geçti makineyi anca değiştirdiler, kavga gürültü şikayet derken şimdi sorunsuz kullanıyorum yeni makineyi
  • quote:

    Orjinalden alıntı: thomas

    arkadaşlar selam;

    bugün ankara ankamall teknosa'dan 1 adet samsung s500, 1 adet kingston 1gb sd kart, 1 adet hama pil şarj aleti ve 2 adet 2500mah şarjlı pili 284 ytl'ye aldım (kılıf makinenin içinden çıktığı için ilave kılıf vermediler).

    ilk gözlemim açık hava fotoları çok güzel. ancak ev içinde flashlı mod'da (kırmızı göz engelleme) çektiğim fotolar makinenin lcd ekranında aydınlık, çok güzel görünürken bilgisayara attığımda baya bi karanlık görünüyor. çekim modu otomatik, odak "çoklu" olarak ayarlı durumdaydı. bu türde bir sorunu nasıl aşacağım.

    ışık ile aydınlatılan odada çektiğim fotolarda odak mesafesinde insan yada nesne varsa arka plan çok karanlık çıkıyor hatta neredeyse görünmüyor. eğer oda tamamen karanlık ve içerde kimse yoksa ve genel bir kare çekmek istersem flash oldukça iyi aydınlatıyor. her yer sanki spot ile aydınlatılmış kadar net çıkıyor.

    konuyu bilgi ve ilgilerinize sunarım...


    iyi geceler;

    dün, yeni aldığım s500 için yukarıdaki mesajı yazmıştım. bugün makine ile biraz daha ilgilenme, forumu biraz daha detaylı okuma şansım oldu. edindiim bilgiler sonucunda şiketçi olduğum karanlık çekim olayının tamammen benim pc monitörümden kaynaklı olduğunu gördüm. kullandığım monitör hyundai delux scan s770 (1999 model). monitör biraz eski olduğu için resimler baya bi karanlık çıkıyor, arka plandaki detayları göremiyordum. sorunu photo shop eklentisi olan adobe gamma yükleyerek çözdüm. adobe gamma ile "gama ışığı" biraz açınca çektiğim bir fotoğraf karesindeki daha önce göremediğim tüm detayları görür oldum. sanırım lcd monitör alma zamanım gelmiş :-))






    quote:

    Orjinalden alıntı: emre52

    arkadaşlar nette baya bir araştırmadan sonra, özelliklede bu forum sayfalarında sizlerin görüşlerine ve çekilen fotolara inanarak kız arakadaşıma doğum gününde S 500 aldım. dolayısıyla doğum günü partisinde makinayı hemen deneme şansımız oldu. yalnız makinayı içinden çıkan duracell pilleriyle denedik. 10 - 15 tane resim çektikten sonra makina güç kesti ve OBJEKTİF AÇIK KALDI ama pil bitmedi pilleri çıkarıp yeniden taktık bu sefer bida çalıştı sonra bi 10 tane falan daha resim çektik hatta 2 tanede vidyo çektik daha sonra yine güç kesti ve YİNE OBJEKTİF AÇIK KALDI. sonra yine pilleri çıkarıp taktıktan sonra bi kaç tane daha resim çektik ve bu sefer pil bitti sinyali verip kendisi objektifini kapattı. hemen ertesi gün teknosa ya gittim ve durumu anlattım görevliler şarjlı pil kullanmadığım için bu durumun oluştuğunu ve makinada bir arıza olmayacağını birde şarjlı pille denemem gerektiğini sölediler. bu anlattıklarım dün oldu tabi ve benim daha jarjlı pil alma ve deneme şansım olmadı. mutlaka bu makinayı alanlar ilk olarak duracell pillerle denemiştir. acaba başınıza böyle bir sorun geldimi yani ilk denemenizde böyle bi sorunla karşılaştınız mı. liütfen bilgilerinizi benimle paylaşın kız arkadaşıma çok mahçup oldum. lütfennnnnnn. BU MESAJI YUKARIDADA YAZMIŞTIM AMA Bİ ALGILAMA HATASI OLMUŞ SANIRIM YORUMLARDAN ANLADIĞIM KADARIYLA . BENİM SORUNUM PİLLERİN ÇABUK TÜKENMESİ DEĞİL PİLLERİN TÜKENMEDEN MAKİNANIN ELEKTRİK KESMESİ VE OBJEKTİFİN AÇIK KALMASI. DAHA ÖNCE BÖLE Bİ OLAYLA KARŞILAŞAN OLDUMU ACABA MAKİNA ARIZALIMIDIR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN.


    quote:

    Orjinalden alıntı: comrade_tefo

    benim de başıma geldi. aldıktan 15 gün sonra kullandığım pillerde 2700'lük gp . değiştirdim yine olmadı. tam geri götürdüm teknosaya o sırada düzeldi. sonra yine tekrarladı. bu sefer teknosaya verdim servise sağolsunlar 45 günü geçti makineyi anca değiştirdiler, kavga gürültü şikayet derken şimdi sorunsuz kullanıyorum yeni makineyi




    makiye kullandıkça sayenizde iyi bir seçim yaptığımı anladım. ancak bu gece @emre52 ve @comrade_tefo isimli arkadaşımızın yazdığı güç kesme vakkasını benimde yaşadığımı hatırladım. s500 kutusu içinden çıkan panasonic piller ile 20-25 foto çektikten sonra pil azaldı, bir süre sonra objektifi içeri çekmeden (bazen çekiyor bazen çekmiyor) makinenin kapandığını gördüm.

    teknosa'nın hediyesi olan 2500 mah hama marka şarjlı piller ile bugün gün boyu çekim yaptım henüz bitmediler. bu piller ile de objektifi kapatmadan kapanma sorunu yaşayacak mıyım henüz bilmiyorum. bu makinede böyle bir durum yaşamış olmamız arızalı bir makine kullandığımız anlamına mı geliyor yoksa herkes buna benzer sorunlar yaşıyor mu? ben makineyi alalı henüz 2 gün oldu. eğer böyle bir sorun varsa hemen yenisi ile değiştirmek isterim.

    cevaplarınız için teşekkür ederim.

    iyi geceler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 23 Ocak 2007; 1:22:49 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: thomas

    iyi geceler;

    dün yeni aldığım s500 için aşağıdaki mesajı yazmıştım. bugün makine ile biraz daha ilgilenme, forumu biraz daha detaylı okuma şansım oldu. edindiim bilgiler sonucunda şiketçi olduğum karanlık çekim olayının tamammen benim pc monitörümden kaynaklı olduğunu gördüm. kullandığım monitör hyundai delux scan s770 (1999 model). monitör biraz eski olduğu için resimler baya bi karanlık çıkıyor, arka plandaki detayları göremiyordum. sorunu photo shop eklentisi olan adobe gamma yükleyerek çözdüm. adobe gamma ile "gama ışığı" biraz açınca çektiğim bir fotoğraf karesindeki daha önce göremediğim tüm detayları görür oldum. sanırım lcd monitör alma zamanım gelmiş :-))






    karanlık fotoğraf örneği (meğer karanlık değilmiş) :
    çocuğun arka tarafında elinde samsung broşürü olan kişi "adobe gamma" kurmadan önce bilgisayarımda görünmüyordu. kurduktan sonra baktım ki arkada birisi daha var. (özellikle bu foto hakkında LCD monitör kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim. ben adobe gamma kurmadan önce çocuğun arkasındaki adamı göremiyordum. oysa ki dijital kameranın lcd monitöründe adam görünüyordu)

     Samsung S500 cüler buraya. Örnek Fotolar ve Videolar
    [/link]



    gece çekimi örneği (trafikte dururken ve arabanın içinden) : bu fotoğrafta ki otobüsün nasıl çıktığına hala aklım ermiyor. bu fotoğrafa da sanatsal yorum yaparsanız sevinirim.

     Samsung S500 cüler buraya. Örnek Fotolar ve Videolar
    [/link]



    gece çekimi örneği 2(dururken, arabanın içinden) :

     Samsung S500 cüler buraya. Örnek Fotolar ve Videolar
    [/link]



    gece çekimi örneği 3 (açık hava, tripod kullandım) :

     Samsung S500 cüler buraya. Örnek Fotolar ve Videolar
    [/link]



    makro çekim örneği (aldıktan 1 saat sonra, oldukça amatör) :

     Samsung S500 cüler buraya. Örnek Fotolar ve Videolar
    [/link]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 25 Ocak 2007; 20:04:35 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Slowcu

    Sevgili arkadaşlar !!!

    Şu sorumu yanıtlarsanız çok makbule geçecek.

    Makina PROG bölümünde (Flash seçeneklerinde) ;

    1-) A harfli Yıldırım
    2-) S harfli Yıldırım
    3-) Harfsiz Yıldırım
    4-) Automatic
    5-) Kapalı

    seçenekleri var. Bunlardan A ve S harfli olanların fonksiyonları nedir acaba.

    Şimdiden teşekkürler.





    selam;

    1-) A harfli Yıldırım :
    otomatik flash modu. flash çamacak mı çakmayacakmı makinen ortam ışığına göre kendisi karar veriyor.

    2-) S harfli Yıldırım :
    kısa flash modu. flash bir sefer kısa süre çakıyor. bu modda fotoğraf çektiğinde kırmızı göz olma olasılığı çok yüksek.

    3-) Harfsiz Yıldırım:
    flash 2 sefer çakıyor. ilki kısa ve ani ikincisi daha uzun. bu modda kırmızı göz olma olasılığın daha zayıf

    4-) Automatic :
    bu hangi mod bilemiyorum. (sanırım 1. maddede kine giriyor)

    5-) Kapalı :
    flash çakmayacak

    ilave 6-) basık bir "O" harfi olan:
    kırmızı göz engelleme flası. flash iki kere çakıyor. ilkinde göz kapakların büyüdüğü için 2. çakan flashta gözünün kırmızı çıkması olasığı hayli zayıflıyor. 3.maddedekinden farkı flashın ilk çaktığı zamandaki çakım hızı.

    iyi geceler....


    not:
    2 üst topikte benim kullandığım fotoğraf makinesinde pil bitimine yakın objektifi içine çekmeden güç kestiği ve kapandığına dair bir sorun belirtmiştim. bu sorunu benden önce 2 arkadaş daha belirtmiş. sizde de bu yada buna benzer sorun oldu mu?

    konu makinemizin arızalı olması olasığından dolayı önemli olup acil cevaplarınızı bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 23 Ocak 2007; 1:18:37 >




  • thomas kardeş teşekkürler...
  • thomas kardeşim 2500 lük pillerden aldığın performansı bildirir misin bizim hala şarjlı pil alma imkanımız olmadı.

    AYRICA BU TEKNOSA DAN ÇEKTİĞİMİ HİÇ BİŞEYDEN ÇEKMEDİM AMA HALA SALAK GİBİ GİDER ALIŞVERİŞ YAPARIM BU SON OLDU AMA KESİN KARARIM. LAPTOP ALDIM EKRANI ÇİZİK VERDİLER FORMATLAR FALAN ATILDI EVE GİDERKEN GÖRDÜK DEĞİŞTİRDİK. MP3 PLAYER ALDIM ERTESİ GÜN BOZUK ÇIKTI 3 AY SONRA KAVGA DÖVÜŞ DEĞİŞTİREBİLDİM TEKNOSAYA GİDİŞ GELİŞ PARASI MP3 ÜN FİYATINI AŞTI. ARKADAŞIM TELEFON ALDI AÇTIĞIMIZDA EKRAN KAYIKTI TELEFONU DEĞİŞTİRMEDİLER SERVİS YAPACAK RAPORU VERDİLER DAHA TELEFONUN ÜZERİNDEKİ JELATİN CIKMAMIŞTI. MAHKEMELİK OLDUK ÜSTİNE ÜSTLÜK MAHKEMEYİ KAYBETTİK BÜTÜN BİLİR KİŞİLER FALAN TEKNOSA NIN ADAMI VALLA HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM BENİM SON ALIŞ VERİŞİMDİ BU. İLLALLAH. SAKIP AĞA YAŞASAYDI BÖLE YAPMAZLARDI ADAMIN KEMİKLERİ SIZLIYODUR




  • not:
    2 üst topikte benim kullandığım fotoğraf makinesinde pil bitimine yakın objektifi içine çekmeden güç kestiği ve kapandığına dair bir sorun belirtmiştim. bu sorunu benden önce 2 arkadaş daha belirtmiş. sizde de bu yada buna benzer sorun oldu mu?

    konu makinemizin arızalı olması olasığından dolayı önemli olup acil cevaplarınızı bekliyoruz.



    THOMAS KARDEŞİMİN SÖLEGİĞİ BİBİ BENDE ACİL YORUMLARINIZI BEKLİYORUM HALA NET VE TATMİN EDİCİ BİR YORUM GELMEDİ. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emre52

    thomas kardeşim 2500 lük pillerden aldığın performansı bildirir misin bizim hala şarjlı pil alma imkanımız olmadı.



    @emre52 günaydın;

    piller hama 2500mah (teknosa hediyesi). ben bu pilleri varta'nın şarj aleti ile şarj ettim (teknosa hediyesi hama yiğende kaldığı için). ortalama şarj süresi 12 saat kadardı (ilk şarj. başka şarj etmedim.) şöyle böyle sildiklerim hariç 145 adet foto çekmişim. tabi makinenin izleme modunda açık kalması da cabası. pillerin son durumu hala 1,5 - 2 çubukta (bazen 1 bazen 2 gösteriyor).

    pil ömrü konusunda şüphem kalmadı. yarı yolda bırakacak bir makine değil. ancak seninde yaşamış olduğun, benimde yaşadığım pil azaldığı zaman güç kesme işlemi sırasında objektifin açık kalması (şarjlı piller henüz bitmediği için bu pillerde de bu sorunu yaşayacak mıyım bilmiyorum? ben bu sorunu makinenin içinden hediye olarak çıkan panasonic marka şarj edilemeyen pillerde yaşadım.)

    kolay gelsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 23 Ocak 2007; 9:01:35 >




  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.