Şimdi Ara

samsung s4 screen mirroring ve ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung kullanıcıların dikkatine şu anda piyasada olan ve satılan samsun s4 modeli cep telefonun hafıza kartı takılıp ve telefonda ki her hangi bir program hafıza kartı ile kordinasyon sağlar ise telefonun
    screen mirroring özelliği çalışmamakta servise götürdüm lolipop güncellemesinde düzeleceğini telefonu bu şekilde kullanacaksınız yapacak bir şey yokmuş birde yaklaşık 1 ay önce telefonumun ekranda leke oluşmasından
    servise verdim servis ekranı değiştirdi. gayet buraya kadar güzel 6 ay önce alınmış bir s4 le ekranları karşılaştırdığımda benim ekranımın ışığı yani parlaklığı 6 aylık bir telefona göre farklı daha parlak kısaca s4 modelleri
    diğer samsung modelleri bilmiyorum ama s4 modellerinin ekran parlaklığı zamanla ciddi bir oranda azalmakta zaten gün ışığında ekranı zaman zaman zor görürken birde üstüne ekran parlaklık kaybı tam samsunga yakışır olmuş.
    şimdi kim bilir s6 da ne sorunlar var samsung alırken 2 kere düşünün eğer telefonu kapsamlı kullanıyorsanız.adamların hiç umurunda değil getirin ekranı değiştirelim diyor servis isteyenler götürsün..
    ekranlarını değiştirsinler..

samsung s4 screen mirroring ve ekran sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr4134 -- 28 Nisan 2015; 16:15:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy S5 Karıncalı Ekran Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    LG G4 WİFİ VE KAMERA SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.