Şimdi Ara

Samsung s4 ü beğenmeyenler... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b.yıldız.

    Çok fazla fark var. Öncelikle ekran çözünürlüğü farkı var. Bence Samsung Galaxy SIV . İsteyenler buradan baksın Samsung Galaxy SIV vs İphone 5

    bravo 2012 modelle 2013 model telefonu karşılaştırmışlar neden her çıkan telefon iphone ile karşılaştırılıyor hiç düşündünüz mü hemde bir önceki modeli ile




  • bence gayet iyi s3'ten ayıran kısmı yan tarafları gayet hoş ve tatmin edici özelliklere lafım bile yok nesini beğenmiyorsunuz hakkaten iphone 5 xperia z htc one alsın beğenmeyenler madem
  • Begenmeyenlere bakma sen onlar da s4e muhtac olxak merak etme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    İyi de S3'ü beğenmedikki s4'ü beğenelim. S3 gibi rezil şeye 3-4 ay ancak dayanabildim. Şuan hala taksidini ödüyorum. Allah samsungun bin belasını versin. Kesinlikle önümüzdeki bikaç yıl samsung marka bişey almam. Klimam ve çamaşır makinem de samsung malesef. Sırf güncellemesi ve ilerde çok alan olacağı için rom bulması sıkıntı olmaz diye almıştım ama rehbere bile girerken ayılıp bayılan bir telefonu kaç sefer kırmamak için kendimi zor tuttum.

    yukarda verdiğim videoda S4'tede menu geçişlerinde takılmalar göze çarpıyor. ilginç..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mawice

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ecthelion9

    Bu telefon rezalet gençler.


    ne zaman nerde kullandın anlat bize tecrubelerinizi bizde bilelim arkadaşım ? gençler dediğine göre yaşında gayet yerinde tecruben fazladır. Samsung sana özel mi yolladı telefonu iki üç incelemeni koyda bilelim görelim bizde.. Ama kabahat sizde değil kabahat sizi foruma alanda..

    İlk olarak mesajımı mobilden yolladığım için detaya girmekle uğraşmadım hiç bir zamanda uğraşmam.Yoldayken gördüm lansmanı inceledim elimden geldiği kadar ve özellikle dizaynı konusunda hiç ama hiç beğenmediğim için rezalet diye yorum yaptım.Aynı şekilde yoldayken bir iki başlığa daha kısaca buna benzer bir cümle yazdım.Akıllı telefon konusunda ise bu konuda sana temin ederim ki rahat ol elimden 4 farklı marka 3 farklı işletim sistemi geçti.Bu konuda harika olduğumu söyleyemem ama kesinlikle akıllı telefonlar konusunda ileri derece fikir sahibiyim ve tecrübemin yeteri kadar da var olduğunu düşünüyorum.
    İkinci olarak "gençler" kelimesini samimi bir dille yazmak istediğim için kullandım her gençler yazana böyle takılacaksan "ki buna takmış olman benim zerre kadar umurumda bile değil" daha çok sorun yaşayacaksın demektir.
    Üçüncü olarak "benim gibileri" forumda istemiyorsan sağ taraftaki şikayet butonunu kullan.Zira ben henüz kişiliğini oturtamayıp saçma nedenlerle bana bu şekilde cevap verenlere öyle yapıyorum.Son bir tavsiye kimseyi bilip bilmeden tanımadan yargılamaya kalkışmaman senin hep yararına olacaktır.İyi Forumlar.




  •  Samsung s4 ü beğenmeyenler...
  • Note 2 ve lumia 920 arasında kalmış biri olarak;

    olmamış bu, samsung yapamamış bunu :)

    samsung habire aynı yemeği ısıtıp önümüze getiriyor bizde bu yemeği habire yiyoruz arkadaşlar :) şu kalemi olmasa note 2 den vazgeçip sabah lumia 920 alcamda,,, ah işte kalem yok mu?!?
  • Ben beğendim, s3 göre daha iyi bir telefon.
    Devrimsel bir yanı yok, olsun. Rakiplerde devrim yapmıyor.
    Alır mıyım, almam. Telefona o kadar para vermek bana mantıklı gelmiyor.
    İsteyen alır, isteyen almaz. Alana niye aldın da denmez.
    Çok dayanıklı olsun diyenler sony xperia z alabilir.
    Diğerleri Htc one veya s4 alabilir.
    Iphone isteyen zaten iphone alır, android tercih etmez.
    Bence alınabilir bir telefon öyle rezalet bir yanı yok.
    Rezalet diyenlere birisi çıkarıp bedava verse, acaba bu telefon rezil diye çöpe mi atar?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy s2 kullanıcısı olarak konuşuyorum.Şu yuvarlak hatlardan bir türlü çıkamadılar.Şu anda dış tasarım berbat özellikle arka tarafı basit telefonlar gibi duruyor.Halbuki galaxy s2 daha keskin hatlara sahipti.S2 tasarımını bazı şeyleri ekleyerek (mesela arka tarafını tam düzleyerek) devam ettirselerdi hiçbir sorun çıkmayacaktı.
    S4 ü bekledik o da hüsranla sonuçlandı.Donanımsal çok iyi ama dış tasarım benim için sınıfta kaldı yine.Sony xperia z yada htc one'a bakmak lazım artık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reco_83

    Galaxy s2 kullanıcısı olarak konuşuyorum.Şu yuvarlak hatlardan bir türlü çıkamadılar.Şu anda dış tasarım berbat özellikle arka tarafı basit telefonlar gibi duruyor.Halbuki galaxy s2 daha keskin hatlara sahipti.S2 tasarımını bazı şeyleri ekleyerek (mesela arka tarafını tam düzleyerek) devam ettirselerdi hiçbir sorun çıkmayacaktı.
    S4 ü bekledik o da hüsranla sonuçlandı.Donanımsal çok iyi ama dış tasarım benim için sınıfta kaldı yine.Sony xperia z yada htc one'a bakmak lazım artık.

    Bence telefonu ele almadan karar vermemek lazım.En azından galaxy s2ye bir dönüş var.
    Birde bu keskinlik olayı bence tartışılır çünkü telefonu elinize aldığınızdaki bu galaxys4 gibi büyük bir telefon ise ergonomi açısından keskin dönüşler sıkıntı yaratıyor, köşelerdeki azda olsa yuvarlak hatlar telefonu daha rahat tutmamızı ve en azında basit işlemleri tek elle yapmamızı olanak sağlıyor.

     Samsung s4 ü beğenmeyenler...




  • s4 ü savunan insanlar da varken aramızda iPhone için olan savunmalar mantıklı gelmeye başladı.

    Ciddi düşünüldüğünde senin benim neredeyse hiç kullanmayacağımız bir iki yazılımsal özellik eklendi ekran büyüdü işlemci v.s. arttı.

    Cihaz için rezil denilmesi o kadar para veripte başka cihazlar alabilecekken bunu almak rezillik denmek isteniyo. Yani bedava 3100 verseler onu bile çöpe atmam şahsen.

    Kısaca cihaz zaten plastik malzeme olduğu ve çabuk çizilip kirlendiği için eleştiri alıyordu, hala devam edilmesi çok saçma olmuş. Yine de alıcıları olacaktır elbet, Alanlara hayırlı olsun demekten başka söylenecek birşey yok. Neticede herkesin kendi zevki.
  • okadar boş yorumlar varkı bu forumda ... ne kadar sabit fikirli kişiler var ya görğnce aglasammı gulsemmı bılemıyorum adamlardan ne beklıyodunuz coook merak edıyorum ekranı fuul hd yaspmıslar ram 2 olmus ıslemcı degısıp guc tuketımı en aza ındırılmıs vs vs tasarımınıda beyendım sankı arkası alemınyum olsa nolucak cogu kısı zaten kapla kulanıyo kulanmasada o kadar takılıcak bı konu degıl asıl onemlı olan kulanımı işlevselliği samsung bence hepsini bu konuda ezer geçer o kadar çok görüntüye önem veriyosanız iphone alın .
    çıkıp demeyin sen nasıl bir fanboysun falan filan diye iphone 4s kulanıyorum yaza dogru satıp s4 alıcam
  • Bu üreticilerin işi de zor gerçekten ekranı büyütür sopa gibi oldu derler hafifletir plastik kullandın derler aliminyum yaparlar kaldırım taşı gibi oldu derler. Adamlar bir önceki modelden daha ince daha büyük ekranlı pili ve donanımı daha iyi bir telefon yapmış beğenen gider alır beğenmeyen gider başka marka alır ne acayip bir başlık olmuş bu
  • S4'te Tasarım ve malzeme çok kötü, standartların altında kaldı.

    Engadget, Phonearena, The Verge...
    Söylemekten çekinmiyorlar artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyenmeyen almaz bu kadar basit ama benim icin deistirilebilir pil eldivenle kullanabilme pil omru saglamlik ve performans cok onemli aliminyum kasa olmasi deil eminim s4satis rekoru kiracaktir bunu herkes gorecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyutuna takılmayın fazla Sonbahara dogru S4 mini çıkar kesin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.